be ilk kontrole gittiğimde 5+5 di yolk kesesi görüldü tabiiki gebelik keseside dr 2 hafta sonra gel dedi walla bende telefona kaydetmeyi düşünüyorum inş.çekebiliriz ama ben biraz şanslıyım galiba teyzem dr un yanında çalışıyor zemuszemus
vajinalle mi baktı dr un karından 7-8 haftalıkken görülüyormuş diyor dr um. bu arada bende 5 aylık hamile gibiyim karnım feci şiş gazdan sana tavsiyem pişerken kokan sebzelerden uzak dur ( lahana,karnabahar,pırasa,...vs gibi) birde süt alırken normal süt alma hani şu omegalı olanlar varya onlardan kullan % 50 daha rahat hissediceksin kendini + kuru incir kuru kayısı falan ye çok ii geliyor ama bunlara rağmen yinede tam olarak geçmiyor şişkinlik sadece rahatsız etmiyor
buyuk ıhtımal kalbı atıyordur duyarsın gıttıgınde telaş yapma. o an o kadar kısacık ki ne oldugunu anlayamıyosun aslında kaydetmek ıstedım telefonuma ama dktrdan cekındım :))
geçmiş olsun canım, serum bağlandığına göre bayaa kötü durumdasın. Dr. bebeğe dokunmayan bulantı önleyici hap verebilirdi bir sor istersen. Camları aç derin derin temiz havayı içine çek . "m" ile başlayan bir hap vermişlerdi arkadaşlardan birine dr. Geçmiş olsun canım
Bu arada hayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, allah tamamına erdirsin.
sağol cicim
nasılsın bakalımmm:)
merhaba arkadaşlar..
ben geriden geliyordum daha okuyamadım tamamını ama bu akşam direk buraya yazmak istedim..
çünkü dualarınıza ihtiyacım var. bi saat kadar önce tuvaleti temizliycem diye çamaşır suyuna boğdum yani kokusuna maruz kaldım kapalı yerde.işim bittikten sojnra burnumdan koku bi türlü gitmeyince tedirgin oldum. araştırdım kimi yerde kullanabilirsiniz ama havalandırma iyi olmalı yazıyor kimisinde kullanmayın yazıyor..
ben de bebeğimi Allah a emanet ettim.. inşallah bişey olmaz.. bana dua edin lütfen..
merhaba parle,
alıntı yapamıyorum cnm bilgisayarımda sorun var. ama sana şunu söyliyim, ben çamaşır suyu olmadan asla mı asla temizlik yapmam. hergğn tuvaletleri çamaşır suyu ile temizlerim. kokusuna da maruz kalırım ama hiçbir zararını görmedim çok şükür rabbime. endişe etme eskiden hiç yoktu öyle şeyler. annelerimiz neler neler yaparlardı. bu kadar tedirgin olmamak lazım. sen en güzelini yapmışsın. bebeğini allahımıza emanet et. o herkesden iyi bakacaktır ona merak etme. allahım seni ve bebeğini korusun....
selamkızlar bugün nasılsınız ben iki gündür giremedim. valla son bi kaçgünüdr doktorum verdiği bulantı ilacından alıyorum biraz rahatlatıyo yoksa banamısın demiyo. haftaya bugün serklaj ameliyatından çıkmış olcam.dua edin bana emi neticede narkoz var işin içinde. korkuyorum.... allahıma emanetiz... dua etmeyi unutmayın emi ... sizleri ve bebişlerinizi kocaman kocaman öptüm...
selamkızlar bugün nasılsınız ben iki gündür giremedim. valla son bi kaçgünüdr doktorum verdiği bulantı ilacından alıyorum biraz rahatlatıyo yoksa banamısın demiyo. haftaya bugün serklaj ameliyatından çıkmış olcam.dua edin bana emi neticede narkoz var işin içinde. korkuyorum.... allahıma emanetiz... dua etmeyi unutmayın emi ... sizleri ve bebişlerinizi kocaman kocaman öptüm...
selam canım hoşgeldin,çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun inş. hiç bir sorun olmadan biter ameliyatın dualarımız sennle inş...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?