Allah Allahh... Benim hep bulantım oldu ama hiç çıkarmadım... Çok çıkartıyorsan gün içinde istersen doktoruna bir başvur.
Aklıma ne geldi arkadaşlar... Daha önce bir yerlerde okumuştum ama başıma geleceğini hiç tahmin etmemiştim :roflol: bazı baba adayları psikolojik olarak anne gibi hamilelik belirtisi gösterirmiş. Benim eşim de "midem bulanıyor" diyor iki gündür. Yok bu öyle bir bulantı değil, "sen uyurken hormon yolluyorsun bana" da diyor :roflol: Ben de "sana nasıl hormon basayım ki aramızdan kurtalan ekspres geçecek mesafede uyuyoruz" diyorum. Dün çikolota aşerdi, ay öldüm gülmekten, hamile olan benim nazlanan o... :roflol::roflol::roflol:
Allah Allahh... Benim hep bulantım oldu ama hiç çıkarmadım... Çok çıkartıyorsan gün içinde istersen doktoruna bir başvur.
Aklıma ne geldi arkadaşlar... Daha önce bir yerlerde okumuştum ama başıma geleceğini hiç tahmin etmemiştim :roflol: bazı baba adayları psikolojik olarak anne gibi hamilelik belirtisi gösterirmiş. Benim eşim de "midem bulanıyor" diyor iki gündür. Yok bu öyle bir bulantı değil, "sen uyurken hormon yolluyorsun bana" da diyor :roflol: Ben de "sana nasıl hormon basayım ki aramızdan kurtalan ekspres geçecek mesafede uyuyoruz" diyorum. Dün çikolota aşerdi, ay öldüm gülmekten, hamile olan benim nazlanan o... :roflol::roflol::roflol:
oo seninki yeni başlamış bizimki hamile oldugumu öğrendiğimiz günden beri ay of içerisinde sürekli midesi bulanıyor aşeriyor sürekli canı bişeler çekiyor benden daha hamile :ecrin_bebek:
AY MAŞALLAHHHHH VALLA MAŞALLAHHHHHHHHHH opuyorumnanaktan
Sol taraftaki kafası, ayaklarını karnına çekmiş yatıyor, omurları görünüyor çizgi halinde, sağdaki en dip çıkıntı ayağı (nam-ı diğer pisimin patisi :asigim:)
hiiiii canım çoook sevindim... tebrik ederim, Allah sonuna kadar böyle sağlıkla kalmayı nasip etsin her ikiniz için de... Allah bize de göstersin sağlıklı olduğunu... onu kıpır kıpırken görmeyi ... çok kıskandım seni.. ben de hemen şimdi görmek istiyoruumm bebeğimi yaa :)))) benimki ne durumda acaba ölücem meraktan benim daha 1 haftam var... mafoldumben
Wild wild gözünaydın canım, küçük aslancığı görmüşsün , darısı başımıza bakalım bizim aslancıklarımız ne yapıyor.
Burda kar yağmaya başladı arkadaşlar, bayaa hızlı yağıyor, ben de yiyecek birşeyler hazırlayıp kar keyfi ile yemek yiyecem. Hepinizi öptüm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Keşke Demet de burada olsaydı... :sinifsinif: Demet deyince, eva'dan haber alan var mı??
evet yaa yakında gelir ama inş. bikaç için de açılır internetleri.. başvuru yapcaz demişti.. eva da bazen giriyor sanırım ben rastlıyorum... iyidirler ikisi de umarım bebişleri ile beraber...
Ne zamandır rastlamıyordum eva'ya. En son doktora gittiğinde görmüştüm. Sesi çıkmayınca korktum ne yalan söyleyeyim.
Neyse kızlar pisi pisimin mama saati geldi :asigim: ... Yarın görüşürüz inşallah... Kendinize iyi bakın...
kızçeler dün dr a kontrole gittik pıtırcığımın kalbi atıyor allahıma şükürler olsun allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah
kızçeler dün dr a kontrole gittik pıtırcığımın kalbi atıyor allahıma şükürler olsun allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah
babay-love geçmiş olsun canım Allah diğer bebişlerine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?