2010 Ağustos Anneleri

Bİzİ kİmse umursamamıŞ,ÜzÜldÜm..İyİ haftasınları

dur cnm nereye :) neden umursamayalım seni.. dur gitmeeee .. ben önceki mesajına yapılabilecek bir yorum bulamadım saçmalamak da istemedim..

yalnızca tek dileğim... çalışmalarınızın en kısa başlaması ve sonuçlanmasıdır inş. hayırlısıyla :)))

kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?

canım benim müdürüm bayan.. bana dedi ki benim bir çok hamile arkadaşım makyaj yapmayı da bıraktı oje sürmeyi de dedi.. ben de oje vardı o gün.. ben sanmıyorum ama manikürün falan zararlı olduğunu biliyorum.. ama yine de ne olur ne olmaz oje de sürmüyorum..

memnunsan çalış tabi canım
ben artık bıktım yoruldum burdan
yılların alışkanlığı çıkamadım da
artık bi bahanem var:)
2 yıl kadar evde durup yeni bi iş arayıp çalışcam inşallah
burda mesai saatleri uzun c tesi tüm gün o nedenle yoruldum artık:)

kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?

sürülür canım neden sürülmesin ki?
sadece 3 ay manikür boya falan unutun diyolar:)

sağolun kızlar cevaplarınız için .

benimde mesaim bitti şükür evime gidiyorum iyi akşamalr herkese

Ben herşeyi yapıyorum, zaten plesantasını gümrük gibi hertürlü kötü şeylerden onu koruyor. Sakınan göze çöp batar, allah korusun bebişlerimizi.

ben geldim.. kolları ve bacakları oynayan 3,5cm.lik bir bebişim var çok şükür...
her kontrol yeni bir sevinç yeni bir mucizeye tanıklık... ALLAH.ım herkese nasip etsin inş..
hayırlı-sağlıklı evlat olsunlar...

ne mutlu sana ben bebişimi beyaz bi karartı olarak gördüm başı poposunu bile ayırt edemedim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede(amin)

kızlar geçmişi okudum biraz cevap yazacaktım eşim geliyormuş çıkmam lazm,iyi akşamlar iyi hafta sonları herkese
pazaretesi bebişimi görmeye gidicez bizde
halisna ne güzel görmüşssün bebeğini,sağlıklıymış da maşallah cnm

Hoşgeldin canım ne güzel bebişini görmüşsün maşallah size. Ne yapıyordu oynuyor muydu ? Amin canım amin inşallah hepimize nasip olsun, vatana millete ailelerimize hayırlı evlat olsunlar. Öptüm

ne güzel ya halisna bebişin hareketlerini görmüşsün
Bende elif bektaş gibi beyaz bişey görmüştüm
Arkadaşlar tavsiye bebeğinizi daha net görmek istiyorsanız mesaneniz dolu gidin doktora

çok saolun arkadaşlar daha güzel sevinçler sizin olsun..
ebrucum valla oynuyordu:)
eşim hatta yine aynısını gösterseniz dedi de, doktor benim elimde değilki kendi isterse oynar isterse durur bak şimdi de durmuş dedi..
bu süreç hakikaten muhteşem.. sonumuzda güzel olsun.. doğum hikayelerimizide paylaşmak nasip olsun inş..

Çok güzeldi.... bilgisayarımı tv'ye bağlayıp izledik. 2 sene önce falan izlemiştim ama şimdi daha manalı ve mucizevi geldi. Bir de tek seyretmiştim şimdi eşimle beraber seyrettik. Aşağıda aynı videoyu full screen seyredebileceğiniz linkini de gönderiyorum. Eşim seyrederken sonunda ağladı.Sevgiler

Anne_karninda_yasama_yolculuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…