2010 Ağustos Anneleri

beklenen doğum tarihim :30 ağustos 2010
hamile kaldığım kilom :69
04/01/2010 da 8,5 mm idi
kalp atışları içinde 20/01/2010 da gidicem dr ye canım sırnaşık şey

canım eksik varmış tekrar yineliyorum

yaş 28
sat 23 kasım 2009
beklenen doğum tarihim :30 ağustos 2010
hamile kaldığım kilom :69
04/01/2010 da 8,5 mm idi
kalp atışları içinde 20/01/2010 da gidicem dr ye canım

merhaba canlarrr
ben geldim
midem çok fena yaa 1 haftadır
bulanmadan çok yanma var

siz neler yaptınız

walla arkadaşım benden tavsiye grissini,tuzlu kraker depo yap kendine acıkma hissi hissettinmi ye 1-2 tane ben öyle yapıyorum gerçi bende mide bulantısı yok ama acıkınca midem bi tuhaf allak bullak oluyor daha hiç çıkarmadım ama dükkanın yanındaki pastaneyle işim var benim kokularına tahammül edemiyorum içim kalkıyor oturuyor napalım katlanıcaz artık şükür ki aşırı kusma bulantı yok bende

hayırlı cumalar arkadaşlar!!!
uzun süredir yazdıklarınıza zorda olsa göz atıyorum çünkü taşınma ve ev toplama ile uğraşıyorum

3 gündür annem bendeydi ve ev toplama ile ugraşıyoruz bir ev bulduk ama bakalım kısmet olur insallah ev sahihi henuz düşünüyor:)

hamileliğimde hemen yorulma ,bi iş yaparken nefes nefese kalma dışında bir belirti yok birde yemek yemeyi ve yapmayı hiç istemiyorum o kadar...

artık merakım hatsafhada ama yarın 12.haftamıza gireceğiz insallah ve pazartesi kan uyuşmazlığı testimiz yapılacak.çarşamba günüde görüşş günü :)

çok merak ediyorum ne kadar oldugunu hep nokta şeklinde görmüştüm bu kez bakalım nasıl:)

belkim cinsiyette söylerler:))

halisna belgesel çok güzeldi akşam eşimle izledim doğum öyküsünü:)

serdemcim çok sevindim maşallah diyorum kuzucuğa ve sana da geçmiş olsun dikkat et yaza bişey kalmadı.

dr.günayda şekerlerin pıt pıtlarını duymuş maşallahhhh diyorum....

bide kaynananalardan bahsedilmiş benimde aram hiç mi hiç yok ama şanslıyım eşimde kendisinin nasıl bir insan oldunu biliyor .

çocukları arasında ayrım yapan ve zor anında evladına yardım etmeyen herşeyi para biriktirmek olan bir zat-ı muhterem biz düğünü bile tek başımıza yaptık eşimle...

şimdi taşınacağız toplu para lazım diye borç istedik hemen tek lafı olan kuruş yok cevabını yapıştırdı:)

oysaki hiç masrafı yok babasının yanında yaşıyor onun emekli parasını kullanıyor ve aylık en az 3 milyar para kazanıyor düşünün ..

daha neler neler sevilmiyor kısaca sansıma tekim işte :)

angel tatlım kalp atışını nezaman duydun abdominal mi baktı vajinal mı senle aramızda fazla yok 2 gün var o yüzden sordum canım

tamam canım bu tavsiyene uyucam:)
bende de akşamları bulantı oluyor 1 haftadır eve gidince hiçbişey yiyemiyorum direk uyuyorum hatta 2 kg vermişim hamile kaldığımdan beri:)

angel tatlım kalp atışını nezaman duydun abdominal mi baktı vajinal mı senle aramızda fazla yok 2 gün var o yüzden sordum canım

ben ilk geçen hafta gördüm canım vajinal ultrasonda 6+3 günlüktü duymadım ama ama dr ultrasondan gösterdi:)
dünde tekrar gittim bu dr yeni başladım 13 mm. olmuş ve 7+4 dü :) ve karından baktı yine gördük kalp atışını pıt pıt gösterdi doktor:)

sen görmedinmi canım:kedi:

Kızlar ben ikili test icin kan verdim sonuc 22 ocakta cıkacak..
ikili test sonucu cinsiyeti belirliyormus dogrumu ??

ikili test yada üçlü test gibi test sonuçları kesinlikle cinsiyeti belirlemez. ancak amniyosentez CVS gibi testlerde belli olur ve bu testlerde yanılmasız kesin çıkar. ben senin yerinde olsam ne direk amniyosentez yaptırır hiç 2'li, 3'lü gibi testler yaptırmazdım çünkü bu testler sadece ihtimal gösteriyor ama amniyosentez kesin sonuç.

bende geldımmm :) allışkanlık oldu bakmadan duramıyorum.işten fırsat buldukca bakıyorum bı newar ne yok ? kım war kım yok dıe :)

hoşgeldiniz canım
nasılsınız

canım hoşbulduk. dün bebişimi görmeye gittik. büyümüş elleri ayakları oynuyordu kıpır kıpır. çok güzel bi duygu canım ya. Alahım isteyen herkese nasip etsin. Allah inşallar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :CüvCüv:

amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..

amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..

korkma hiç canım
benim işyerindne ablamda yaptırdı
34 yaşındaydı yaştan dolayı mecbur yaptılar çok korkarak girdi ama hiç canı bile acımamıştı
sonuçtada nur topu gibi bi oğlu oldu:kedi:

çilekcim ne güzellll :))) gözün aydın canım ....

hoşgeldiniz canım
nasılsınız

BEN AYIN 4 ÜNDE GİTTİM 6+0 DI KESEYİ GÖRDÜK BEBİŞ DAHA ÇOK MİNİKTİ 2 HAFTA SONRAYA GÜN VERDİ ODA AYIN 19 U YAPIYOR İŞTE SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM BENDE.AMA MERAKTAN ÖLÜYORUM ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU OLSA GEREK BENDE ŞU AN 7+4 ÜM AMA BİZ 3 GÜN GERİDEN GELİYORUZ YANİ 7+1 İZ ŞUAN İNŞ BENDE DUYSAMDA ŞU İÇİMDEKİ SIKINTI SON BULSA İNSAN ÇOK ENDİŞELENİYOR DAHA BU KADAR MİNİKKEN BÖYLEYSEK BÜYÜDÜKÇE DERTLERİDE BÜYÜCEK O ZAMN NE YAPICAZ BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI
kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canımcım bende gördüm bebeğimi ama daha minicik tabi sadece pıtpıt gördüm 8 haftalık olmuş:)
amin canım inşallah hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…