ben geldim.. Kolları ve bacakları oynayan 3,5cm.lik bir bebişim var çok şükür...
Her kontrol yeni bir sevinç yeni bir mucizeye tanıklık... Allah.ım herkese nasip etsin inş..
Hayırlı-sağlıklı evlat olsunlar...
ben geldim.. kolları ve bacakları oynayan 3,5cm.lik bir bebişim var çok şükür...
her kontrol yeni bir sevinç yeni bir mucizeye tanıklık... ALLAH.ım herkese nasip etsin inş..
hayırlı-sağlıklı evlat olsunlar...
günaydın güzel anneler
hepinize güzel bir hafta sonu dilerimmmopuyorumnanaktan
GÜnaydın,bende İŞteyİm,ÇalıŞıyorummm...hem de 18:00ya kadar...
offf helekı cumartsı gunlerı calısmakkkk cok zoruma gıdıyor sokaklar bombos oluyor gelırken( trafıkte olmuyor aslında ıı ama:) bende 17,00 anca ewde olabılıyorummm . buna bı cozum bulsalar keskeee bizide tatıl etselerrrrr yaaaa
Kısssslarr tÜm Şekerler hepİnİze gÜnaydınlar.
Ama sanırım tÜm anne adaylarmız uyuyorlar sanırım . Aman uyusunlarda bebİŞlerde bÜyÜsÜn.
günaydın güzel anneler
hepinize güzel bir hafta sonu dilerimmmopuyorumnanaktan
GÜnaydın,bende İŞteyİm,ÇalıŞıyorummm...hem de 18:00ya kadar...
kızlar yaa 8haftalık hamileyim ama aşırı midem bulanıyor gece gündüz hiç bişey yiyemiyorum sadece çubuk kraker ve meyve bi önerisi olan varmıdün doktora gittik serum taktılar hiçbişey yiyemediğim için sinirlerimde bozuldu herşeye ağlıyorum önerisi olan var mııı nezormuş anne olmakk..senağlama
qülqüzeli senle aramızda 4 gün var ilk kalp atışını ne zaman duydunuz? vajinal mi karından mı bakıldı?
birde bişiy daha sorucam mide bulantın kusman oluyormu benim midem bi tuhaf her an çıkarcakmış gibi ama tuzlu bişiyler yiyince geçiyor acıkınca yine başlıyor sizde durumlar nasıl
bu arada kontrolüm salı yada çarşamba dr haber verecek kalp atışı için gidicez
buyuk ıhtımal kalbı atıyordur duyarsın gıttıgınde telaş yapma. o an o kadar kısacık ki ne oldugunu anlayamıyosun aslında kaydetmek ıstedım telefonuma ama dktrdan cekındım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?