çilekcim ne güzellll :))) gözün aydın canım ....
Tabii benim ablamda yaptırdı ve dünya tatlısı yiğenim var ...ama hiç düşük yapmayan da yok değil..ben de 2 senedir bu bebek için uğraşıyorum en küçük risk bile beni korkutuyor..korkma hiç canım
benim işyerindne ablamda yaptırdı
34 yaşındaydı yaştan dolayı mecbur yaptılar çok korkarak girdi ama hiç canı bile acımamıştı
sonuçtada nur topu gibi bi oğlu oldu:kedi:
BEN AYIN 4 ÜNDE GİTTİM 6+0 DI KESEYİ GÖRDÜK BEBİŞ DAHA ÇOK MİNİKTİ 2 HAFTA SONRAYA GÜN VERDİ ODA AYIN 19 U YAPIYOR İŞTE SALI YADA ÇARŞAMBA GİDİCEM BENDE.AMA MERAKTAN ÖLÜYORUM ÇOK MUHTEŞEM BİR DUYGU OLSA GEREK BENDE ŞU AN 7+4 ÜM AMA BİZ 3 GÜN GERİDEN GELİYORUZ YANİ 7+1 İZ ŞUAN İNŞ BENDE DUYSAMDA ŞU İÇİMDEKİ SIKINTI SON BULSA İNSAN ÇOK ENDİŞELENİYOR DAHA BU KADAR MİNİKKEN BÖYLEYSEK BÜYÜDÜKÇE DERTLERİDE BÜYÜCEK O ZAMN NE YAPICAZ BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI
kaydirigubbakcemile3
evet canım napıcaz bakalım
ama Allah yardım eder merak etme sen sağlıkla sıhhatle önce kucağımıza alır sonrada büyütürüz inşallah:)
salı günü kontrol demek az kalmış canım
duyarsın hiç merak etme içini ferah tut hep dua et
Tabii benim ablamda yaptırdı ve dünya tatlısı yiğenim var ...ama hiç düşük yapmayan da yok değil..ben de 2 senedir bu bebek için uğraşıyorum en küçük risk bile beni korkutuyor..
sağol canım allah yardımcımız olsun tek duam bu zaten ğlıkla sıhhatle kucağımda görmek inş.hepimiz o günü görücezhihoyyyt
inşallah canım..tek dileğim sağlıkla kucağıma almak..tabi canım risktir eminim ama hepimiz aynı riski taşıyoruz ümitsizliğe kapılmamak lazım
herşey güzel olacak merak etme sen:)
hayırlı cumalar arkadaşlar!!!
Aaa gözünaydın gönlüne göre bir ev buldun mu ? nerde ? Kolay gelsin canım. Ben de bugün bir ev buldum yarın bakmaya gideceğiz. Bağdata yakın ve çok temiz herşey gıcır gıcır fiyatı da uygun. Gözümde büyüyor taşınmak biraz bıktım 6. taşınmam olacak kısmetse. Ama çok merkezi alışverişler 2 adım , fırını , eczanesi hepsi 2 adım mesafede.
yarın 2'li test de yapacaklar mı ? inşallah hepsi güzel çıkar. ınşallah gösterir acaba cinsiyeti ne olacak çok heyecanlı, senin miğde bulantın var mıydı ?
Yaşlılar cimri olur paraları çok kıymetlidir , sanki kefenin cebi var :roflol: Allah size versin inşallah canım, onlar da turşusunu kursun paralarının :lepi:
inşallah canım..tek dileğim sağlıkla kucağıma almak..
canım sağolhihoyyyt
selamlar arkadaşlar herkesler iyiler maşallah yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler kap seslerini duyan arkadaşlarımında gözü aydın serdemcim canım cinsiyet tahmini ble yapılmış ne güzel inşallah tutar canım benimde 25 ocakta 2 li testim var muhtemelen gösterirse bizde öğrenebiliriz ama senin belirtilerinin tam tersi bende bulantı ekşiye eğilim bakalım allahım elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhhatli olmayı nasip etsinde cinsiyet önemli değil
hayırlı cumalar arkadaşlar!!!
Aaa gözünaydın gönlüne göre bir ev buldun mu ? nerde ? Kolay gelsin canım. Ben de bugün bir ev buldum yarın bakmaya gideceğiz. Bağdata yakın ve çok temiz herşey gıcır gıcır fiyatı da uygun. Gözümde büyüyor taşınmak biraz bıktım 6. taşınmam olacak kısmetse. Ama çok merkezi alışverişler 2 adım , fırını , eczanesi hepsi 2 adım mesafede.
yarın 2'li test de yapacaklar mı ? inşallah hepsi güzel çıkar. İnşallah gösterir acaba cinsiyeti ne olacak çok heyecanlı, senin miğde bulantın var mıydı ?
Yaşlılar cimri olur paraları çok kıymetlidir , sanki kefenin cebi var :roflol: Allah size versin inşallah canım, onlar da turşusunu kursun paralarının :lepi:
canım saol:)
buldum şehir içi olmadı çok kötü evler yüzüne bakmassın 1300 den agzını acıyorlar ve site değil bişey değil hiç bişey yok
bahçeköyde 160 metrecare 3 katlı şirin bi ev bulduk bahçeli hemde sahibinden miş basın yayın sitesinde evi kadın kendi özel mimarına yaptırmış küçük ama şirin ve istediğim gibi banyosu buyuk bi ev
kirası 1300 site parasıda 200 1500 toplamda anlaştık ama 2500 depoziti anında istiyor bu oturdumuz evin kirası faturalar ve yeni evin masrafı kira depozito peşin 10 milyar gerekiyor orda biraz sorun var.bide çok merkezi değil malum ama annem de de kalırım merkez istediğimde diye düşünüyorum .
ben evi begendim baya insallah kısmet olur da tutarız.işte kayınvalide den istedik vermedi ,benim babamda bu yaz ev yaptırdığından şuan ancak geciniyorlar biz :kedi:kocamla halledicez artık:)
göçmen cimrilerinden macir de denirmiş onlara:)
2li test bana da dedi doktor ama önce kanuyuşmazlığı dedi sonra ona gün veririm dedi.
yok midem sadece yemek kokularında biraz bulanıyor ama öyle yoğun bulantı olmadı şükür annemde de olmazmış
koşturmaktan daha kulak burun boğaz doktoru ve kalp doktoruna da gidemedim bi taşınsak artık ev de eşyalar toplu hepten daraldım
heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne oluyor bakalım burada,bana da yer açın bakayım..kıskanırım ben heeeeeee :) kADIN dOĞUMDA ÇALIŞMAK O KADAR ZOR Kİ içerde hastaları NST cihazına bağlıyorlar,sürekli bebeklerin kalp atışlarını duyuyorum buradan.Diyorum yaşaydı bizde duyardık bebişimin minicik kalbinin atışını..
amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..
Bahçeköy sarıyer'e bağlıydı değil mi ? Güzel orda evler ama benim evim de şuan çok güzel ama bir süre sonra insan isteniyor. Siz olmasanız kimse ile konuşamıyorum yazışıyoruz onda da ağzım açılmıyor, he bir de sitenin marketine sipariş için ağzım açılıyor. Zaten 3 seneye kadar kısmetse evimiz bitecek istanbulu terkedeceğiz. O zaman müstakil ev bahçe keyfinin doya doya yaparız. Şimdi biraz insanların arasına karışayım diyorum. Güle güle oturun inşallah. Bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.
ayyyy sorma Ebrucum ne kadar antipatik herif yaaaa....sırf konuşmak için konuşup duruyor..sözüm ona da utanmadan italyan yemekleri seçmiş :)))senin ki bugün yemek pişiriyor showda :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?