Wild_wild_cat alıntı yapamıyorum.Başı ve ayakları havada duruyor sanki değil mi?Benim de en son 10artı 1 iken çekildi fotosu benim de böyle duruyor.Hatta eşime gösteriyorum anlamıyor bir türlü.Ya bir de hareketlerini gösteriyor mu size dr.Bana göstermedi de.Zaten çok aceleci bir doktorum var.Ultrasona da yatmamla kalkmam bir oluyor.
hayırlısı olsun cnm çok sevindim iyi geçmesine... koyucaksın tabi (oğluşunun diyesim geldi) bebişinin resmini
ben artık her gün kusmaya başladım hiç bişe yiyemez oldum herşey şişkinlik yapıyor nefes alamıyorum bulantılarım azaldı ama kusmam arttı :lepi: kafayı yedim kafamçokkarıştı
canım doktora özelemi muayenehaneyemi gidiyorsun ; hastaneyemi ?
merak ettim kıozların çoğu bu durumdan şikayetçi de
Özel hastaneye gidiyorum.Doktorum iyi sayılır ama çok hastası olmadığı halde muayene 5 dk.bile sürmüyor.İçeri girmemle çıkmam bir oluyor.soracaklarımı da unutuyorum.Bir de cinsiyetini ne zaman öğrenirim diye sordum 18.haftadan sonra dedi o da gösterirse dedi.Bu kadar geç mi belli oluyor acaba?
Özel hastaneye gidiyorum.Doktorum iyi sayılır ama çok hastası olmadığı halde muayene 5 dk.bile sürmüyor.İçeri girmemle çıkmam bir oluyor.soracaklarımı da unutuyorum.Bir de cinsiyetini ne zaman öğrenirim diye sordum 18.haftadan sonra dedi o da gösterirse dedi.Bu kadar geç mi belli oluyor acaba?
canım fark burada demekki ; ben doktorum özel muayenehanesine gidiyorum ; malesef muayenehanesinde ilgileniyorlar , benim 30-45 dakika sürüyor konuşmalarım ve bebişime bakmamız , ama hastanede o ilgi yok. 18 hafta fazla cinsiyeti için 4 aya tekabül ediyor benim doktorumun söylediği 3.5 aydan sonra yani 16 haftalıkken belli olur diye söylemişti ama bazen cinsiyetini saklarmış belli bir süre , ya bebek belki ona istinadenkesin sonuç için söylemiş olabilir.
Çok iyi ben de öyle detaylı konuşmak istiyorum ama olmuyor .Ultrasonla baktık sadece kalp atışına baktı.ve tam 10 haftalık dedi ben bikaç hareket gördüm ultrasonda ama doktorum göstermediği için soramadım.Sonra da sinir oldum kendikendime.Her muayene de 54 tl ödüyorum.Aslında doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum.Özel Muayenehane ücreti ne kadar acaba?
canım fark burada demekki ; ben doktorum özel muayenehanesine gidiyorum ; malesef muayenehanesinde ilgileniyorlar , benim 30-45 dakika sürüyor konuşmalarım ve bebişime bakmamız , ama hastanede o ilgi yok. 18 hafta fazla cinsiyeti için 4 aya tekabül ediyor benim doktorumun söylediği 3.5 aydan sonra yani 16 haftalıkken belli olur diye söylemişti ama bazen cinsiyetini saklarmış belli bir süre , ya bebek belki ona istinadenkesin sonuç için söylemiş olabilir.
Çok iyi ben de öyle detaylı konuşmak istiyorum ama olmuyor .Ultrasonla baktık sadece kalp atışına baktı.ve tam 10 haftalık dedi ben bikaç hareket gördüm ultrasonda ama doktorum göstermediği için soramadım.Sonra da sinir oldum kendikendime.Her muayene de 54 tl ödüyorum.Aslında doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum.Özel Muayenehane ücreti ne kadar acaba?
canım benim doktorum özel hatane doktoru ; devlette ilgisi yok , ben ssk çalışanıyım. (ama testleri vs. özel hastanede normal muayene ücreti ödeyerek 20 ytl burda yaptıabiliyorum.
normalde jinekolog muayenesi 125 ytl idi , ama gebelik başladığı için ücreti 75 e düştü , her ay 75 ytl ödeyeceğim. beraberinde kafama takılan birşey olduğunda, sorman gereken birşey olduğunda cepten arayabiliyorum , gece yarısı saat kaç olursa olsun arayabiliyorum oda ara diyor.ama ben adanadayım orası istanul daha pahalı.ama 54 de az değil hayatım
selam kızlarrrr nasılsınız bugün. benim bulantılarım tam gaz devam.... yemek yemsem bi kötü yesem bi kötü oluyorum bende bi çözm bulamdımki.....
valla kızlar muayene ücretleriniz iymiş benim doktoruma 200 lira veriom her ay ama bırakacağım tüp bebek uzmanı olduğu içinçok pahalı benimki....
ah bide güveneceğim biyer bulsam varmı aranız da beylikdüzü civarında ikamet eden.... bildiğiniz ii bir hastane varsa önerin lütfen bende 12.haftamın bitiminden sonra kendime yeni bi yer bulmalıım.....
selam kızlarrrr nasılsınız bugün. benim bulantılarım tam gaz devam.... yemek yemsem bi kötü yesem bi kötü oluyorum bende bi çözm bulamdımki.....
valla kızlar muayene ücretleriniz iymiş benim doktoruma 200 lira veriom her ay ama bırakacağım tüp bebek uzmanı olduğu içinçok pahalı benimki....
ah bide güveneceğim biyer bulsam varmı aranız da beylikdüzü civarında ikamet eden.... bildiğiniz ii bir hastane varsa önerin lütfen bende 12.haftamın bitiminden sonra kendime yeni bi yer bulmalıım.....
Canım kalp atışını duyduysan problem olmaz merak etme..Olacaksa da zaten ilaca rağmen olur kimse bunu engelleyemez..sen pozitif düşün ve bebeğini üzme lütfen..kızlar merhaba,ben sizi hep takip ediyorum bazen de düşüncelerimi paylaşıyorum....ben 8+5 haftalık hamileyim,allaha şükür kalp atışını duyduk,haftası da sata göre gidiyor,yalnız kızlar benim kesenin çok yakınında olmasa da hafif bir kanama gördü,dıştan yok,ultrasonda...baya üzüldük,düşük tehlikesi olur diye,doktor tam bu tabiri kullanmadı ama progestan verdi,ve istirahat,bol bol dinleniyorum...bel ve hafif ağrılarım da vardı,ama ilaç ii geldi,ama içim rahat değil,sizlerden bunu yaşayan var mı,bu ilaç da bazen geciktiriyormuş ondan da korkuyorum...düşecekse hemen olması daha ii,off kızlar nolur bir bilginiz varsa benle paylaşın...
Sohocum ne yaptım tuvalete çıkabildin mi? Sana yazdığım mesajı okudun mu fitil ile ilgili olanı..??kıslar yaa beni oturduğum yerde ateş basıyor daralıyorum fena oluyorumm anaaaammm akannehir bıktım şu işlerdeeeeennnn
kıslar yaa beni oturduğum yerde ateş basıyor daralıyorum fena oluyorumm anaaaammm akannehir bıktım şu işlerdeeeeennnn
Sohocum ne yaptım tuvalete çıkabildin mi? Sana yazdığım mesajı okudun mu fitil ile ilgili olanı..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?