kızlar yakınları bu durumu hiç yaşayan yokmu cevaplütfen
canım dişle ilgili henüz bir sorun yaşamadığım için hiç araştırma yapmadım.. hani bri yakınım bir tanıdığım da yok yaşayan. ama doktorun önerdiği ilaçları kullan bence.
kızlar yakınları bu durumu hiç yaşayan yokmu cevaplütfen
Hamilelik sırasında diş tedavisi yapılabilir mi?
Hamileliğin ilk üç ayında bebeğin organ gelişim evresi olan ilk üç ayda etkili dental tedaviden kaçınılmalıdır.
Tedaviler ikinci üç aya ertelenmelidir.
Diş ya da diş eti iltihabı gibi acil durumlarda, var olan enfeksiyonun bebeğin gelişimini dental tedavinin olumsuzluklarından daha fazla etkileyebileceği düşüncesi ön plana alınmalı ve bir jinekoloğun önerileri doğrultusunda dental tedavi yapılmalıdır.
Son üç ayda tedavi için gerekli olan pozisyonları rahat alalaması ve koltukta uzun süre oturamaması nedeni ile diş tedavisi yaparken anne rahatsız olabilmektedir.
sağol hayatım ya araştırmışsın neti ; kimi yerlerdede bebek llk 3 ayda anneden beslenmediği kordon oluşumu tamamanamdığı için ilaç augmentin kullanılabilri diyor .
içinde bir can var yaşamaya başlamaya çalışan ; hemde ilk kez hissediyorsun bunu.onu zor bir duruma zor bir hayata itmek istemiyorsun ; sebebi sen olmak istemiyorsun. innaki hep böyle sızlayacağını bilsem ona zarar vermeyeceğini bilsem bu iltihabın 7 ay boyunca katlanırım ben , ilaç içmem onun sağlığı benim için daha önemli.
nasıl bir korkudur bu ; nasıl bir annelik içgüdüsüdür bu anlamaya başlıyorum yavaş yavaş. .
içinde bir can var yaşamaya başlamaya çalışan ; hemde ilk kez hissediyorsun bunu.onu zor bir duruma zor bir hayata itmek istemiyorsun ; sebebi sen olmak istemiyorsun. innaki hep böyle sızlayacağını bilsem ona zarar vermeyeceğini bilsem bu iltihabın 7 ay boyunca katlanırım ben , ilaç içmem onun sağlığı benim için daha önemli.
nasıl bir korkudur bu ; nasıl bir annelik içgüdüsüdür bu anlamaya başlıyorum yavaş yavaş. .
ben varim canim ... bu aralar cok bos .. agustos anneleri hep birlikte uzun bi dinlenmeye cekildiler galiba :))
dimi dimii insan o oraya düşmeden anlayamıyor onun değerini... inan aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. nasıl bir mucize yaşadığım aklıma geliyor... çok haklısın cnm..
çok mu ağrıyor dişin? şişti mi? Allah sabır versin cnm.. :Saruboceq:
sağol cnı sızlamama var bide dişimi kullanamıyorum birşey yiyemiyoeum dişetim daha çok sızlıyor .
bu arada ögle yemeğine gitmiştim ama kk sayfasıı açık unutup gitmişim yanlış anlama olurmu tatlım , şimdi gördü yazdığını ve hemen cevap yazdım
günaydın canım... iyiyiz çok şükür biraz bulantılarımız var hiç olmadığı kadar :))) benimki yeni başlıyor sanırım... ben de guatr birazcık yüksek çıktığı için önce onun için bir kez daha test yapacak.. sanırım ondan sonra ikili test için tarih verecek sanırım..
herkesin aynı anda dinlenesi geldi sanırım.. aahh ahh ben de çalışmasam keşke de ben gidip yatsam uyusam bool bool dinlensem.. ayaklarım işe gelirken geri geri gidiyor artık..
sağol cnı sızlamama var bide dişimi kullanamıyorum birşey yiyemiyoeum dişetim daha çok sızlıyor .
bu arada ögle yemeğine gitmiştim ama kk sayfasıı açık unutup gitmişim yanlış anlama olurmu tatlım , şimdi gördü yazdığını ve hemen cevap yazdım
ben haftada 4 gun turk cemiyetinde egitim veriyorum oda yarim gun ama bende biktim iyicene
beni gidip gelmek mahvediyo
bide egitim verdigim cocuklar 2,4 yas arasi kafa beyin kalmiyor
oyle yoruluyorum ki ama onlarla cok mutlu oluyorum
isimiz oyle zorki bebisler dogunca egitim cok zor ordaki cocuklari gordukce korkuyorum
cok zeki bi ogrencim var ismi kagan 3 yasinda
gecen hafta arkadasi boyasini aldi diye ona essek dedi .. bende kagan soyledigimiz sey dogrumu essek ne sen biliyormusun dedim
evet biliyorum ama babamda bana hep essek diyo dedi .. sok oldum
nasil toparlayacagimi bilemedim ..
cocuklar bizim tahmin ettigimizden dahada zekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?