2010 Ağustos Anneleri

yapıyorum yapıyorum canım.. çıktım biraz diğer departmanlarda gezdim lavaboya falan gittim su şişemi doldurdum.. biraz daha rahatladım :) çok saol cnm düşündüğün için... bu arada kar gerçekten çok güzel yağıyor.. çok çok yağsada yarın işe gelmesek kaydirigubbakcemile3

kızlarrr merhaba ben geldiimm offf bugün kabul günüm vardı neyseki atlattım azönce gitti misafirler vallahi gitselerde ayaklarımı uzatsam diye gözlerine baktım sengözlerimebaksanabçok yorulduuummmm... eee sizde ne var ne yok keyifler nasılll :CüvCüv:

kızlar bende raporluydum ve cumartesi işbaşı yapıcam hiç çalışmak istemiyorum evde olmak çok güzelllllll

oohh oohh kızlar hoşgeldiniz tam da ben tek kalmışımtım... bizler iyiyiz hafif gazzz biraz kabızlık var ama onun canı sağolsun :))) sizler nasılsınız?

geçmiş olsun cnmm.. misafir ağırlamak hele de bu halde çok zor olmalı pufff :))

kızlar bende raporluydum ve cumartesi işbaşı yapıcam hiç çalışmak istemiyorum evde olmak çok güzelllllll

dimi yaaa dimi yaaa ben de geçen hafta çarşamba iş başı yaptım.. bunu kaçıncı kez söylüyorum hatırlamıyorum ama işe gelirken geri geri gidiyor ayaklarım.... :bbo:

hoşgeldin
ooo maşallah misafir kabul edebiliosun ne güzel..ben anca yatıorum..bırak misafir kabul etmeyi hiç bişi hazırlayamam bile mide bulantısından..çok imrendim valla

canımcım çok geçmiş olsun okudum geçmiş sayfasından yazdıklarını bu aylarda oluyormuş Allah yardımcın olsun :Saruboceq: kayısıya devam et zeytinyağınada birde çok zorlama hemoraid olur daha acı çekersin..

dimi yaaa dimi yaaa ben de geçen hafta çarşamba iş başı yaptım.. bunu kaçıncı kez söylüyorum hatırlamıyorum ama işe gelirken geri geri gidiyor ayaklarım.... :bbo:

haklısın canım ya evde omak gibisi yok. şimdiden gitmek bile istemiyorum bide benim işim insanlarla biliyorsun uğraşmak çok zor. çok stresli

hoşgeldin
ooo maşallah misafir kabul edebiliosun ne güzel..ben anca yatıorum..bırak misafir kabul etmeyi hiç bişi hazırlayamam bile mide bulantısından..çok imrendim valla

ahhh ahhh gelde bana sor atlattım ama nasıl atlattım misafirleri almak zorunda kaldım ama midem berbat onlar yedikce benim midem daha kötü oldu hafta sonu annemler gelmişti eskişehirden annem saolsun böreklerimi yapıp buzdolabına koymuştu onları pişirdim yoksa yapamam bende neyseki atlattım mirmirmirmir

haklısın canım ya evde omak gibisi yok. şimdiden gitmek bile istemiyorum bide benim işim insanlarla biliyorsun uğraşmak çok zor. çok stresli

bilmem miiii ıykkk bir de salaklar IQ su düşük insanlar işin tuzu biberi .. eskiden cnm terbiyeliydi herşey cazgırlık yapmaz salaklıklara yada sinir olduğum kişilere susardım.. şimdi hormonlarımdan mıdır nedir bilmiyorum biraz patavatsız oldum galiba aklıma geleni pat diye yapıştırıyorum alsanaalsanasmile al sana diye ... sonra ne kadar güzel rahat bişey olduğunu farkettim ve bu istikrarda gitmeyi düşünüyorum.. hep ben mi düşünücem milleti cnm cık cık cık

Aynen bende pat diye yapıştırıyorum lafı, birikmiş ne varsa döküyorum ortalığa :lepi:

bende aynen öyleyim yaa aklıma geleni yüzüne vuruyorum karşımdakinin eşim diyor kiii ben eski aşkımı istiyoruummm:umursamaz:ama napıyım elimde değil herşeye bağırıyorum sonrada oturuğp ağlıyorumsenağlama

benim birazcık çıktı galiba çilekcim :))) karnımı veya midemi içeri çeksemde dışarı bayağı bir kısım kalıyor hani böyle sert yağ desem yağ değil yani :))))

canım benimde var birazcık :) internette okumuştum 12 haftadan itibaren bebek yukarı çıkmaya başlıyormuş ve göbek boşluğumuz yok olmaya başlıyormuş. Allahım inşallah hepmize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

allah yardı etmiş bak. olsun iyi olmuştr senin için.ben resmen asosyal oldum haftaya anneme kalmaya gitcem biraz.evde eşimden başka kimseyi gördüğüm yok.tek başıma yemek bile yiyiesim gelmiyo zaten.iyice bunaldım.burda bile pc başındayım herkesi okuyorum ama yazamıorum daralmışım baya şimdi farkettim.

Aynen ya :) benimki de aynı lafları ediyor, sen bu değildin nolur eski haline dön diyor ama napalım başa gelen çekilir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…