2010 Ağustos Anneleri

ay kimsecikler yok :çok üzgünüm: hafta sonu herkes pek bi sessiz oluyor.bende hafta içi çok giremiyorum hafta sonu daha çok vaktim oluyor.

Son düzenleme:
kızlarrrr size bir soru şekerlerim ; hamile iken oje sürülebilir mi acaba ?

cnm mrb...oje sakıncalı değil ama onu çıkartmak için kullandığın asetonun zararı var ama asetonla sildikten sonra ellerini iyice yıkadıktan sonra bişi olmuyor diye okudum..buyrunnnnnnnnn

kıssslarr şu bebiş çizelgesinden banada yapabilirmisiniz 1saattir uğraşıyorum yapamadım:çok üzgünüm:

selam kizlar ben yine 30 sayfa gerilerde kalmisim ama okuyamadim hic bi sayfayi
iki gundur giremiyorum hem gribim cok siddetlide okusurugum var her oksurusumde karnim aciyor
hemde bu iki gunde dip kose bucak temizlik yaptim
baya bi yorucu gecti
cuma gunu bebegim buyuk ecografiye girecek yani detayli incelemeye cunku tam 3 ayimiz bitmis oluyo bu hafta insallah guzel haberler alirim
en kotusu bebegin iyi gorunmesi icin 2 litre su icmem gerekiyo bir iki saat icinde ve tuvaletede gitmemem lazim
nasil yapicam bilmiyorum ben iki bardak suyu bile tutamiyorum icimde
allah yardimcim olsun zor bi gun olucak
ama bebegimin herseyi olculecek kalbine tum organlarina bakilacak tam olusmusmu olusmamismi diye ve benimki gec dollenme oldugu icin temmuz annesimi agustos annesimi olucagim belli olucak ... herseyin hayirlisi bebegim iyi olsun tek istedigim o
umarim hepiniz iyisinizdir hepinizi opuyorum

canım benim inşallah herşey güzel geçer... sağlıklı sıhhatli haberlerle dönersin. seninle aynı haftada gidiyoruz. ama benden henüz istemdi doktorum böyle bişeyiya. ben önce serklaj(rahim dikme) ameliyatı olucam acaba önce bi baktırsamıydık ya bebişlere ay bende şaşkınım millet ikili testten felan bahsediyo benim doktorumda tık yok bahsetmedi bile...valla ne olursa olsun bebkelrimiz rabbime emanet hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah....

tesekkur ederim hayatim guzel dileklerin icin ..
ben fransada yasiyorum burda kontroller turkiyeden tamamen farkli
ben bu buyuk ultrasona 3 defa giricekmisim jinekologum anlatti bi 3 ay bitisinde bi 5. ay biterken bide 7. ayda
ozel bi uzmana gonderiyo kendisi yapmiyo tum annelerin girmeleri mecburmus
ense olcumu filan yapilacakmis daha sonra kan vericekmisim ikili test icin
ama ben yaptirmiycam ikili testi cunku yuzde yuz sonuc vermeyen bi dandik test icin asla bebegime kiyamam eger sakat cikarsada 9 ay o stresi bebegime yasatmak istemiyorum ...
bana kizanlar var bu konuda biliyorum ama basimdan gecti daha oncede anlatmistim eltimin bebegine sakat dediler hemde cok buyuk bi olasilikla bu ikili testte
ama allaha sukur sapasaglam melek gibi bi bebegi var .. eltimin yasadigi o 9 ayi bilirim
ben ayni seyleri yasamak istemiyorum .. bugun bunu ucuncu kez anlatiyorum :)))
tek dilegim insallah agustosda guzel haberler vericez birbirimize

günaydın arkadaşlar bende cumartesi günü kontrole gittim bebişim kocaman olmuş normalde 10+2 olması lazım ama şuan 10+4 2 gün büyük çıktı ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…