2010 Ağustos Anneleri

ben pat pat konuşamıorum da içimde kalıo.üzülüyorum daha alınganım her lafı üstü üstüme alınıyorum yağmur yağıo deseler bana ördek dedin gibi.

her kokudan tiksinir oldum insan eşinin kokusundan uzaklaşır mı yaa ayrı yatıorum bırakmıyorum adam dokunsun.kardeş gibi olduk..bi ben mi böyleyim eyvahedigeldismile

Aynen ya :) benimki de aynı lafları ediyor, sen bu değildin nolur eski haline dön diyor ama napalım başa gelen çekilir :CüvCüv:

ben de msnden sık sık hani şu bizim :CüvCüv: ikonumuz var ya onu gönderiyorum... hiçbişey yazmıyorum... efendim diyor ben de aynen şunları yazdım kızlar kaydirigubbakcemile3

unutma diye göndereyim dedim senin hamile bir eşin var :CüvCüv:
yakında göbeği bu kadar olacak bir eş :))

diye yazdım nasıl hoşuna gidiyor gülüyor zemuszemus

bende eşimin o çok bayıldığım parfüm kokusundan tiksiniyorum duş almadan yaklaşamıyorum yanına aşırı duyarlıyım kokulara mesela sigara içen bi bayandım artık sigara kokusundan midem bulanıyo dahası eşim içip geldiğinde dahi kokusundan tiksiniyorum yaklaşamıyorum yanına :sinifsinif:

bunlar çok normal kızlar.. düşünün ben kendi parfümümün kokusundan tiksindim.. kullanamıyorumm.. midem kalkıyor burnuma geldikçe kokusu ... aynen bu cümleleri daha önce okumuştum... :)) eşinizden bile uzaklaşabilirsiniz yazıyordu.. geçecek bir süre sonra inş.

ben yarın muayneye gidicem doktorum ne dicek bakalım nezaman çağırıcak 2li teste

kıslaarr geçen doktora gittiğimde şimdi önce senin testlerini yapalım.. testleri gördükten sonra sıra bebeğine gelecek 15 20 gun sonra bebeğin testleri için çağırcam seni dedi.. neyse testlere baktı 15 gün sonra gel dedi.. yani 2 li testim o gün olacak oluyor değil mi? tabi bir de guatrım biraz yüksek çıktı belki o yüzden 2li testi biraz erteler bilmiyorum ki çok üzgünüm. inş. biraz inmiştir. :Saruboceq:

ben doktorum aşırı ilgisiz olduğu için ben değiştiriyorum yarın yeni bi doktora başlıcam bakalım umarım bu iyi çıkar diğeri benim rutin testlerimi bile yapmadı vitaminimi kalsiyumumu vermedi

kıslar merhaba nasılsınız güzel anneler?

ben ve bebeğim çok iyiyiz. 2 gündür aşırı bulantılarımız yok maşallah. bu sefer ilacımız iyi geldi sanırım maşallah. sizde ne var ne yok.. geçmişi okuyamadım. eve hala netimiz bağlanmadı. sinir oldum bende yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…