Ay allah yardımcın olsun ben kalabalıktan nefret ederim , hele böyle arkadaşım olmayan hısım akraba ayyyy . Arkadaşlarım olsa kakara kikiri onun bile vakti vardır bizde haftasonu ya da cuma akşamları. İnsanlar da çok düşüncesiz oluyor yani bu kız iki canlı yarın da işe gidecek hiç düşünmüyorlar. Benimkiler çok yaşlı, çayını çorbasını ver otururlar bir köşede. Bir de birtek benden onlara hayır geleceğini biliyorlar. Ne çocukları ne diğer gelin bir bardak su vermezler. Benim eşim ve ben birtek vicdanlı olan aralarında. Beni kırarlarsa da çekerim resti , eşim de bana hayatta laf söyletmez o da biliyor bir tek ona benden hayır olacağını.
hihihiih ayyy çok şekersin ebrucum...Ebruuuuu bende yalnızım hadi kalk gel bana :))ooohhh biraz da limon sık, şifa olsun inşallahhhhhh
hihihiih ayyy çok şekersin ebrucum...Ebruuuuu bende yalnızım hadi kalk gel bana :))
kıslar benim beyazlarım var napıcaz bu saçları dr ilk 3 aydan sonra boyatabilrisn dedi ; annem hayır boyatma diyor
fazla ve sık ultrasonda bebeğe iyi gelmezmiş kızlar aman dikkat ; doktorların kontrolü haricinde hastanede veya sağlık ocakalrında baktırmamaya özen gösterin.
Ben de öyle burada digiturkum var allahtan bütün abuk subuk şeyleri seyrediyorum :))) bu hafta yemekteyize tahammül edemiyorum ama o şaşı adamı sabahtan akşama kadar dövmek istiyorum....walla ne iyi olurdu, tek arkadaşlarım siz ve tv :))
ne güzel canım anlayışlı insanlarla bir arada olman kıymetini bil tatlım.
canım ultason ses dalgasıdır bebege hıc bı zararı olmaz benım esımde veterıner hekım jınekologu ve oda ultason kullanıyor bunun bebegede sanada hıc bı zararı olmaz bazı doktorlar ultasonla ugrasmamak ıcın zararlıdır dıyıp ultrasona sokmuyorlarkı bu genellıkle devlet hastanelerınde oluyor[/QUOT
canım ben nette okumuştum ama dediğim gibi doğruluk payını bilmiyorum.
Toplayınca gözüküyor mu ? Bir yere giderken Rimel sür :))
Evet canım çok şükür , onlar benim ben de onların kıymetimi bildikçe böyle gider, allah değiştirmesin inşallah. Allah seninkileri de ıslah etin inşallah, vicdanlarına merhamet düşsün.
Ben de öyle burada digiturkum var allahtan bütün abuk subuk şeyleri seyrediyorum :))) bu hafta yemekteyize tahammül edemiyorum ama o şaşı adamı sabahtan akşama kadar dövmek istiyorum....
zaten yan şakaklarda var tatlım arkalarda yok
Yok canım internette okudum kaldırmamışlar gününe karar verememişler o yüzden yayınlanmamış ama haftaya başlayacak sanırım. Pammmmuukkkkkkkk :)))Ayyy evet geçen hafta da berbattı . Gözlüklü bir adam vardı gıcık, bu hafta da best of gıcıks olmuş. Salı geceleri "canım ailem"i izliyordum onu da kaldırdılar mı ne yaptılar sinir oldum.
Yok canım internette okudum kaldırmamışlar gününe karar verememişler o yüzden yayınlanmamış ama haftaya başlayacak sanırım. Pammmmuukkkkkkkk :)))
canım niye site adı veremiyorsun acaba ? şifreli söyle biz anlarız :))kızlar az önce internetten anne karnında ve bebek(0-2 yaş) isimli iki kitap aldım çok beğendim içeriğini.burdan site adı söyleyemeyeceğim için ö.m. atabilirsiniz kaydirigubbakcemile5 son gün 17si yalnızz...
slm kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 30 ağustos kesemizi gördük 8,5mm kalp atışları içinde vajinal bakmak istemediği için 15 gün sonraya gün vermişti 20 sinde gidicem inş.benim bebişiminde pıt pıt atıyor kalbi ve duyarız.benide lşisteye eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?