2010 Ağustos Anneleri

cinsiyetleri belli olunca hemen yazalım bakalım ekşi yiyenler tatlı yiyenler belli olsunkaydirigubbakcemile3

bugun midem fena yanıyor sanırım 3 bardak cay ictim ondan hic yaramıyor bana cay
eve geldim 4 dilim ekmek yedim belki iyi gelir diye..

kizlar ben sizin aksine deli gibi yemek yiyorum istahım oyle bir açıldı kı

canım geçmiş çok geçmiş olsun sabah tv de bi doktor konuştu dediki papatya çayı ve defne çayı yani bitkisel çaylar içicekmişiz hamileleri rahatlatır dedi..

Selam kızlar.Nasılsınız?takip ediyorum sizleri buradan.Ben de ekşi tuzlu yiyenlerdenim.Genelde tatlı severim ama gebelikte midemi bullandırıyor.Yarın doktoruma gidicem kontrolum var.Acaba karındanmı bakar kızlar yoksa vajinalmı?Acaip bulantılarım var.Devamlı ayva yiyorum iyi geliyor.Sabahları çok kötü oluyorum midem ağzıma gekliyor sankii

selam kızlaaaar,uzun zamandır yoktum malum redülksyon yapıldı bana.ve bir bebeğimi indirgediler..mafoldumben allah iki bebeğime sağlık versin bişey istemiyorum..

Ben şimdi bir hafta sonra ilk defa kan tahlili yapılıcak bana,size hangi tahliller yapıldı bide cinsiyet belli olurmuş diyolar sizce doğrumu,öğrenen oldumu aranızda..ben 10 haftalık oldum galibaaa..
Bende tatlıyı yiğorum ama abartmıyorum puding yada nutella yiğorum okadar..gerçibenim hala bir belirtim yok ya hayırlısıı:sm_confused:.

benimde midem bulaniyor ama yemekteyiz e zevkle bakiyorum...biri onume yapip getirse afiyetle yerim vallahi...acim ben aaaaaacc!!!:çok üzgünüm:

günaydın kıslaaarrr,

ben bugün çok kötüyüüüm bir akıl verin lütfeenn.. totomun üzerine oturamıyoruum.. öyle kötü bir kabız olmuşum ki anlatamam size ne yediğim yarıyor ne de doktorun verdiği kabızlık ilacı.. dün akşam çok zorladım kendimi sanırım.. bütün gece totomun acısından gözümü kırpamadım şimdide üzerine oturmakta zorlanıyorum... :kedi: orayı yumuşatmak için ne yapılabilir? bir de bepanten merhem sürdüm o çok iyi geliyor diye bebeğime zararı dokunmaz inş. mafoldumben mafoldumben

ne şansızsızım yaaa bişeyler söyleyecek tek bir kişi bile yok... mafoldumben mafoldumben

pamukla zeytinyağına ban onu sür az bi miktar.hem yumuşatır hemde kabız olan bebeklerede sürdüklerini biliyorum azcık ucuna hemen.bebeğinede bir zararı olmaz.dene derim ben.

günaydınlar canlarım bulantılardan muzdarip birde ben varım azalacağına dahada artıyor benimki sabah 6 da lavaboya zor yetiştim şimdide lavabodan geliyorum devamlı bir bulantı beyaz leblebi yiyip yarım saat rahat ediyorum sonrasında yine bulanmaya devam birde acayip uyku halim var işe gelmek çokkkk zor geliyor ama ne yapalım mecbur geliyoruz

canım kuru dut yiyorum banada doktorum tavsiye etti hem demir deposu dedi hemde kabızlığa iyi geliyor dedi gerçektende işe yarıyor canım

Günaydın arkadaşlar, Kız kardeşim , kızları ve annemle hep birlikte kızlar toplantısı için evde değildim. Çok eğlendik ama tabi biraz yoruldum, kızlar tam bir canavarlar ama acaip tatlılar maşallah.

Şeker dengesizlikleri v.s. yaşıyorum. Dün birden bire elim ayağım kesildi , hemen annemler birşeyler hazırladı ama yiyecek halim mecalim kalmadı, ter boşaldı, kanım çekildi resmen. Bir şeyler yedim ardından düzeldi. Sizlerde de böyle şeker dengesizlikleri oldu mu ?

Hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…