Bİzİ kİmse umursamamıŞ,ÜzÜldÜm..İyİ haftasınları
kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?
hıı evet yine de bir nevi pazarlama satış :)))
ben havacılık sektöründeyim :)) uçaklarımız için kullanmadığımız malzemeleri yurtiçi-yurtdışı havayolu firmalarına satıyoruz. ben de 5 yıldır burada çalışıyorum.. bir mani olmaz ise inş. ben çalışmayı düşünüyorum evime çok yakın rahatım yerinde burada :))
kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?
memnunsan çalış tabi canım
ben artık bıktım yoruldum burdan
yılların alışkanlığı çıkamadım da
artık bi bahanem var:)
2 yıl kadar evde durup yeni bi iş arayıp çalışcam inşallah
burda mesai saatleri uzun c tesi tüm gün o nedenle yoruldum artık:)
sürülür canım neden sürülmesin ki?
sadece 3 ay manikür boya falan unutun diyolar:)
canım benim müdürüm bayan.. bana dedi ki benim bir çok hamile arkadaşım makyaj yapmayı da bıraktı oje sürmeyi de dedi.. ben de oje vardı o gün.. ben sanmıyorum ama manikürün falan zararlı olduğunu biliyorum.. ama yine de ne olur ne olmaz oje de sürmüyorum..
Eve gİdİyoyorum,
İyİ akŞamlar herkese
canım benim müdürüm bayan.. bana dedi ki benim bir çok hamile arkadaşım makyaj yapmayı da bıraktı oje sürmeyi de dedi.. ben de oje vardı o gün.. ben sanmıyorum ama manikürün falan zararlı olduğunu biliyorum.. ama yine de ne olur ne olmaz oje de sürmüyorum..
ben de çıkıyorum kıslaarr,, herkese iyi hafta sonları mutlu yarınlar :))
ben geldim.. kolları ve bacakları oynayan 3,5cm.lik bir bebişim var çok şükür...
her kontrol yeni bir sevinç yeni bir mucizeye tanıklık... ALLAH.ım herkese nasip etsin inş..
hayırlı-sağlıklı evlat olsunlar...
ben geldim.. kolları ve bacakları oynayan 3,5cm.lik bir bebişim var çok şükür...
her kontrol yeni bir sevinç yeni bir mucizeye tanıklık... ALLAH.ım herkese nasip etsin inş..
hayırlı-sağlıklı evlat olsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?