2010 Ağustos Anneleri

12 şubatta 2li testim var ..amniosentezimi istanbuldaki doktoruma yaptıracağım..kendisi prof ve riskli gebelik uzmanı...

canım ben bankada çalışıyordum geçen sene martta işi bıraktım biraz dinlenicektim çalıştığım banka hayatımı karartmıştı dayanamıyordum bıraktım ve şuan merkezi bi yerdeyim ama yine kmse yok etrafta insanlar izledi haberlerden mi etkileniyor nedir bilmiyorum ama bende kapıyı çalcak birine hasret kaldım

o yüzden gidiyoruz bari bahçe keyfi yapalım dedik ordada 2 arkadaşımız oturuyor birazda onların etkisi ile karar verdik.

kredi olayında bekletiyorlar bu kadın da hemen istiyor biraz beklerse zaten halledicez bakalım kısmet:)

Benim de burda 2 arkadaşım var ben de onların etkisiyle geldim ama çalışıyorlar, her haftasonu da görüşülmüyor herkesin işi gücü olabiliyor . İnşallah senin daha iyi olur, keyif ile oturursunuz arkadaşım. Güle güle oturun

selam kıslaaarrr,

bugün ve dün eğitimim vardı ancak bu saatlerde girebildim.. maşallah ne çok kaynatmışssınız... :))) inş. hepiniz bebeklerinizle beraber iyisinizdir...

kardelencim ben de nisa hastanesine gidiyorum doktorum Asiye Uzun.. seninkinin ismi nedir?

ay zaten o yuzden hep hayırlısı ile diyorum daha beter bunalıcaksam çocukla, kısmet olmasın insallah :)

çok saol canım taşınayım oturmaya bekleriz teyzesi:)

eee ama kızlar nasılsınız? kimse bana cevap yazmayacak benim halimi sormayacak mı? mafoldumben

Sohocum canım benim nasılsın ? neler yapıyorsun ? bebişin meleğin nasıl ?

çok teşekkür ederim cnm iyiyizz ve sürekli yiyoruzzz :)) çalışıyorum ne yapayım sabahtan beri işlerimi yapamadım. şimdi saat 6 ya kadar yetiştirmeye çalışacağım...

sen nasılsın iyi misin? oralarda havalar nasıl? bebeğin nasıl? eşin nasıl? Ailecek nasılsınız? :)

sohocum nasılsın canım:))
ben buralardayım ama sizi okuyorum:)
bi taraftanda müşteri geliyor gidiyor :)

çok teşekkür ederiiimm.. iyiyim canım... benim de müşteriler var ama telden veya maille sıkıştırıyorlar beni :) sen nerede çalışıyorsun? ikimizinde mesleği satış sanırım? bayanssulusmile

Canım biz de bebişimle iyiyiz diyelim iyi olalım..ben felaket nezle oldum..aman siz dikkat edin lütfen çünkü gerçekten çok zor.ılaçta alamıyorum tabii yataktan çıkmıyorum şimdi..Eşim de iyi canım..dün şans getirmesi için minnacık beyaz bir patik getirmiş..bakmaya doyamıyorum..Başucuma koydum bakıp bakıp duruyorum :ecrin_bebek:
sana çokkkkk kolay gelsin canım allah kolaylık versin işlerinde..

kısllarrrrrrrrrr yorucu ve sinir edici bir gündü , neyseki sizler vardınızda sohbet ettim işyeri bugün beni bunalttı çok , eşimlede tartıştım burası yüzünden .

şükür son yarım saatim kaldı.

çok teşekkür ederiiimm.. iyiyim canım... benim de müşteriler var ama telden veya maille sıkıştırıyorlar beni :) sen nerede çalışıyorsun? ikimizinde mesleği satış sanırım? bayanssulusmile

ben sigortacıyım canım trafik+kasko:)
bi nev i satış tabi:)bayanssulusmile
hyundai bayiinde çalışıyorum ben 8 yıldır
doğumdan sonra çalışmıcam artık burda
çok yoruldum gerçekten:)

sen nerde çalışıyosun canım hangi sektörde:)

amiin canım cümlemize yardım etsin.. her türlü işimizde :Saruboceq:

hıı evet yine de bir nevi pazarlama satış :)))

ben havacılık sektöründeyim :)) uçaklarımız için kullanmadığımız malzemeleri yurtiçi-yurtdışı havayolu firmalarına satıyoruz. ben de 5 yıldır burada çalışıyorum.. bir mani olmaz ise inş. ben çalışmayı düşünüyorum evime çok yakın rahatım yerinde burada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…