Sağol canım iyi dileklerin için. Beni avutan tek şey, eşimin sosyal hayatı yoktur pek öyle... İşten çıktımı koşa koşa eve gelir...Sadece biraz daha sevsin beni, onu istiyorum. Fakat adam çok yoruluyor, hatta diyebilirim ki yastığa çeyrek kala uyuyor :sinifsinif:
ilk 4 ay ; benim anlamadığım doktorum yasak koymadı ama son 2 ay olmayacak dedi.
amaduydugum kadarıyla 3 ay riskli dediler ; doktor yok dedi.
bende daha 2 ay daha bekleyeceğiz anlaşılan; bende zaten aklıma bile gelmiyor bebişim bana yetiyor ama eşim bakalım napıcak ?
Sen nasıl oldun tatlım , kanamaların bitti mi ? Ne zaman dr'a gideceksin kontrol için ? İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız canımın içi , hiç yanımızdan ayrılma, Teyze de anne yarısıdır derler. Öptüm
selam annacikler öncelikle ağlamayın yaaaaaa bebişlerimizi üzmeyin...duygucum tatlım bende eşimle çok saçma nedenlerle kavga ediyorum bazen,saolsun baya alttan alıyor..tabi ben alttan aldığını çok sonra farkediyorum bilmiyorumkismile velhasıl hepimiz yaşıyoruz aşağı yukarı aynı durumları opuyorumnanaktan
serdemcim hayırlı olsun canım ilk bebişimizin cinsiyetini de öğrendik demek kaydirigubbakcemile5
günaycım demek iki kalpte atıyo maşaallah maşaallahhayırlı olsun tatlım
angel sende gelmişsin gerçi son zamanlarda bende yoktum da hoşgeldin canım :1hug:
benimkide aynı ; koşa koşa gelir eve birmaçı var ama annesinden vazgeçmek istemiyor ; hergün en az 3 saat annesinin yanında .benimkininde tek kötü alışkanlığı bu!.
Benimkinin öyle bir şeyi yok, çünkü zaten yaza kadar beraberiz. Evimiz tadilatta, bitmesini bekliyoruz... Ayrılsak da çok düşkün değildir annesine. Biz sevgiliyken ıstanbula yanıma gelirdi. Vardığında aramazmış evi, annesi beni arardı haber almak için. Annesi de bir iyidir, düşkün olsa bile kızamazdım (habersiz gitmesi hariç, niye beni götürmüyor canımm). Ben daha düşkünüm kayınvalideme...
arkadaşlar ben önve lavoboya oradanda yemeğe geçiyorum görüşmek üzere
bnm hiç işim olmaz kayınvaldemle
çok tatlısın, kesti attı mevzuyu merve :roflol:
efsanur, tuvalete zor yetiştim derken ? Bulantı mı motorlarımı bozdun anlayamadım canım... Geçmiş olsun
bulantıdan canım
bugün daha bi değişik bulanıyo sanki anlayamadım.
çok fenayım.
izin alabildim öğleden sonra gidiyorum doktora sonrada eve dinlenmeye:):)
Kızlar hepinize selamlar..biraz geçmiş okudum..Günaycım bebeişlerinin kalp atışlarını görmüşsün çok sevindim..sağlıkla kucağına al inşallah..Kızlar ben fena grip oldum..dün gece kabus gibi geçti..burnum tıkalı nefes alamadım ağzımdan nefes alınca da boğazım kurudu ve her 15 dakikada öksürük krizi ile uyandım..zaten devamlı tuvalete taşınıp durdum..şimdi de öyle hiç nefes alamıyorum..Malum tek başımayım..arkadaşların hepsi işte..kocam işte..ben yalnız başıma halim yokken kalkıp birşeyler yedim şimdi yatağa gideceğim..
Ebrucum sen de hala benim gibi misin ? hala hamilelik belirtilerin yok mu ? Benim çokk az memelerim büyüdü ama acı macı yok..mide bulantısı yok..öyle acaip bir uyku eğilimi yok..ve 2 şubatta gideceğim doktora o zamana kadar bu kadar belirtisiz bir ortamda nasıl dayanacağım bilmiyorum..sen ne yapıyorsun ??Benim henüz öyle duygusal dalgalanmalarım yok hatta varmış gibi sataşıyorum kocama o da "anammmmm yandım bennn ahhh ahhh " diyor ben de gülüyorum. Benim bir tek yanlızlığım var şurda 1 arkadaşım yok çalışmayan. Birkaç arkadaşım olsa kahveye gelseler , beraber dolaşsak v.s. Kardeşime yakın ev arıyorum ama evler iğrenç ve oturacağım gibi evler de deli gibi pahalı. Dün akşam reklamlardan birşey gördüm zaten çok da severim gece 11'de eşimde yeni gelmişti çalışmaya devam ediyordu. Bebişin canı (canınız çekmesin diye söylemiyorum ) istedi dedim, hadi len minnacık bebek ne anlar ondan senin canın istedi çocuğu alet etme dedi, herhalde aşerme diye birşey var dedim . ona da kıyamadım. Takılmak için sen nasıl babasın "iskele babası" diyorum Şeniz
Ah serdemcim sana da çok geçmiş olsun..senin hastalığını okuduğumda çok üzülmüştüm şimdi benim başıma geldi..dilerim diğer arkadaşların başına gelmez gerçekten çok zor..ben pastil bile almaya korkuyorum açıkçası..buradaki doktorum birşey alma yat dinlen bol meyve ye dedi..ama iyi fikir ben de istanbuldan ıhlamur getirmiştim..kalkıp yapayım..saol canım..Canım çok geçm,iş olsun ben de gribim. pastil ıhlamur ve ballı limonlu su ile kendime bakıyorum. Gayet de iyi geldi bence sen de dene canım. Doktora sordum ebnim 12. haftaya geldiği için minoset verdi ağrım olursa diye ama içmiyorum ne olur ne olmaz diye. Ama pastil öksürüğe çok iyi gelir yoksa naneli şeker at ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?