2010 Ağustos Anneleri

ohhhhhh herkesin keyfi yerinde..ne güzel yaaaa...bnm ciciş annelerimm

Sen nasıl oldun tatlım , kanamaların bitti mi ? Ne zaman dr'a gideceksin kontrol için ? İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız canımın içi , hiç yanımızdan ayrılma, Teyze de anne yarısıdır derler. Öptüm

Ben de ıspanak almıştım unutmuştum biraz önce aklıma geldi, koştum baktım neyseki çürümemişler adam kurularından vermiş. Kaç gündür tost makarna ile besliyorum bebişi, tok evin aç kedisi durumundayım. Dağ başında olunca , eşim de yoktu alışveriş zor oluyor burada. Yarın gidip dolduracam buzdolabını kısmetse, biraz proteinleyeyim bebişimi....

arkadaşlar ya , hamilelikten doalyı sanırım daha önce böyle hissetmedim kendimi, çok alınganım ve sinirliyim, sabahtan beri 3 kez eşimi aradım işyerinde biraz moralim bozulduğu için oda seni ararım ben diyerek kapattı. bu saat oldu hala aramadı.

alınganlığım kırılganlığım hat safhada normalde böyle olmaz bende hiç ; ama özellikle son bir haftadır özellikle eşime kırılıyorum.

kızlar hamilelikte bu durum normal mı :? yada gerçekten ben iş hayatından mı yoruldum bilmiyorum.

sana da gunaydın wıld wıld cat opuyorumnanaktan

angel umarım dedıgın gıbı aylar cabuk cabuk gecer

geçer canım merak etme
yeteki sağlığımız yerinde olsun bizim ve meleklerimizin opuyorumnanaktan

ohh afiyet olsun canım
yarasın sana ve bebişine

bide bir araya gelemiyoruz uzak durmak zorunda olduğunu biliyor benden , istiyor ama hayır olmaz diyor bununda etkisi var eskisi gibi düşmüyor üzerime.

Bence normal şekerim... Benim kocama söylediklerimmm... Adam çok sabırlıymış... Zaten birşeylerini de yakalamıştım. Gidiyorum üzerine ikide bir. Sürekli birşeylerle suçluyorum. Elimde değil, hem gizlediklerini öğrendim nişanlıyken, o yüzden paranoyak oldum. Hem de telefonunu karıştırıyorum gizli gizli. Ne yapayım korkuyorum...

bide bir araya gelemiyoruz uzak durmak zorunda olduğunu biliyor benden , istiyor ama hayır olmaz diyor bununda etkisi var eskisi gibi düşmüyor üzerime.

1 haftam daha var, tehlikeli dönemi atlatmak için... Şakayla karışık soruyorum: "Bir gazoz içer misin yawrum :jeyyar: " diye, nuri alço gibi... Gerçeğe dönüşebilir böyle giderse...

evet canım ya bende korkuyorum .bende kırıyorum bazen farkında olmadan; ama bilmiyorki bende kırılıyorum ; adım gibi bu ararlar biraz fazla duygusalım. dokunsalar ağlayacak durumdayım şu an

1 haftam daha var, tehlikeli dönemi atlatmak için... Şakayla karışık soruyorum: "Bir gazoz içer misin yawrum :jeyyar: " diye, nuri alço gibi... Gerçeğe dönüşebilir böyle giderse...

canım ilk 4 aymı yasak yani riski var. sen 4 ayımı baz alıyorsun?

evet canım ya bende korkuyorum .bende kırıyorum bazen farkında olmadan; ama bilmiyorki bende kırılıyorum ; adım gibi bu ararlar biraz fazla duygusalım. dokunsalar ağlayacak durumdayım şu an

Sonuçta hamileyiz, onların bebeklerini taşıyoruz. Ve hiçbir şey asla eskisi gibi olmayacak bizim için... Seni bilemem elbette ki hormonların da etkisi var bunlarda; ancak ben düğünümden 3 ay sonra annemi kaybettim, daha acımı yaşayamadan 2 hafta içinde 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. sonra da sakladıkları çıktı ortaya... 4 ayda hayatım sonsuza kadar değişti. Bu yüzden paranoyak ve tabiri caiz ise sevgi arsızı oldum...

canım ilk 4 aymı yasak yani riski var. sen 4 ayımı baz alıyorsun?

12 haftalık olana kadar riskli olurmuş. Zaten düşük tehlikesi de geçirdim. Yasakladı doktor. 12. haftadan sonra risk yarı yarıya azalırmış. Bir de son 2 ay riskli olurmuş... Aaah ahhh kocacım çok hasret kalacağız birbirimize....

hepimiz yaşıyor muyuz bilemiyorum ama ben de yaşıyorum canım merak etme hormonlardan dolayı arada benim ayarlar da gidip geliyo boşver takma kafana zemuszemus

canım şu an belli adamakllı bir sebep olmamasına ragmen akıyor gözümden yaşlar;şükürki odadaki arkadaşlarım yerlerinde yoklar .

canım başın sağolsun ; allah sana bebişine eşinde geride kalanalr uzun uzun ömürler versin. dikkat et kendine bebişine.

evet sevgisi bana yetmiyor ; eskisi gibi değilim. 7 aylık evliyim bende daha

ilk 4 ay ; benim anlamadığım doktorum yasak koymadı ama son 2 ay olmayacak dedi.

amaduydugum kadarıyla 3 ay riskli dediler ; doktor yok dedi.

bende daha 2 ay daha bekleyeceğiz anlaşılan; bende zaten aklıma bile gelmiyor bebişim bana yetiyor ama eşim bakalım napıcak ?

canım başın sağolsun ; allah sana bebişine eşinde geride kalanalr uzun uzun ömürler versin. dikkat et kendine bebişine.

evet sevgisi bana yetmiyor ; eskisi gibi değilim. 7 aylık evliyim bende daha

Sağol canım iyi dileklerin için. Beni avutan tek şey, eşimin sosyal hayatı yoktur pek öyle... İşten çıktımı koşa koşa eve gelir...Sadece biraz daha sevsin beni, onu istiyorum. Fakat adam çok yoruluyor, hatta diyebilirim ki yastığa çeyrek kala uyuyor :sinifsinif:

selam annacikler öncelikle ağlamayın yaaaaaa bebişlerimizi üzmeyin...duygucum tatlım bende eşimle çok saçma nedenlerle kavga ediyorum bazen,saolsun baya alttan alıyor..tabi ben alttan aldığını çok sonra farkediyorum bilmiyorumkismile velhasıl hepimiz yaşıyoruz aşağı yukarı aynı durumları opuyorumnanaktan

serdemcim hayırlı olsun canım ilk bebişimizin cinsiyetini de öğrendik demek kaydirigubbakcemile5

günaycım demek iki kalpte atıyo maşaallah maşaallah hayırlı olsun tatlım

angel sende gelmişsin gerçi son zamanlarda bende yoktum da hoşgeldin canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…