2010 Ağustos Anneleri

ayyy negüzel midesi bulanmayanlar belli ben çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum yemekteyizi bile izleyemiyorum görünce bile midem bulanıyo :1no2:

ayyy negüzel midesi bulanmayanlar belli ben çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum yemekteyizi bile izleyemiyorum görünce bile midem bulanıyo :1no2:

ayy canım yazık ya :)) izleyemiyormuş bile.. valla çok haklısın çok zor bir durum... azcık sabret az kaldı sonra hepsiiii bitecek :))

maalesef sabrediyorum şimdi bakıyorumda netten 9ncu haftama girdim yavaş yavaş geçicekmiş yemek yemeği özledim yaaa meğer negüzel bişeymiş yokluğunda anladım yemeğin kıymetini cokacimcoook

midem bulanıo ama yemekteyizi izleyemicek kadar diil
yiyemiyorum bari göriyim gözüm doysun diyenlerdenim bn.
canım çeker ama olsa yiyemem.anım anıma uymuyor
geldim şimdi. evde yufkam vardı tavada börek yaptım hemen ama önceden bayıldığım tereyağ şimdi öldürüyo bni yağlayamadım kaldı öle..

maalesef sabrediyorum şimdi bakıyorumda netten 9ncu haftama girdim yavaş yavaş geçicekmiş yemek yemeği özledim yaaa meğer negüzel bişeymiş yokluğunda anladım yemeğin kıymetini cokacimcoook

aynen canım yaa ben normalde çok zayıf biriyim yemek yemeği çok severim yerim ama çok sık ve abur cubur yerim.şimdi yiyememek üzüyor beni. ben hamileliğim eğlenceli geçcek yicem içcem diye umut ediyordum inş. çabuk geçer bulantılarım yapıyım yapıyım yiyim cokacimcoook

canım benimde miğdem çok kötü yemek görmek bile istemiyorum...:CüvCüv:

bende hep öyle düşünüyordum naz yaparım canım istemesede aşeririm filan diyee ama hepsi filmlerde oluyomuş:) filmlerde mideleri bulanır iki istifra ederler bakarsın hamile ama hiç mideleri bulanmaz halsizlikleri olmazz:))

filmlerdeki herşey gibi onlar da yalanmış değil mi? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu 3 ay sabrediyorum bulantım geçicek diye hamişliğimin hastalık gibi geçmesini hiç ummuyordum. şu bulantılar bitse de hamişliğimizin keyfini sürsek..hiç bişi filmlerdeki gibi olmuyo malesef. bi ceket le hamile de kalınmıyo hamiş kalınca keyfini sürmek de kolay olmuyo :))bilmiyorumkismile

diğer topiclerden gelen var mı aranızda kızlar
yani hamiş olmayı çok bekleyen diğer topiclerde bu ortak konuda dertdaşlık yapan var mı?
nasıl hamile kaldınız?
şimdi hangi topiclerden yararlanıorsunuz?

canım benim hamileliğim sürpriz olduğu için direkt ağustos annelerine verdim dikkatimi öyle devam ediyor.. başka bir topic de hiç yazmadım ama sanırım 1-2 kere çook önce başka bi topicde yazmıştım hatırlamıyorum bile..

ben normal yol ile hamile kaldım opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ve bebişleri nasılsınız ? kaç gündür giremedim..çok kötü nezle oldum..ve ancak kendime geliyorum..öksürükten geceleri uyuyamadım bugün daha iyiyim kızlar koruyun kendinizi ilaç alamayınca ağır geçiyor gerçekten..Serdeemcim senin adına çookkkk sevindim darısı hepimizin başına..benim 2li test 12 Şubatta..daha var ama bakalım inşallah biz de hayırlı haberler ile geliriz..

Hepinizi kocaman öpüyorum...

ooh ne güzel çok şanslısın meleğin naz yapmadan gelmiş :))
ben 6 ay kist tedavisi gördüm önceden yasmin kullanıodum bıraktım ama hamile kalamadım meğer hap bırakınca kist yapıomuş bide kisti geçirmek için hap kullandım falan.kistin geçtiğini öğrendiğim hafta hamile kalmışım :) ben şimdiki adı aralık ocak ayında hamile kalmak isteyenlerin topicinde yazdım ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlarda takıldım falan :) şimdi çok şükür burdayım

CANIM hoşgeldin.. bizler iyiyiz sen de en kısa sürede bomba gibi olursun inş. daha sık uğra lütfeeenn :))

merhaba ben de ağustos anne adayıyım.uzun zamandır yazılarınızı okuyordum.Bugün üye olup ben de yazıym dedim.Listeye beni de yazar mısınız?
yaşım 25
sat 6 kasım
tahm.d.t. 13 ağustos
kilom 54
kalbi de atıyor allaha şükür:)))

CANIM hoşgeldin.. bizler iyiyiz sen de en kısa sürede bomba gibi olursun inş. daha sık uğra lütfeeenn :))
Sohocum canım benim sen nasılsın ? cıvıl cıvılsın bakıyorum :)) ne güzelll..hem genç hem de cıvıl cıvıl arkadaşlarsınız..bayılıyorum size..biz birkaç kişi dinazor kalıyoruz yanınızda :))

Benim de canım tuzlu ve ekşi çekiyor.hatta tatlıdan nefret ettim.Acaba cinsiyetleri aynı mı bebeklerimizin::teytey:

ben iyiyim cnm çok sağol... azcık ağrım ve bulantılarım dışında bişeyim yok onlar için de şükür ediyorum ki Allaha hergün onun yaşadığını gösteriyor bana.. o içimdeyken herşey çok güzel.. olumsuz hiçbişey yok.. cıvıl cıvıl olmamak elde değil.. hepimiz öyleyiz bu işin dinazorluğu yook :)) herkes aynı şeyleri yaşıyor... aynı mutluluğu tadıyor.. hepimiz aynı yaşta gibiyiz :))) zemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…