2010 Ağustos Anneleri

kızlar selam keyifler yerindemi, geçmişi çok fazla okuyamadım maşallah iyi kaynatmışsınız:)ben hala istirahat halindeyim, kanamalarım devam ediyor, genelde kahverengi ama arada kırmızı kana dönüyor, pazartesi gidicez kontrole bakalım nolacak

canım çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak e tabi bebişimize de opuyorumnanaktan

BANA EN SONGELEN GRUP 25 KıŞı, ıDı HERALDE. vallahi canım benimde kayınvalidem akrabalarıyla bana geldiğinde deli gibi dolaıyorum hizmet için tek çalışan kadın benim ; ararlarında ben demiyorum gelen misafirlere o diyor oturun diye ; sabah kalkıp işe gelen benim.onlar sabah keyiflerinde gelsin kahveler yapıyorlar, biz çalışmaya devam.

Sadece bende midir diye düşünüyordum ama tek ben değilmişim demek ki

Yok halen tatlım göbişim doldu , memişler biraz şiş acıyorlar uçları havada ve kaşınıyor. Bulantı v.s. olmadı allaha şükür . Ben de 6 şubatta gidecem dr'a ama çok merak ediyorum . Birara bu haftasonu bir gideyim dedim ama randevu da almadım dolmuştur şimdi randevular. Bekliycez artık çünkü önümüzdeki hafta da eşim yok şehirdışında olacak. Merakla, heyecanla randevu tarihini bekliyorum, içim içimi yiyor benim de... Çok geçmiş olsun buarada sıcak ıhlamur bal falan iç , meyve suları sık bol bol, iyi bak kendine ve bebişe. öptüm

Son düzenleme:
Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..

canım benim çok sevindim senin adına beni de ayın 25 inde çağırdı. bir hafta daha bekleyeceğim yani. darısı başıma inşallah çok heyecanlanıyorum kalp atışlarını düşündükçe.............

bulantıdan canım
bugün daha bi değişik bulanıyo sanki anlayamadım.
çok fenayım.
izin alabildim öğleden sonra gidiyorum doktora sonrada eve dinlenmeye:):)

Geçmiş olsun canım, doktordan gelince bize de haber ver gelişmeleri. İyi haberle gel canım

ya ben şeyi anlayamadım kızlar sizin evinizde onlar ne haddine oturun diyorlar. Ay siz de meleksiniz. ben kendime iyi gelin derim ben olsam terslerim helal olsun size

canım geçmiş olsun.

ya ben şeyi anlayamadım kızlar sizin evinizde onlar ne haddine oturun diyorlar. Ay siz de meleksiniz. Ben kendime iyi gelin derim ben olsam terslerim helal olsun size

ama suratımın ne hale geldiği halden belli oluyormuş ; eşim söylüyor :) algılayamıyorum insnaları ben eve 7 de geliyorum yemek yerken daha kapı çalıyor.

Eşimin üzmek isteiyorum ama ; ben söylemeden o görsün istiyorum oda görmek istemiyor.

En son gelen 25 kişilik kafileden sonra istemiyorum misafir dedim, oda sağolsun kimseye buyrun gelin demiyor.

Oturacak yer yoktu kızlar ne oturma odasında ne salonda ordu geçti üstümden ve ben cumartesi sabahı kalkıp işe geldim yine.

Son düzenleme:
Benim de öyle daha aslında salı günü gördüm bebeği gayet iyi ve rahat gözüküyordu ama yine insan merak ediyor..sabah keşke evde bir ultrason cihazı olsaydı diye düşündüm..her saat başı bakardım ne güzel :)))

fazla ve sık ultrasonda bebeğe iyi gelmezmiş kızlar aman dikkat ; doktorların kontrolü haricinde hastanede veya sağlık ocakalrında baktırmamaya özen gösterin.

Ay allah yardımcın olsun ben kalabalıktan nefret ederim , hele böyle arkadaşım olmayan hısım akraba ayyyy . Arkadaşlarım olsa kakara kikiri onun bile vakti vardır bizde haftasonu ya da cuma akşamları. ınsanlar da çok düşüncesiz oluyor yani bu kız iki canlı yarın da işe gidecek hiç düşünmüyorlar. Benimkiler çok yaşlı, çayını çorbasını ver otururlar bir köşede. Bir de birtek benden onlara hayır geleceğini biliyorlar. Ne çocukları ne diğer gelin bir bardak su vermezler. Benim eşim ve ben birtek vicdanlı olan aralarında. Beni kırarlarsa da çekerim resti , eşim de bana hayatta laf söyletmez o da biliyor bir tek ona benden hayır olacağını.

Duygucum niye acaba ? bunu ilk kez duydum ben ..Ama bilgi için teşekkür ederim ..:))

hayatım öylesine gezerken nette , bir profosörün yazısını okumuştum ordan aklıma geldi.
ayne şekilde yazıyordu kendi doktorunuz kontrolünde girin ultrasona diye yazıyordu. doğruluğu kesinmi bilmiyorum ama küçük sinek işte.

Sizlerin böyle kayınvalide kayınpeder hikayeleriniz bana öyle uzak geliyorki..Eşimin ailesi zaten çok uzakta yaşıyorlar ama öyle şeker öyle tatlı insanlarki ben devamlı diyorumki hadi kaldın bize kalmaya gelin diye..ama daha evlendiğimizden beri evimize gelip kalmadılar..bizimle ne uğraşacaksınız siz bize gelin diyorlar..zaten çokta yaşlılar ama kalkıp istanbula gelmişlerdi gezmeye mesela :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…