2010 Ağustos Anneleri

ehehehehe sırnaşık şey ayy ne güldüm yaa :))) :roflol:

oo seninki yeni başlamış bizimki hamile oldugumu öğrendiğimiz günden beri ay of içerisinde sürekli midesi bulanıyor aşeriyor sürekli canı bişeler çekiyor benden daha hamile :ecrin_bebek:

Sol taraftaki kafası, ayaklarını karnına çekmiş yatıyor, omurları görünüyor çizgi halinde, sağdaki en dip çıkıntı ayağı (nam-ı diğer pisimin patisi :asigim:)

oo seninki yeni başlamış bizimki hamile oldugumu öğrendiğimiz günden beri ay of içerisinde sürekli midesi bulanıyor aşeriyor sürekli canı bişeler çekiyor benden daha hamile :ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Acaba kiralık ultrason yok mu? canımız sıkıldıkça gidip kiralıyalım şöyle yarım saat bir saat.İleyelim de içimiz rahat etsin.Doktor randevusunu beklemektensedelikafadulden:sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Wild wild gözünaydın canım, küçük aslancığı görmüşsün , darısı başımıza bakalım bizim aslancıklarımız ne yapıyor.

Burda kar yağmaya başladı arkadaşlar, bayaa hızlı yağıyor, ben de yiyecek birşeyler hazırlayıp kar keyfi ile yemek yiyecem. Hepinizi öptüm

Keşke Demet de burada olsaydı... :sinifsinif: Demet deyince, eva'dan haber alan var mı??

Teşekkür ederim tatlım...olumunekankayizsmile Hepsinin durumu iyidir bana sorarsan... Ahh ah ben de İstanbulluyum, kar topu oynamayı nasıl özledim anlatamam... mafoldumben

Keşke Demet de burada olsaydı... :sinifsinif: Demet deyince, eva'dan haber alan var mı??

evet yaa yakında gelir ama inş. bikaç için de açılır internetleri.. başvuru yapcaz demişti.. eva da bazen giriyor sanırım ben rastlıyorum... iyidirler ikisi de umarım bebişleri ile beraber...

evet yaa yakında gelir ama inş. bikaç için de açılır internetleri.. başvuru yapcaz demişti.. eva da bazen giriyor sanırım ben rastlıyorum... iyidirler ikisi de umarım bebişleri ile beraber...

Ne zamandır rastlamıyordum eva'ya. En son doktora gittiğinde görmüştüm. Sesi çıkmayınca korktum ne yalan söyleyeyim.

Neyse kızlar pisi pisimin mama saati geldi :asigim: ... Yarın görüşürüz inşallah... Kendinize iyi bakın...

kızçeler dün dr a kontrole gittik pıtırcığımın kalbi atıyor allahıma şükürler olsun allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah

afiyet olsun canlar... yarasın yedikleriniz :)))

kızçeler dün dr a kontrole gittik pıtırcığımın kalbi atıyor allahıma şükürler olsun allah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah

gözünaydın canıımmm :)) amiin amiin Allah bütün isteyenlere hayırlı haber almayı nasip etsin.. amiin :Saruboceq:

Çığdemcim,

Gözün aydın canım. ıkinizi de çok öpüyorum senin bebişl yaramaz galiba arkasını dönmüş :)

canım benim çok sevindim. Ne mutlu sana.allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşllah

Wild_wild_cat alıntı yapamıyorum.Başı ve ayakları havada duruyor sanki değil mi?Benim de en son 10artı 1 iken çekildi fotosu benim de böyle duruyor.Hatta eşime gösteriyorum anlamıyor bir türlü.Ya bir de hareketlerini gösteriyor mu size dr.Bana göstermedi de.Zaten çok aceleci bir doktorum var.Ultrasona da yatmamla kalkmam bir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…