2010 Ağustos Anneleri

Günaydın kızlaarr.. Nasılsınız? Nasıl melekleriniz? :)

kızalr hepinize günaydın

günaydınlarrrr

Günaydın güzel anneler ve onların minnoşları... Bu sabah çok heyecanlıyım. Bilindiği üzere 2'li testim var. Minnoşumu göreceğim inşallah. Belki cinsiyeti de görülür. eyvahedigeldismile
Eee kızlar sizler nasılsınız, haftasonunuz iyi geçmiştir inşallah...

Benim ense kalınlıgı falan ölçümünü haftaya cuma yapacaklar 13+0 oldugumda yani neden bu kadar geç anlamadım

Benim ense kalınlıgı falan ölçümünü haftaya cuma yapacaklar 13+0 oldugumda yani neden bu kadar geç anlamadım

Canım bu test zaten 11-14. hafta testi diye de bilinir. 14. haftaya kadar geç olmaz... Beni doktor oraya gönderdi, randevuyu bugüne verdiler. :bbo:

tüm anneciklere günaydın umarım herkes iyidir iyi bir hafta diliyorum hepimize.....opuyorumnanaktan

kızlar benim midem çok kötü yaa genel olarak bişi yiyemiyorum bi öğün yediğimden diğer öğün tiksiniyorum,aklımı ne yiyebilirim acabayla bozdum eyvahedigeldismile umarım bi haftaya kadar atlatırım on gündür böyleyim zayıflıyorum artık :bbo:

sohocum asiye uzundan randevu aldım yarın muayeneye gidicem senin dr unda o imiş sanırım burda okumuştum biraz anlatsana nasıl biri?-kendi dr umun ataması çıkmış,değiştirmek zorunda kaldım-

hadi sizde anlatın durumlar nasıl şeker anneler

Enteresan bişi benimde son 3 gundur midem bulanmaya basladı..

ama öğürme şeklinde pek bişi çıkardıgım yok kusmuyorum ama sürekli öğürme geliyor özellikle sabahları..
Birde cmtesi aksamı geç vakit bi yerden donuyorduk arabada fena oldum midem alt ust oldu..

mide bulantım yok diye sevinirken :)

Bende de oluyordu, öyle bulantılar... Hatta 46 kiloya düşmüştüm 1 haftada. İçini ferahlatacak şeyler yemelisin. Tahminimce pişmiş ve yağlı şeyler daha da içini kaldırıyor olmalı. Yoğurt, salata çeşitleri mideni ferahlatır. Hamileliğinde ne çay olarak ne de katkı maddesi olarak kullanmaman gereken bitkiler: Fesleğen, karanfil yağı, ardıç, aloe vera, gingseng, melekotu, kafuriye, kimyon, rezene, yasemin, lavanta, safran, sinameki. Bir de yeşil çay içme, bebeğin kalp gelişimini yavaşlatırmış...

merhaba cnm,ay ne güzel inş belli olur cnm cinsiyeti,hayırlısı olsun.
gunaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın

bende bugün ilk kez görücem meleğimi gitmedim daha hiç kontrole,dr.umu bekledim çokk heyecanlıyım oyyyyyy

olsa da kısa sürcek demek ki canım zaten 11. haftadasın şanslısın :)

bende olsun isiyordum benim niye midem bulanmıyo diyodum deli gibi oldu bilmiyorumkismile...ama anladım bi daha ki bebişe istemiycem :)

günaydın canım... iyiyiz çok şükür biraz bulantılarımız var hiç olmadığı kadar :))) benimki yeni başlıyor sanırım... ben de guatr birazcık yüksek çıktığı için önce onun için bir kez daha test yapacak.. sanırım ondan sonra ikili test için tarih verecek sanırım..

merhaba annecikler günaydın herkese 11. haftamıza geldik bizde sanki biraz daha iyiz gibi bulantılar acısından ama genede belli olmuyor tam iyim diyorum 1 saat sonra kötü oluyorum umarım herkes bebişiyle beraber iyidir... haftaya 2 li testimiz var çok heyecanlıyımmm

uzun süredir çay da içemiyorum zaten canım bi dün akşam ıhlamur zencefil karanfil karışımı içtim hoşuma gitti nasıl olduysa...onlarda senin listede yok neyse ki :)

canım ya işte yoğut yiyordum pilava katıp felan o da zorla iki lokma salatalıkla yoğurt yiyordum ama malesef yoğurttan da tiksindim sanırım,sütü hiç içemiyorum bu ara,tatlıyla alakam yok eyvahedigeldismile napıcağımı şaşaırdım yani meyve yemeye çalışıyorum yakında onunla da aram bozulmaszsa iyi .......:sinifsinif:

yardımın için teşekkürler canım çaylara dikkat ederim opuyorumnanaktan

günaydın canım.. benim de ayın 27 sine randevum var Asiye hn için.. benim için çok iyi bir doktor.. hep moral verici konuşuyor.. ne yapman gerektiğini tane tane anlatıyor... ama benim için herşeyden önemli olan sıcak ve moral verici konuşması olur sanırım.. tabi bir de güler yüzü...

umarım sen de memnun kalırsın cnm ben en baştan beri ona gidiyorum..

canım benim içinde en önemlisi bunlar ben sormadan konuşsun biraz da istiyorum,yakın olsun bana inş. öyle olur :)
umarın ters bi zamanına denk gelmem çok dr değiştirdim bu sebeblerden sıkıldım artık iyi bi dr um olsun hep ona gideyim istiyorum :CüvCüv:

he bi de sanırım hamileymiş asiye hanım da onun doğumu ne zamana geliyo bizi bulmaz dimi inş. kaydirigubbakcemile3

aaaa yine mi? ben daha yeni doğum yaptı diye biliyorum :))) ayy ne garip doktor hasta beraber hamile bu kez gittiğimde sorarım :)) annemle beraber gittiğimde annem de dedi galiba doktor da hamile diye.. dedim daha yeni doğum yapmış o :))) şimdi sen de söyleyince hak verdim anneme hiç dikkat etmedim göbeğine :)) sen gittiğinde kaç olduğunu sor canım.. ona göre tedbir falan alırız belkim :)))

İnşallah daha iyi olacaksın. Çok şükür ki tıbbın çok ileri olduğu bir çağdayız..

Geçecek yakında, tecrübe konuşuyor... aklinialirimsmile

Neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...

kızzzlarrrr çok acil yardım . dişetimde iltihaplanma var yeni oldu. diş doktoruma sordum augmentin iç sonra gel dedi , kendi jinekologuma sordum 1000 mg lıktan günde 2 kez alabilrsin dedi.iltihabun kuruması lazım dedi ama napacağımı bilmiyorum çok korkuyorum sabahtan beri nette araştırıyorum kimi yerlerde için kimi yerlerde de kanıtlanmış birşey yok ilk 3 ay kullanmayın diyor.

napacağım ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…