2010 Ağustos Anneleri

benimkide aynı ; koşa koşa gelir eve birmaçı var ama annesinden vazgeçmek istemiyor ; hergün en az 3 saat annesinin yanında .benimkininde tek kötü alışkanlığı bu!.

Bana da yasak koymamştı en başta... Düşürüyordum ben az daha bebeğimi o yüzden yasakladı doktor. Geçen hafta da baktı baktı, verdiği ilacı kesti. İyisin dedi. Biz yine de bekliyoruz biraz daha... Ne olur ne olmaz... Şayet şeyden sonra ağrın oluyorsa karnında (ki ben minibüste sarsıldım diye karnım ağrıdı günlerce) dikkatli olun derim...

cnm iyiyim,kanamalrım bitti.28 ocakta randevum var.20 gün sonra gel demişti çünkü.merak etmeyin.2 aylık dinlenme süresinden sonra aktif çalışmalara devam edeceğim.hazır kendimi hamileliğe alıştırmışken,çok ara vermeyeyim diyorum..

sağol cnım benim biliyorum ben ağladığımda oda benimle birlikte ağlıyor ; ama elimde olmadan üzülüorum işte.sağol tatlım

benimkide aynı ; koşa koşa gelir eve birmaçı var ama annesinden vazgeçmek istemiyor ; hergün en az 3 saat annesinin yanında .benimkininde tek kötü alışkanlığı bu!.

Benimkinin öyle bir şeyi yok, çünkü zaten yaza kadar beraberiz. Evimiz tadilatta, bitmesini bekliyoruz... Ayrılsak da çok düşkün değildir annesine. Biz sevgiliyken İstanbula yanıma gelirdi. Vardığında aramazmış evi, annesi beni arardı haber almak için. Annesi de bir iyidir, düşkün olsa bile kızamazdım (habersiz gitmesi hariç, niye beni götürmüyor canımm). Ben daha düşkünüm kayınvalideme...

habersiz gitmesi hariç -------- işte bu cümle yaşanmasa bu durum çok iyi ama , saklandığı zaman birtakım şeyler ve eger ben bunu sonradan duyrsan çok ağrıma gidiyor tek problem bu işte.

bnm hiç işim olmaz kayınvaldemle

Kayınvalideden kayınvalideye değişyor sanırım bu durumlar... Neyse ben çıkıyorum artık... Kendinize iyi bakın... Bir de demet aramıza geri dönse tam süper olacak...
Neyse hadi bayyy....

Benim henüz öyle duygusal dalgalanmalarım yok hatta varmış gibi sataşıyorum kocama o da "anammmmm yandım bennn ahhh ahhh " diyor ben de gülüyorum. Benim bir tek yanlızlığım var şurda 1 arkadaşım yok çalışmayan. Birkaç arkadaşım olsa kahveye gelseler , beraber dolaşsak v.s. Kardeşime yakın ev arıyorum ama evler iğrenç ve oturacağım gibi evler de deli gibi pahalı. Dün akşam reklamlardan birşey gördüm zaten çok da severim gece 11'de eşimde yeni gelmişti çalışmaya devam ediyordu. Bebişin canı (canınız çekmesin diye söylemiyorum ) istedi dedim, hadi len minnacık bebek ne anlar ondan senin canın istedi çocuğu alet etme dedi, herhalde aşerme diye birşey var dedim . ona da kıyamadım. Takılmak için sen nasıl babasın "iskele babası" diyorum Şeniz

çok tatlısın, kesti attı mevzuyu merve :roflol:

valla atarım yani.dün 10 kişi misafir geldi.eşimin tarafı.sözde geçmiş olsuna.ama tek keilme etmediler,hastalığım ile ilgili..saat 23:00 olmuş kayınvadem oturun diyor,bi çalışan gelinleri daha var,teyzesinin gelini.o dedi yarın işe var,kalkalım diye,tabi kendilerinin tuzu kuru.12lerde kalkılıyor.bende deli gibi hizmet ediyorum onlara.bi de gittikten sonra onlar evi süpürdüm.anlayışsız insanlardan nefret ediyorumlmaz:

efsanur, tuvalete zor yetiştim derken ? Bulantı mı motorlarımı bozdun anlayamadım canım... Geçmiş olsun

bulantıdan canım
bugün daha bi değişik bulanıyo sanki anlayamadım.
çok fenayım.
izin alabildim öğleden sonra gidiyorum doktora sonrada eve dinlenmeye:):)

bnm hiç işim olmaz kayınvaldemle

Benim de son geldiğinden sonra işim olmaz onla.... Gitti de kurtuldum artık doğuma gelir. O zaman da konuşsun dursun çok da tın...Eşim zaten artık pek sallamıyor annesini son yaptıklarından sonra(hani beni kıskanmıştı ya ya açık açık da söylemişti)

Kızlar hepinize selamlar..biraz geçmiş okudum..Günaycım bebeişlerinin kalp atışlarını görmüşsün çok sevindim..sağlıkla kucağına al inşallah..Kızlar ben fena grip oldum..dün gece kabus gibi geçti..burnum tıkalı nefes alamadım ağzımdan nefes alınca da boğazım kurudu ve her 15 dakikada öksürük krizi ile uyandım..zaten devamlı tuvalete taşınıp durdum..şimdi de öyle hiç nefes alamıyorum..Malum tek başımayım..arkadaşların hepsi işte..kocam işte..ben yalnız başıma halim yokken kalkıp birşeyler yedim şimdi yatağa gideceğim..

Canım çok geçm,iş olsun ben de gribim. pastil ıhlamur ve ballı limonlu su ile kendime bakıyorum. Gayet de iyi geldi bence sen de dene canım. Doktora sordum ebnim 12. haftaya geldiği için minoset verdi ağrım olursa diye ama içmiyorum ne olur ne olmaz diye. Ama pastil öksürüğe çok iyi gelir yoksa naneli şeker at ağzına

Ebrucum sen de hala benim gibi misin ? hala hamilelik belirtilerin yok mu ? Benim çokk az memelerim büyüdü ama acı macı yok..mide bulantısı yok..öyle acaip bir uyku eğilimi yok..ve 2 şubatta gideceğim doktora o zamana kadar bu kadar belirtisiz bir ortamda nasıl dayanacağım bilmiyorum..sen ne yapıyorsun ??

Ah serdemcim sana da çok geçmiş olsun..senin hastalığını okuduğumda çok üzülmüştüm şimdi benim başıma geldi..dilerim diğer arkadaşların başına gelmez gerçekten çok zor..ben pastil bile almaya korkuyorum açıkçası..buradaki doktorum birşey alma yat dinlen bol meyve ye dedi..ama iyi fikir ben de istanbuldan ıhlamur getirmiştim..kalkıp yapayım..saol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…