2010 Ağustos Anneleri

oohh oohhh ne güzel kalabalıklaştık yine :))) gitmeyin kızlar benim canım sıkılıyor sonra burada sizsizz :hulya:

canım doktora özelemi muayenehaneyemi gidiyorsun ; hastaneyemi ?
merak ettim kıozların çoğu bu durumdan şikayetçi de

canım bende aynen kusmalrmalrım bu haftalarda başladı önceden sadece bulanıyordu şimdi hem kusma hem bulantı bende çok kusunca tedirgin oldum hatta ama normal dedi doktor bol bol sıvı al su iç dedi bende yapmaya çalışıyorum

canım doktora özelemi muayenehaneyemi gidiyorsun ; hastaneyemi ?
merak ettim kıozların çoğu bu durumdan şikayetçi de

Özel hastaneye gidiyorum.Doktorum iyi sayılır ama çok hastası olmadığı halde muayene 5 dk.bile sürmüyor.İçeri girmemle çıkmam bir oluyor.soracaklarımı da unutuyorum.Bir de cinsiyetini ne zaman öğrenirim diye sordum 18.haftadan sonra dedi o da gösterirse dedi.Bu kadar geç mi belli oluyor acaba?

bende özel hastaneye gidiyorum aynı sorun bizdede var benim doktor acayip yoğun 10 dak falan sürüyor muayene insan odaya girince sorcaklarını unutuyor zaten cinsiyeti 13.hafta ile 14 haftada tahmin edebiliyorlar bazen göstermediği zaman 18. haftalara kalıyor canım genelde böyle ama

canım fark burada demekki ; ben doktorum özel muayenehanesine gidiyorum ; malesef muayenehanesinde ilgileniyorlar , benim 30-45 dakika sürüyor konuşmalarım ve bebişime bakmamız , ama hastanede o ilgi yok. 18 hafta fazla cinsiyeti için 4 aya tekabül ediyor benim doktorumun söylediği 3.5 aydan sonra yani 16 haftalıkken belli olur diye söylemişti ama bazen cinsiyetini saklarmış belli bir süre , ya bebek belki ona istinadenkesin sonuç için söylemiş olabilir.

Son düzenleme:
selam kızlarrrr nasılsınız bugün. benim bulantılarım tam gaz devam.... yemek yemsem bi kötü yesem bi kötü oluyorum bende bi çözm bulamdımki.....
valla kızlar muayene ücretleriniz iymiş benim doktoruma 200 lira veriom her ay ama bırakacağım tüp bebek uzmanı olduğu içinçok pahalı benimki....
ah bide güveneceğim biyer bulsam varmı aranız da beylikdüzü civarında ikamet eden.... bildiğiniz ii bir hastane varsa önerin lütfen bende 12.haftamın bitiminden sonra kendime yeni bi yer bulmalıım.....

aynen cnm benimde tupbebek oldugu icin 270 veriyorum...3.aydan sonra kalan yumurtalarim(kistler)temizlenmis olursa baska doktora gecmeyi dusunuyorum...bunun yarinida var...insallh Allahim o gunleri gosterirse dogumu masrafida var...Allah korusun birde kuvez olayi olursa hic altindan kalkamayiz gibi...bende anadolu yakasindayim..bu tarafta iyi bir merkez,doktor aratiriyorum(devletle anlasmasi olsa cok iyi olur)...bende oneri bekliyorum...

her şey de olduğu gibi ücretlerde değişik. halbuki hepsi az çok aynı işi yapıor.hastanenin bulunduğu semt muayenehane olup olmaması çok etkiliyor. birimiz 50 tl verirken kimimiz 200 veriyormuşuz baksanıza

ben de yakınımdaki özel bi hastaneye gidiyorum 55 tl ücreti ama 5 dk dan fazla sürmüyo muayenem..en son gittiğimde bişi farkettik yani doktorum uyardı bazı iş yerlerinin hastanelerle anlaşması oluomuş bi çeşit sağlık sigortası gibi. doktorum eşimin iş yerini görünce bizim o kurumla anlaşmamız var ordan sevk getirirsen ücretin yüzde 80 nini eşinizin işyeri karşılıyo dedi artık ücretim 10 tl yi bile geçmicek.

yani demek istediğim siz de bi araştırın derim eşiniz büyük bir kurumda çalışıyorsa sizin de anlaşmanız olabilir işyerleri işlerine gelmediği için pek duyurmuyolarmış.

merhaba canım
aynı şekilde bnm de feci bulantılarım var hiç bişi yiyemiyorum durmuyo midem de. su bile içsem çıkarıyorm.gazım da var ayıptır söylemesi ne zaman geçicek bu durum. hastalık gibi hamilelik geçiriyorum iyice moralim bozuldu

beylikdüzü bana çok uzak hiç bilmem oraları ama özel hastanelerin siteleine bakıp orda şubesi var mı öğrenebilirsin canım.

kıslar yaa beni oturduğum yerde ateş basıyor daralıyorum fena oluyorumm anaaaammm akannehir bıktım şu işlerdeeeeennnn

bende ilk gittiğimde 100 tl aldı doktor ve tamamen özel muayeneydi 10 dakika falan sürdü hakkını yemiim ertesi hafta bir daha gittim bu sefer 5 dakika bile sürmedi ultrasondan çıktı istedim gerek yok dedi bide 25 tl aldı uyuz oldum artık gitmemeye karar verdim şimdi antalyada dr. sinan kurşun diye bi doktor varmış onu araştırıyorum bilgisi olan var mı??

kızlar merhaba,ben sizi hep takip ediyorum bazen de düşüncelerimi paylaşıyorum....ben 8+5 haftalık hamileyim,allaha şükür kalp atışını duyduk,haftası da sata göre gidiyor,yalnız kızlar benim kesenin çok yakınında olmasa da hafif bir kanama gördü,dıştan yok,ultrasonda...baya üzüldük,düşük tehlikesi olur diye,doktor tam bu tabiri kullanmadı ama progestan verdi,ve istirahat,bol bol dinleniyorum...bel ve hafif ağrılarım da vardı,ama ilaç ii geldi,ama içim rahat değil,sizlerden bunu yaşayan var mı,bu ilaç da bazen geciktiriyormuş ondan da korkuyorum...düşecekse hemen olması daha ii,off kızlar nolur bir bilginiz varsa benle paylaşın...

Canım kalp atışını duyduysan problem olmaz merak etme..Olacaksa da zaten ilaca rağmen olur kimse bunu engelleyemez..sen pozitif düşün ve bebeğini üzme lütfen..

kıslar yaa beni oturduğum yerde ateş basıyor daralıyorum fena oluyorumm anaaaammm akannehir bıktım şu işlerdeeeeennnn

tatlim az biraz camdan disariya baksana super kar yagiyorboshayallersmilebelki icin acilir...haklisin cnm calismak zor ama icindeki bebis icin calistigini dusun...mesai bitimine az kaldi sanirim...aksam evinde uzanir bebisinle bi keyif yaparsin..iyi seyler dusun...hos evdeyim ama benimde senden farkim yok...bide fikir veriyomohaoldumsmileneyse ben dediklerimi uygulamaya geciyorum...cici bak bebise onuda daraltmaolumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız bakalım zemuszemus
uzun süredir giremiyodum umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz bebişimle
ben bi geçmişe bakım

Sohocum ne yaptım tuvalete çıkabildin mi? Sana yazdığım mesajı okudun mu fitil ile ilgili olanı..??

canım tuvalete çıkmaya korkuyorum.. sorduğun için teşekkür ederim. belki biraz sıksam çıkabilirim.. dün çıktımda zaten ama acı verdiği için korkuyorum ilaç ve kayısılar biraz iyi geldi.. bağırsaklarımın çalıştığını hissediyor aynı zamanda bol bol gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum.. ohaoldumsmile sanırım akşama biraz daha ii olurum.. ama olsun buna da şükür sabah totomun üzerine oturamıyordum hiiii neydi o aman allahıımmm bilmiyorumkismile :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…