12 şubatta 2li testim var ..amniosentezimi istanbuldaki doktoruma yaptıracağım..kendisi prof ve riskli gebelik uzmanı...evet var ama iyi bir doktora yaptırmak lazım. ben mart ayında yaptırmıştım hemde erken amniyosenetz yaptırdım. daha riskli pek kimse yapmaz onun yerine cvs yaparlar. saniye sürdü hiçbir rahatsızlık hissetmedim ve kalktım işe geldim. doktor önemli tabii. sadece düşük değil mikrop kapma olasılığıda oluyor.
Ebrucum bağdata taşın benim ailemde orada oturuyor..istanbula geldiğimde buluşuruz :))Bahçeköy sarıyer'e bağlıydı değil mi ? Güzel orda evler ama benim evim de şuan çok güzel ama bir süre sonra insan isteniyor. Siz olmasanız kimse ile konuşamıyorum yazışıyoruz onda da ağzım açılmıyor, he bir de sitenin marketine sipariş için ağzım açılıyor. Zaten 3 seneye kadar kısmetse evimiz bitecek istanbulu terkedeceğiz. O zaman müstakil ev bahçe keyfinin doya doya yaparız. Şimdi biraz insanların arasına karışayım diyorum. Güle güle oturun inşallah. Bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.
ayyyy sorma Ebrucum ne kadar antipatik herif yaaaa....sırf konuşmak için konuşup duruyor..sözüm ona da utanmadan italyan yemekleri seçmiş :)))
canım ben bankada çalışıyordum geçen sene martta işi bıraktım biraz dinlenicektim çalıştığım banka hayatımı karartmıştı dayanamıyordum bıraktım ve şuan merkezi bi yerdeyim ama yine kmse yok etrafta insanlar izledi haberlerden mi etkileniyor nedir bilmiyorum ama bende kapıyı çalcak birine hasret kaldım
o yüzden gidiyoruz bari bahçe keyfi yapalım dedik ordada 2 arkadaşımız oturuyor birazda onların etkisi ile karar verdik.
kredi olayında bekletiyorlar bu kadın da hemen istiyor biraz beklerse zaten halledicez bakalım kısmet:)
kızlar ben bugün dr gittim pıt pıt ları gördük çok şükür. gerçi ben görmedim dr gördüya. kendi drum yokmuş bugün bende ille göreyim diye başka bi dr girireyim dedim gitmez olaydım suratsız gıcık bi insandı. ilk defa kalp atışını göreceğimi bildiği halde bana gösterme tenezzülünde bile bulunmadı. girdik içeri suratsızın teki bi hoşgeldin buyrun bişey yok. neyse yattım direk ultrasona ekran kendine çevriliydi dedim bakıp göstericek heralde saniye sürdü baktı kalbi atıyor gayet sağlıklı deyip kaldırdı beni. sevinemedik bile eşimle sinir olduk ikimizde. yarın tekrar gidicez dicem memnun kalmadım drdan kendi doktoruma birdaha giricem dicem(kontrol süresindeydik) göremedim pıt pıtlarını yavrumun yaa(
buarada merak eden olur yenibosna nisa hastanesine gidiyorum. doktorun adı ARZU DEDE ŞİDDETLE KINIYOR VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. her şeyde o hastaneye giderim ilk doğumumuda orda yaptım ilk defa böyle bi doktora rastladım
oğlumdada ilk zombi gibi bi dr gitmiştim ben sevinçten gülerken pıt pıtları görünce o bön bön bakıyordu. nedir bu benim kaderim yaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben fazla bakmamaya çalışıyorum , karnımızda bebek var , allah benzetmesin:roflol:
Ben fazla bakmamaya çalışıyorum , karnımızda bebek var , allah benzetmesin:roflol:
Sohocum canım benim nasılsın ? neler yapıyorsun ? bebişin meleğin nasıl ?eee ama kızlar nasılsınız? kimse bana cevap yazmayacak benim halimi sormayacak mı? mafoldumben
eee ama kızlar nasılsınız? kimse bana cevap yazmayacak benim halimi sormayacak mı? mafoldumben
Sohocum canım benim nasılsın ? neler yapıyorsun ? bebişin meleğin nasıl ?
sohocum nasılsın canım:))
ben buralardayım ama sizi okuyorum:)
bi taraftanda müşteri geliyor gidiyor :)
Canım biz de bebişimle iyiyiz diyelim iyi olalım..ben felaket nezle oldum..aman siz dikkat edin lütfen çünkü gerçekten çok zor.ılaçta alamıyorum tabii yataktan çıkmıyorum şimdi..Eşim de iyi canım..dün şans getirmesi için minnacık beyaz bir patik getirmiş..bakmaya doyamıyorum..Başucuma koydum bakıp bakıp duruyorum :ecrin_bebek:çok teşekkür ederim cnm iyiyizz ve sürekli yiyoruzzz :)) çalışıyorum ne yapayım sabahtan beri işlerimi yapamadım. şimdi saat 6 ya kadar yetiştirmeye çalışacağım...
sen nasılsın iyi misin? oralarda havalar nasıl? bebeğin nasıl? eşin nasıl? Ailecek nasılsınız? :)
çok teşekkür ederiiimm.. iyiyim canım... benim de müşteriler var ama telden veya maille sıkıştırıyorlar beni :) sen nerede çalışıyorsun? ikimizinde mesleği satış sanırım? bayanssulusmile
Canım biz de bebişimle iyiyiz diyelim iyi olalım..ben felaket nezle oldum..aman siz dikkat edin lütfen çünkü gerçekten çok zor.İlaçta alamıyorum tabii yataktan çıkmıyorum şimdi..Eşim de iyi canım..dün şans getirmesi için minnacık beyaz bir patik getirmiş..bakmaya doyamıyorum..Başucuma koydum bakıp bakıp duruyorum :ecrin_bebek:
sana çokkkkk kolay gelsin canım allah kolaylık versin işlerinde..
ben sigortacıyım canım trafik+kasko:)
bi nev i satış tabi:)bayanssulusmile
hyundai bayiinde çalışıyorum ben 8 yıldır
doğumdan sonra çalışmıcam artık burda
çok yoruldum gerçekten:)
sen nerde çalışıyosun canım hangi sektörde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?