2010 Ağustos Anneleri

canım benim allah sağılık sıhhatli kolalrına almayı ansip etsin . çok sevindim inşllh bende aynılarını görürüm 5 şubattaki randevumda.

Kısssslarr tÜm Şekerler hepınıze gÜnaydınlar.

Ama sanırım tÜm anne adaylarmız uyuyorlar sanırım . Aman uyusunlarda bebıŞlerde bÜyÜsÜn.

hallisna gozunn aydın cnm çok sewındım guzel haberle gelmene.darısı bizlerın basına artık nekadr hızlı gelışıyorlar degılmı?b haftada bıle 2 katına cıkyolarr boyutları.

GÜnaydın,bende İŞteyİm,ÇalıŞıyorummm...hem de 18:00ya kadar...

offf helekı cumartsı gunlerı calısmakkkk cok zoruma gıdıyor sokaklar bombos oluyor gelırken ( trafıkte olmuyor aslında ıı ama:) bende 17,00 anca ewde olabılıyorummm . buna bı cozum bulsalar keskeee bizide tatıl etselerrrrr yaaaa

evet arkadaşım düşüncene katılıyorum,sabah o sıcacık yataktan kalkıp gelmek o kadar zor ki..bence haftasonları tüm özel şirketler tatil olmalı,hastaneler dahil sadece acil servisler açık olmalı.Çok mu bencil oldum acaba?eyvahedigeldismile

Mervecim merhaba, kan ve idrar testi sonuclarımı albume yukledim bir bakabilir misin?

GÜNAYDIN KIZLAR HEPıCıĞıNıZE BENDE ŞANSSIZ OLANLARDANIM BENDE BUGÜN 18:30 A KADAR ÇALIŞIYORUM YAAAAAA AMA SABAHLARI ANCA ARABADA UYANABıLıYORUM ALLAHTAN MıDEMLE SORUNUM YOK BULANIYO AMA KUSTURMUYOR HEMEN KRAKER FALAN ATIYORUM AĞZIMA KAHVALTIYA KADAR ıDARE EDıYOR. EEEE BıRAZ FEDAKARLIK ıSTıYOR VELETLER HAKLARI OLSUN DıMı AMA O KADARCIK

qülqüzeli senle aramızda 4 gün var ilk kalp atışını ne zaman duydunuz? vajinal mi karından mı bakıldı?
birde bişiy daha sorucam mide bulantın kusman oluyormu benim midem bi tuhaf her an çıkarcakmış gibi ama tuzlu bişiyler yiyince geçiyor acıkınca yine başlıyor sizde durumlar nasıl

hallisnacım dün muayneye gittik bebeişim kalp atışlarını duydum listeye eklersen sevinirim:) pıt pıt atıyor kalbiii

kızlar yaa 8haftalık hamileyim ama aşırı midem bulanıyor gece gündüz hiç bişey yiyemiyorum sadece çubuk kraker ve meyve bi önerisi olan varmı dün doktora gittik serum taktılar hiçbişey yiyemediğim için sinirlerimde bozuldu herşeye ağlıyorum önerisi olan var mııı nezormuş anne olmakk..senağlama

geçmiş olsun canım, serum bağlandığına göre bayaa kötü durumdasın. Dr. bebeğe dokunmayan bulantı önleyici hap verebilirdi bir sor istersen. Camları aç derin derin temiz havayı içine çek . "m" ile başlayan bir hap vermişlerdi arkadaşlardan birine dr. Geçmiş olsun canım

Bu arada hayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, allah tamamına erdirsin.

Hımm ılk kalp atısını bız 6+4 de gorduk cnm 28 aralıktı sanırım..bıraz erken duyduk yanı erken muyane gıttıgım ıcınde olabılr.sonrakı gıttıgımde tekrardan baktı doktor kalp atımına 8+4 du ozmnd. benmde mıde bulantım oluyor ara ara ama cıkarmıyorum allahtan. bu 2 gundurde yanma eksıme oluyor .netten bakıyorum sureklı normalmışş. onun ıdısnda asırı kabızlık cekıyorum ( sıskınlıkwar. folık asıtte şişkinlik yaparmıs yan etkıısnı okudumda.

bu arada kontrolüm salı yada çarşamba dr haber verecek kalp atışı için gidicez

buyuk ıhtımal kalbı atıyordur duyarsın gıttıgınde telaş yapma. o an o kadar kısacık ki ne oldugunu anlayamıyosun aslında kaydetmek ıstedım telefonuma ama dktrdan cekındım :))

buyuk ıhtımal kalbı atıyordur duyarsın gıttıgınde telaş yapma. o an o kadar kısacık ki ne oldugunu anlayamıyosun aslında kaydetmek ıstedım telefonuma ama dktrdan cekındım :))

be ilk kontrole gittiğimde 5+5 di yolk kesesi görüldü tabiiki gebelik keseside dr 2 hafta sonra gel dedi walla bende telefona kaydetmeyi düşünüyorum inş.çekebiliriz ama ben biraz şanslıyım galiba teyzem dr un yanında çalışıyor zemuszemus
vajinalle mi baktı dr un karından 7-8 haftalıkken görülüyormuş diyor dr um. bu arada bende 5 aylık hamile gibiyim karnım feci şiş gazdan sana tavsiyem pişerken kokan sebzelerden uzak dur ( lahana,karnabahar,pırasa,...vs gibi) birde süt alırken normal süt alma hani şu omegalı olanlar varya onlardan kullan % 50 daha rahat hissediceksin kendini + kuru incir kuru kayısı falan ye çok ii geliyor ama bunlara rağmen yinede tam olarak geçmiyor şişkinlik sadece rahatsız etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…