2010 Ağustos Anneleri

karından baktı cnm alttan bakmadı.yok yemekle alakası yok bn onu anladımya neyaptımsa olmuyor.bana da karnın cıkmıs dıyolar halbukı sırf hava boss sıss (

buyuk ıhtımal kalbı atıyordur duyarsın gıttıgınde telaş yapma. o an o kadar kısacık ki ne oldugunu anlayamıyosun aslında kaydetmek ıstedım telefonuma ama dktrdan cekındım :))

ben 7.haftada gittim kontrole ve ozaman kalp sesini duydum..
ozaman çekemedik ama dünkü kontrolde hareketlerini ve kalp sesini eşim çekti telefonuna..
ilerleyen zamanlarda da doktor cd.e çekip verecek inş..
ayrıca dün idrara sıkışık olmayınca doktor ilk karından baktı net göremedi sonrasında vajinal baktı.. ilk 3ay kese küçük olduğundan vajinal muayenede sakınca yokmuş..

kıslar bende doktordan geliyorum. bana decavit diye bir v,tamin verdi. çok ağır geldi ilaç ne zaman içsem hep çıkarttım. şimdi de kaç ilacı verdi. bunu bıraktık bakalım. kan ilacı da o ladar çok ki sabah akşam bir şişe içeceksin inşallah iyi gelir bakalım...

çok tşkler ebrucum banada emedur önerdi doktor fakat şu haftalarda pek etkili olmaz dedi napalım bebiş için katlanıcaz :)

merhaba kıslar ben geldim nasılsınız
benim pc de sorun var bi türlü gelemiyorum yanınıza
sizi çokkkk öslüyorum

merhaba arkadaşlar..
ben geriden geliyordum daha okuyamadım tamamını ama bu akşam direk buraya yazmak istedim..
çünkü dualarınıza ihtiyacım var. bi saat kadar önce tuvaleti temizliycem diye çamaşır suyuna boğdum yani kokusuna maruz kaldım kapalı yerde.işim bittikten sojnra burnumdan koku bi türlü gitmeyince tedirgin oldum. araştırdım kimi yerde kullanabilirsiniz ama havalandırma iyi olmalı yazıyor kimisinde kullanmayın yazıyor..
ben de bebeğimi Allah a emanet ettim.. inşallah bişey olmaz.. bana dua edin lütfen..

Son düzenleme:
merhaba parle,

alıntı yapamıyorum cnm bilgisayarımda sorun var. ama sana şunu söyliyim, ben çamaşır suyu olmadan asla mı asla temizlik yapmam. hergğn tuvaletleri çamaşır suyu ile temizlerim. kokusuna da maruz kalırım ama hiçbir zararını görmedim çok şükür rabbime. endişe etme eskiden hiç yoktu öyle şeyler. annelerimiz neler neler yaparlardı. bu kadar tedirgin olmamak lazım. sen en güzelini yapmışsın. bebeğini allahımıza emanet et. o herkesden iyi bakacaktır ona merak etme. allahım seni ve bebeğini korusun....

Canım sen içini ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz ama sakın yapma 1 daha :)

Demetçim hoşgeldin canım klavyeem arızalı uzun yazamıyorum eee ev hayatı nasıl? bebiş nasıl

demetcim canım saolasın içimi rahatlattın inan yazdıklarınla.. o kadar kötüydüm ki hep temizlik yaparken öyle olurdu ama bu seferki durum çok geç aklıma gelince moralim feci halde bozuldu..eşim de bana söylendi niye yapıyosun die.. ee ben yapmıycamda kim yapcak dedim ama bi yandan da içimden kötüşeyler geçiyordu.. neyse hepimiz ve bebeklerimiz Allah a emanetiz. sadece böyle düşünüyorum.
demetcim ama sen de dikkat et olur mu madem o kadar çok kullanıyosun.
serdemcim sana da teşekkür ederim daha dikkatli olucam. hepimiz de dikkat edelim.

ne kadar boş bugün form herkes kocişinin yanında benimki grip oldu benden bulatı ben bugün iyiyim ama yemek yaparken çok ayaka kaldım belim tuuldu

kızlar kimyasallardan uzak durun Bonyo tuvalet temizliğini babalarımız yapsın sonuçta Allah a emanet bi canımız var içimizde dikkatli olmak gerekir

selamkızlar bugün nasılsınız ben iki gündür giremedim. valla son bi kaçgünüdr doktorum verdiği bulantı ilacından alıyorum biraz rahatlatıyo yoksa banamısın demiyo. haftaya bugün serklaj ameliyatından çıkmış olcam.dua edin bana emi neticede narkoz var işin içinde. korkuyorum.... allahıma emanetiz... dua etmeyi unutmayın emi ... sizleri ve bebişlerinizi kocaman kocaman öptüm...

selam canım hoşgeldin,çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun inş. hiç bir sorun olmadan biter ameliyatın dualarımız sennle inş...kaydirigubbakcemile3

Canım Allah yardımcın olsun seni ve bebişleri korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…