Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. sayfadaki listeyi inceleyip gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de listeye ekleyecektir. Özel mesaj atamıyorsan o bilgileri buraya yaz biz göndeririz, arkadaşımız da görür. Sevgiler
beklenen doğum tarihim :30 ağustos 2010
hamile kaldığım kilom :69
04/01/2010 da 8,5 mm idi
kalp atışları içinde 20/01/2010 da gidicem dr ye canım sırnaşık şey
walla arkadaşım benden tavsiye grissini,tuzlu kraker depo yap kendine acıkma hissi hissettinmi ye 1-2 tane ben öyle yapıyorum gerçi bende mide bulantısı yok ama acıkınca midem bi tuhaf allak bullak oluyor daha hiç çıkarmadım ama dükkanın yanındaki pastaneyle işim var benim kokularına tahammül edemiyorum içim kalkıyor oturuyor napalım katlanıcaz artık şükür ki aşırı kusma bulantı yok bende
angel tatlım kalp atışını nezaman duydun abdominal mi baktı vajinal mı senle aramızda fazla yok 2 gün var o yüzden sordum canım
Kızlar ben ikili test icin kan verdim sonuc 22 ocakta cıkacak..
ikili test sonucu cinsiyeti belirliyormus dogrumu ??
güzel anneler ve bebişleri biz geldik :CüvCüv:
hoşgeldiniz canım
nasılsınız
amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..ikili test yada üçlü test gibi test sonuçları kesinlikle cinsiyeti belirlemez. ancak amniyosentez CVS gibi testlerde belli olur ve bu testlerde yanılmasız kesin çıkar. ben senin yerinde olsam ne direk amniyosentez yaptırır hiç 2'li, 3'lü gibi testler yaptırmazdım çünkü bu testler sadece ihtimal gösteriyor ama amniyosentez kesin sonuç.
bende geldımmm :) allışkanlık oldu bakmadan duramıyorum.işten fırsat buldukca bakıyorum bı newar ne yok ? kım war kım yok dıe :)
amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..
çilekcim ne güzellll :))) gözün aydın canım ....canım hoşbulduk. dün bebişimi görmeye gittik. büyümüş elleri ayakları oynuyordu kıpır kıpır. çok güzel bi duygu canım ya. Alahım isteyen herkese nasip etsin. Allah inşallar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :CüvCüv:
hoşgeldiniz canım
nasılsınız
canım hoşbulduk. dün bebişimi görmeye gittik. büyümüş elleri ayakları oynuyordu kıpır kıpır. çok güzel bi duygu canım ya. Alahım isteyen herkese nasip etsin. Allah inşallar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?