2010 Ağustos Anneleri

hakkaten :)olumunekankayizsmile

bugun tam 12 haftanin icine girdim.yani 13 haftadan gun almis oldum.dr um yurtdisinda gelecek hafta sali gelecek.ben 14 den gun almis olacagim.muayneye gitmisken sali gunu yaptirsam gecmi kalmis olurum arkadaslar?

ikili testler nezaman yapılıyor ki??

canim 11 ve 14.haftalar arasi deniliyor.ama benim dr um bana11-13 haftalar arasi yazmis..bilmiyorumkismile kafam karisti...internette gebelik haftasi hesaplayiciya sat imi yaziyorum 1 subata kadar ikili test icin zamanimin oldugunu soyluyor.ama iste benim dr kafami karistrdi.ulasamiyorumda simdi...

şimdi netten baktım 11ile 14ncü haftalar arasında yapılıyormuş 2li test bence 14ncü hafta içerisinde gitmen geç olmaz çünkü haftayı geçirmiyorsun 14ncü hafta içinde oluyorsun canım

canım bu testte cinsiyet öğrenilirmi acaba biliyormusun o zaman tam 11+1 günlük olacağım çok merak ediyorum ya eli ayağı düzgün olsunda kız erkek hiç farketmez

canım serdemm arkadaşımız o testi yaptırdı onu da buradan tebrik edelim en düşük risk grubunda çıkmış Allah bize de nasip etsin o mutlu sözleri duymayı.. onun doktoru bebek erkek gibi görünüyor demiş.. sanırım bebeğin durumuna gelişimine ve duruş pozisyonuna bağlı.. ama doktorlar görsede çok net bişey söyleyemiyorlar %100 doğru olmuyor sonuç çünkü :)))) çok haklısın, eli ayağı düzgün aklı yerinde olsun gerisi önemli değil

merhaba kızlar az sonra bebişimi görmeye gidicem heyacanlıyım
umarım güzel haberlerle dönerim
akşam 6 da randevum var

Kızlar ben perşembe yaptırdım 2li testi ensesi 0,6mm çıktı. Bugün drumu aradım sonuçlar çıkmış en düşük risk grubu başka hiç 1 teste gerek yok dedi:) Havalara uçtum tabii. Şimdi şeker yüklemesi var başka hamilelikte ne testi var ki?Kalmadı di mi?

cok sevindim canim darisi bizlere olsun insallah...sen kacinci haftandasin?

Selam annelerimmm....Ancak girebildim,bugün çok yoğundum.Hepinizi çok seviyorum.Yeğenlerime iyi bakın..

ayy biş yandan burda yazıorum bi yandan gözüm yemekteyizde :) canım börek çekti yaw
bi mutfağa gidiyim yerini tutcak bişi var mı bakıyım.geliyorum kızlar bişiy isteyen var mı??aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…