ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben cuma günü ense kalınlığı için doktora gidicem nasıl yapıldığını bilen varmı doktora sordum normal karından muayne edildiği gibi yatacaksın renkli ultrasonda görecekler dedi birde kan alacaklarmış öyle dedi doktorum ve ben buna 250 tl ödeyeceğim
halissnacım ben yaşımı yazmamışım listaya yaşım 22 eklersen sevinirim:)
kızlar benim çok bulantım var.ne yesem çıkarıyor bu durumda olan varmı
evet canım öyle.. Normal şekilde detaylı ultrason ile bakılıyor bebeğe aynı zaman da senden kan alınıyor.. Sonra bunlar bir bilgisayar programına girilip down sendromu riski ölçülüyor... Ama senin test ücretin birazıcık pahalıymış.. Ben de 105tl ödeyeceğim hoş sana pahalı diyorum ama :))) onun fiyatları 43-275 tl arası değişiyormuş. Istersen güveneceğin bir yer varsa başka bir yere yaptır cnm..
canım bende aynı şekildeyim 3haftadır sadece çubuk kraker bastırıyor bulantıyı birde emedur hap verdi doktorum gebelikte kullanılıyormuş çok geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş aramıza :)
günlerdir fenaydım mide bulantısı harap etti beni
sürekli lavaboya gidip geliyorum ilaç falan kar etmiyor yaa
çubuk falan hak getire başka bi yol bilen var mı?
merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş aramıza :)
günlerdir fenaydım mide bulantısı harap etti beni
sürekli lavaboya gidip geliyorum ilaç falan kar etmiyor yaa
çubuk falan hak getire başka bi yol bilen var mı?
leblebi,çubuk kraker,galeta,peksimet kuru ekem vs hepsini denedim ama ıııhhh..
yeesemde kusuyorum yemesemde.hatta yedişğimde daha çok bulanıyoruömm.
yaşanması gereken bi süreç deyip kendi haline bıraktım
canim benimde cok bulantim vardi 12.haftayim yeni yeni azalmaya basladi...sanirim en iyi ilac zaman...ama benim hic birsey hazirlayip yiyecek halim olmuyor dahasi kendi yaptigim yiyeceklerden tiksiniyorum.disardan aldigimiz pis seyler bile daha tatli geliyor...yine acim ve acliktan midem bulaniyoooor...senağlama onume bir tas corba koyan olsada icsemm cokacimcoook...ooof ooofff
aynen canım ne denesem işe yaramıo
canım tuzlu ve ekşi çekiyo aç karnına oluyorum yiyince bu sefer içim eziliyo ayıptır sölemesi gaz yapıo tatlı yesem ağzım ekşiyo yemesem daha kötü açlıktan buolanıo bu sefer. ne yesem çıkarıyorum suya hasret kaldım içemiyorum dudaklarım çatladı artık. folic asitimi 2 yudum suyla içiyorum o bile durmuyo midemde
ah canım bnmm
ben de evde tekim tek başına hiç bişi yiyesim gelmio zaten mutfağa girmek bile istemiyorum herşey kokuo sanki. anneme kalmaya gidicem ben de bu gidişle.anacım baksın bana
aynı şekilde benimde midem bulanıyo ama canım hep ekşi istiyo napıyım aç karnımada olsam mandalina filan yiyorum bari su olsun diye bişey daha söylicem ablam hemşire kadın doğum hastanesinde bana çok aşırı midem bulandığında bir tatlı kaşığı limon suyu içmemi söyledi gelen hastalara doktor diyormuş ki serum taktırıcağınıza evde bi kaşık limon suyu içemediniz mi limon suyu yatıştırıyormuş ben şimdi ona başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?