ohhhhhh herkesin keyfi yerinde..ne güzel yaaaa...bnm ciciş annelerimm
sana da gunaydın wıld wıld cat opuyorumnanaktan
angel umarım dedıgın gıbı aylar cabuk cabuk gecer
Ben de ıspanak almıştım unutmuştum biraz önce aklıma geldi, koştum baktım neyseki çürümemişler adam kurularından vermiş. Kaç gündür tost makarna ile besliyorum bebişi, tok evin aç kedisi durumundayım. Dağ başında olunca , eşim de yoktu alışveriş zor oluyor burada. Yarın gidip dolduracam buzdolabını kısmetse, biraz proteinleyeyim bebişimi....
arkadaşlar ya , hamilelikten doalyı sanırım daha önce böyle hissetmedim kendimi, çok alınganım ve sinirliyim, sabahtan beri 3 kez eşimi aradım işyerinde biraz moralim bozulduğu için oda seni ararım ben diyerek kapattı. bu saat oldu hala aramadı.
alınganlığım kırılganlığım hat safhada normalde böyle olmaz bende hiç ; ama özellikle son bir haftadır özellikle eşime kırılıyorum.
kızlar hamilelikte bu durum normal mı :? yada gerçekten ben iş hayatından mı yoruldum bilmiyorum.
bide bir araya gelemiyoruz uzak durmak zorunda olduğunu biliyor benden , istiyor ama hayır olmaz diyor bununda etkisi var eskisi gibi düşmüyor üzerime.
Bence normal şekerim... Benim kocama söylediklerimmm... Adam çok sabırlıymış... Zaten birşeylerini de yakalamıştım. Gidiyorum üzerine ikide bir. Sürekli birşeylerle suçluyorum. Elimde değil, hem gizlediklerini öğrendim nişanlıyken, o yüzden paranoyak oldum. Hem de telefonunu karıştırıyorum gizli gizli. Ne yapayım korkuyorum...
1 haftam daha var, tehlikeli dönemi atlatmak için... Şakayla karışık soruyorum: "Bir gazoz içer misin yawrum :jeyyar: " diye, nuri alço gibi... Gerçeğe dönüşebilir böyle giderse...
hepimiz yaşıyor muyuz bilemiyorum ama ben de yaşıyorum canım merak etme hormonlardan dolayı arada benim ayarlar da gidip geliyo boşver takma kafana zemuszemuskısslar hepiniz yaşıyormusunuz bu durumları ;
evet canım ya bende korkuyorum .bende kırıyorum bazen farkında olmadan; ama bilmiyorki bende kırılıyorum ; adım gibi bu ararlar biraz fazla duygusalım. dokunsalar ağlayacak durumdayım şu an
canım ilk 4 aymı yasak yani riski var. sen 4 ayımı baz alıyorsun?
hepimiz yaşıyor muyuz bilemiyorum ama ben de yaşıyorum canım merak etme hormonlardan dolayı arada benim ayarlar da gidip geliyo boşver takma kafana zemuszemus
Sonuçta hamileyiz, onların bebeklerini taşıyoruz. Ve hiçbir şey asla eskisi gibi olmayacak bizim için... Seni bilemem elbette ki hormonların da etkisi var bunlarda; ancak ben düğünümden 3 ay sonra annemi kaybettim, daha acımı yaşayamadan 2 hafta içinde 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. sonra da sakladıkları çıktı ortaya... 4 ayda hayatım sonsuza kadar değişti. Bu yüzden paranoyak ve tabiri caiz ise sevgi arsızı oldum...
12 haftalık olana kadar riskli olurmuş. Zaten düşük tehlikesi de geçirdim. Yasakladı doktor. 12. haftadan sonra risk yarı yarıya azalırmış. Bir de son 2 ay riskli olurmuş... Aaah ahhh kocacım çok hasret kalacağız birbirimize....
canım başın sağolsun ; allah sana bebişine eşinde geride kalanalr uzun uzun ömürler versin. dikkat et kendine bebişine.
evet sevgisi bana yetmiyor ; eskisi gibi değilim. 7 aylık evliyim bende daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?