bende tam onu dicektim yaa insan evde tek başına olunca daha çok bulanıyo sanki dikkatini başka şeye verdiğinde hafifliyo o yüzden sürekli laptop yanımda napıyım oyalanmaya çalışıyorumkeşke tüm bulantılılar beraber olsakta oyalansak:)
ikili testler nezaman yapılıyor ki??
canım bu testte cinsiyet öğrenilirmi acaba biliyormusun o zaman tam 11+1 günlük olacağım çok merak ediyorum ya eli ayağı düzgün olsunda kız erkek hiç farketmez
canim 11 ve 14.haftalar arasi deniliyor.ama benim dr um bana11-13 haftalar arasi yazmis..bilmiyorumkismile kafam karisti...internette gebelik haftasi hesaplayiciya sat imi yaziyorum 1 subata kadar ikili test icin zamanimin oldugunu soyluyor.ama iste benim dr kafami karistrdi.ulasamiyorumda simdi...[/QUO
bende ayrıntılı hesaplama yapmak istiyorum fakat hesaplayıcılarda sadece kaç haftalık ve doğum arihini söylüyor sen hangi hesaplayıcıyı kullanıyorsun hiranurcumfisfisfis
canim 11 ve 14.haftalar arasi deniliyor.ama benim dr um bana11-13 haftalar arasi yazmis..bilmiyorumkismile kafam karisti...internette gebelik haftasi hesaplayiciya sat imi yaziyorum 1 subata kadar ikili test icin zamanimin oldugunu soyluyor.ama iste benim dr kafami karistrdi.ulasamiyorumda simdi...[/QUO
bende ayrıntılı hesaplama yapmak istiyorum fakat hesaplayıcılarda sadece kaç haftalık ve doğum arihini söylüyor sen hangi hesaplayıcıyı kullanıyorsun hiranurcumfisfisfis
doktornevra.com u kullaniyorum secilcim. http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp linkide buraya ekledim canim.burda detayli bir sekilde gosteriyor hepsini
canim 11 ve 14.haftalar arasi deniliyor.ama benim dr um bana11-13 haftalar arasi yazmis..bilmiyorumkismile kafam karisti...internette gebelik haftasi hesaplayiciya sat imi yaziyorum 1 subata kadar ikili test icin zamanimin oldugunu soyluyor.ama iste benim dr kafami karistrdi.ulasamiyorumda simdi...
merhaba kızlar az sonra bebişimi görmeye gidicem heyacanlıyım
umarım güzel haberlerle dönerim
akşam 6 da randevum var
Kızlar ben perşembe yaptırdım 2li testi ensesi 0,6mm çıktı. Bugün drumu aradım sonuçlar çıkmış en düşük risk grubu başka hiç 1 teste gerek yok dedi:) Havalara uçtum tabii. Şimdi şeker yüklemesi var başka hamilelikte ne testi var ki?Kalmadı di mi?
Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
gebelik haftası hesaplama için bu siteye bakabilirsiniz
çok ayrıntılı bilgi veriyor
gercekten guzel bir siteymis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?