sen zeytinyağını bir dene bence.eğer tahriş olduysa onada iyi gelir
Günaydın arkadaşlar, Kız kardeşim , kızları ve annemle hep birlikte kızlar toplantısı için evde değildim. Çok eğlendik ama tabi biraz yoruldum, kızlar tam bir canavarlar ama acaip tatlılar maşallah.
Şeker dengesizlikleri v.s. yaşıyorum. Dün birden bire elim ayağım kesildi , hemen annemler birşeyler hazırladı ama yiyecek halim mecalim kalmadı, ter boşaldı, kanım çekildi resmen. Bir şeyler yedim ardından düzeldi. Sizlerde de böyle şeker dengesizlikleri oldu mu ?
Hepinizi öptüm
Kızlar günaydın,
Umarım herkes iyidir, ben çok yoğunum işyerindeyim. Bizim de maşşallahımız var teyzeleri.Öptük
Günaydın annecikler... Yeni haberlerle geldim. Bebişim tamamen sağlıklı çıktı ultrasonda... 11 haftalık olmasına rağmen doktor: "12 haftalık görünüyor" dedi. Babası gibi uzun olacak kesin... Bebeğimi gördüm, kıprış kıprış, sağa sola yüzüyordu sürekli. Hatta kikirdedim onu görünce, göbüşüm hareket edince o da zıpladı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 . Yalnız popişini dönmüş kerata göremedi doktor cinsiyetini. 2'li testin sonucu ne olursa olsun, Şubatta 3'lü teste de gireceğim, belki o zaman gösterir neyi var neyi yok...
gunaydin cnm...bende dun gece seninle ayni sorunu yasadim...olmamasi gerekiyor ama rahimin buyumesi bi taraftan ilaclar bi taraftan bize bu sorunu yasatiyor sanirim....oysa ki ben 5 ogun yerim bol meyve ,kayisi,kepek ekmek tuketirim...yinede oldu...en son care gece 2-3 kasik zeytinyagi ictim...cok zor ama icmeye calistim...uzerine 1-2 damla limon yagin tadini biraz bastirdi...ben geceye gore simdi daha iyiyim...denemek istersen...bol ilik su icmeyi unutma cnm...gecmis olsun...günaydın Serdemm, bizden başka kimse gok bugün herkes çok yoğun sanırım.. :))) arada gir özletme
Günaydın annecikler... Yeni haberlerle geldim. Bebişim tamamen sağlıklı çıktı ultrasonda... 11 haftalık olmasına rağmen doktor: "12 haftalık görünüyor" dedi. Babası gibi uzun olacak kesin... Bebeğimi gördüm, kıprış kıprış, sağa sola yüzüyordu sürekli. Hatta kikirdedim onu görünce, göbüşüm hareket edince o da zıpladı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 . Yalnız popişini dönmüş kerata göremedi doktor cinsiyetini. 2'li testin sonucu ne olursa olsun, Şubatta 3'lü teste de gireceğim, belki o zaman gösterir neyi var neyi yok...
hiiiii canım çoook sevindim... tebrik ederim, Allah sonuna kadar böyle sağlıkla kalmayı nasip etsin her ikiniz için de... Allah bize de göstersin sağlıklı olduğunu... onu kıpır kıpırken görmeyi ... çok kıskandım seni.. ben de hemen şimdi görmek istiyoruumm bebeğimi yaa :)))) benimki ne durumda acaba ölücem meraktan benim daha 1 haftam var... mafoldumben
hiiiii canım çoook sevindim... tebrik ederim, Allah sonuna kadar böyle sağlıkla kalmayı nasip etsin her ikiniz için de... Allah bize de göstersin sağlıklı olduğunu... onu kıpır kıpırken görmeyi ... çok kıskandım seni.. ben de hemen şimdi görmek istiyoruumm bebeğimi yaa :)))) benimki ne durumda acaba ölücem meraktan benim daha 1 haftam var... mafoldumben
aynen canim...bende bebisimi cok ozledim,cok merak ediyorum...senin yine az kalmis 1 hafta benim daha 10 gun varkaydirigubbakcemile3safak sayar gibi gidip gorecegim gunleri sayiyorumbilmiyorumkismilesaglikli olsunlarda beklemeye raziyim...sanirim 5.aya kadar boyle olacak....hareketlerini hissetmeye baslayinca...bizimle saglikli olduklarini hissedip endiselerimiz azalacak insallh..
tabii ki tabii ki canım sağlıklı olsunlarda bekleriz biz onları yeter ki ben de kıpır kıpır olduğunu göreyim... :Saruboceq:
Dünyanın en tatlı şeyini göreceksin inşallah haftaya... Bir sağ bir sol, yüzüp duracak :asigim::asigim:
ağzından bal damlıyooor bal :)) inş. cnm inş. doktorum daha 2 li test yaptıracağı tarihi söylemedi ama ben kontrole gideceğim gün için randevu aldım ne yapayım çok heyecanlıyım
En erken 11. haftada, en geç 14. haftada yapılıyor. Haftaya gün verirler sanıyorum. Tam vaktinde gitmiş olur, tontoşini görürsün...
(Benimki de iş, çektim ultrason fotosunu, babama mail olarak bile attım, msnime bile koydum...) :roflol:
canım gözünaydın allaha şükürler olsun güzel haberlerle geldin canım inşallah hepimizin böyle sağlıklı haberlerini alalım cinsiyeti içinde olsun canım bir dahakine gösterir senin yaramaz
Hİİİİİİ gerçekten mi çok merak ettim nasıl görünüyor acaba? benim de bugün 11. haftam doluyor haftaya gittiğimde de 12. haftam dolmuş olacak.. yalnız şu guatr işi bozmazsa herşey yolunda gidecek... inş. bir sorun çıkarmaz bana yaa... canım bana da mail atabilir misin? görmem de bir sakınca yoksa :) çok merak ediyorum detaylı ultrasonda bebeğin nasıl göründüğünü... mail adresimi özel msj olaral atarımolur mu
En erken 11. haftada, en geç 14. haftada yapılıyor. Haftaya gün verirler sanıyorum. Tam vaktinde gitmiş olur, tontoşini görürsün...
(Benimki de iş, çektim ultrason fotosunu, babama mail olarak bile attım, msnime bile koydum...) :roflol:
İnşallah canım, inşallah... :asigim:
Tamam mesajın geldi, atıyorum mail...
hayırlısı olsun cnm çok sevindim iyi geçmesine... koyucaksın tabi (oğluşunun diyesim geldi) bebişinin resmini
ben artık her gün kusmaya başladım hiç bişe yiyemez oldum herşey şişkinlik yapıyor nefes alamıyorum bulantılarım azaldı ama kusmam arttı :lepi: kafayı yedim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?