Canım Allah yardımcın olsun seni ve bebişleri korusun:Saruboceq:
kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?
selam kizlar ben yine 30 sayfa gerilerde kalmisim ama okuyamadim hic bi sayfayi
iki gundur giremiyorum hem gribim cok siddetlide okusurugum var her oksurusumde karnim aciyor
hemde bu iki gunde dip kose bucak temizlik yaptim
baya bi yorucu gecti
cuma gunu bebegim buyuk ecografiye girecek yani detayli incelemeye cunku tam 3 ayimiz bitmis oluyo bu hafta insallah guzel haberler alirim
en kotusu bebegin iyi gorunmesi icin 2 litre su icmem gerekiyo bir iki saat icinde ve tuvaletede gitmemem lazim
nasil yapicam bilmiyorum ben iki bardak suyu bile tutamiyorum icimde
allah yardimcim olsun zor bi gun olucak
ama bebegimin herseyi olculecek kalbine tum organlarina bakilacak tam olusmusmu olusmamismi diye ve benimki gec dollenme oldugu icin temmuz annesimi agustos annesimi olucagim belli olucak ... herseyin hayirlisi bebegim iyi olsun tek istedigim o
umarim hepiniz iyisinizdir hepinizi opuyorum
canım benim inşallah herşey güzel geçer... sağlıklı sıhhatli haberlerle dönersin. seninle aynı haftada gidiyoruz. ama benden henüz istemdi doktorum böyle bişeyiya. ben önce serklaj(rahim dikme) ameliyatı olucam acaba önce bi baktırsamıydık ya bebişlere ay bende şaşkınım millet ikili testten felan bahsediyo benim doktorumda tık yok bahsetmedi bile...valla ne olursa olsun bebkelrimiz rabbime emanet hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah....
ben de 2010 ağustos annesi olacam inş. ama özelden mesaj atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?