2010 Ağustos Anneleri

korkma hiç canım
benim işyerindne ablamda yaptırdı
34 yaşındaydı yaştan dolayı mecbur yaptılar çok korkarak girdi ama hiç canı bile acımamıştı
sonuçtada nur topu gibi bi oğlu oldu:kedi:
Tabii benim ablamda yaptırdı ve dünya tatlısı yiğenim var ...ama hiç düşük yapmayan da yok değil..ben de 2 senedir bu bebek için uğraşıyorum en küçük risk bile beni korkutuyor..

evet canım napıcaz bakalım
ama Allah yardım eder merak etme sen sağlıkla sıhhatle önce kucağımıza alır sonrada büyütürüz inşallah:)
salı günü kontrol demek az kalmış canım
duyarsın hiç merak etme içini ferah tut hep dua e
t

sağol canım allah yardımcımız olsun tek duam bu zaten ğlıkla sıhhatle kucağımda görmek inş.hepimiz o günü görücezhihoyyyt

Tabii benim ablamda yaptırdı ve dünya tatlısı yiğenim var ...ama hiç düşük yapmayan da yok değil..ben de 2 senedir bu bebek için uğraşıyorum en küçük risk bile beni korkutuyor..

tabi canım risktir eminim ama hepimiz aynı riski taşıyoruz ümitsizliğe kapılmamak lazım
herşey güzel olacak merak etme sen:)

slm kızlar bugün kontrole gittim 7 haftalık kalp atışlarını duyduk ama kese küçük dedi bazen düşükle sonuçlanabilyomuş bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili

selamlar arkadaşlar herkesler iyiler maşallah yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler kap seslerini duyan arkadaşlarımında gözü aydın serdemcim canım cinsiyet tahmini ble yapılmış ne güzel inşallah tutar canım benimde 25 ocakta 2 li testim var muhtemelen gösterirse bizde öğrenebiliriz ama senin belirtilerinin tam tersi bende bulantı ekşiye eğilim bakalım allahım elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhhatli olmayı nasip etsinde cinsiyet önemli değil

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin
nasılsın
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil:kedi:

heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne oluyor bakalım burada,bana da yer açın bakayım..kıskanırım ben heeeeeee :) kADIN dOĞUMDA ÇALIŞMAK O KADAR ZOR Kİ içerde hastaları NST cihazına bağlıyorlar,sürekli bebeklerin kalp atışlarını duyuyorum buradan.Diyorum yaşaydı bizde duyardık bebişimin minicik kalbinin atışını..

Canımın içi kendini de bizi de üzme , yine minicik kalbini duyacaksın allah izin verirse. Sen kaç yaşındaydın, kaç senelik evliliğiniz ?

amniosentez kesin çözüm ama düşük tehlikesi var ..ben yaştan dolayı yaptıracağım ama açıkçası korkuyorum..

evet var ama iyi bir doktora yaptırmak lazım. ben mart ayında yaptırmıştım hemde erken amniyosenetz yaptırdım. daha riskli pek kimse yapmaz onun yerine cvs yaparlar. saniye sürdü hiçbir rahatsızlık hissetmedim ve kalktım işe geldim. doktor önemli tabii. sadece düşük değil mikrop kapma olasılığıda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…