2010 Ağustos Anneleri

bu arada medical parkta bir doktor buldum süper kıslar... doktorum dqa çıkan aytuğ bey var çok ilgili bir doktor. hepinize tavsiye ediyorum...

ben doktorum aşırı ilgisiz olduğu için ben değiştiriyorum yarın yeni bi doktora başlıcam bakalım umarım bu iyi çıkar diğeri benim rutin testlerimi bile yapmadı vitaminimi kalsiyumumu vermedi

canım belki sana da bu kontrolünde verir... bana da 9+6 ken vermişti..

canım merhaba,

bu dediğin durum her hamilede değişiyor. bende kokulardan tiksiniyorum ama yemek kokularından. ama 2 gündr maşallah baya azaldı bu ilk zamanlara göre. fakat eşim eve gelsin diye dört gözle bekliyorum. eskiden bana sarılıp uyuyunca rahat edemezdim. şimdi elini tenini hissetmeden uyuyamıyorum. o da aynı şekilde. sürekli eli karnımda ve beni kokluyor sürekli. süt kokuyorsun bebek gibi diyor ne alakaysa bilmiyorum. ama bende eşimi kokluyorum ve çok hoşuma gidiyor. ama bazı hamilelerde eşine tiksinti bile olabiliyormuş diye duydumm bende...bilmiyorumkismile

anaaammm demet hoşgeldiiinnn :)))) eve net aldınız mı? ne zaman dönüyon sahalara :)))

ayyyy canım merhaba sohocum ya hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam. eve net aldık ama henüz bağlanmadı bekliyorum gelecekler diye evden de çıkamıyorum ne zaman gelecekler bilmiyorum bakalım. inşallah en kısa zamanda canım nasılsınız bebeişim nasıl iyi mi?Şeniz

biz iyiyiz cnm çok sağol :)) biz de seni çok özlüyoruz sensiz sayfalar ilerlemiyor inan.. :) sıkıştır kız onlara eve tıkıldım kaldım sizin için ne zaman gelip bağlayacaksınız de :))) bebeğim iyi canım inş. gerçekte de rahatı yerindedir.. kabızlığım vardı sabahtan beri yarım saat önce onu da aştımmm çok mutluyuummm :)))) kaydirigubbakcemile3

mesai saati bitti kızlar sonunda ben de çıkıyorum yarın sabah görüşmek üzere hepinizi öpüyorummm Şeniz

ayy çok sevindim canım gözün aydın hadi.bayanssulusmile

bende uzun zamandan beri yine hamileyim ve bu sefer bebegimin kalp atısları duyuldu .ve su an bebek 10 hafta 5 günlük bende de kan pıhtılasması var ve hergün iğne oluyorum ve bebegimin dogum tarihi 11 agustos 2010 umarım 4 düşükten sonra bu sefer bebişimi görebilecegim..

canım ya inşllah bu sefer bebeğini kucağına alabilrisin.

Zor bir durum , inşşlah doğumunu yine bize bu sayfadan müjdelersin

gunayyyyydddınnnnnnnnnn herkese bende gellllllllldım.. nasılsınız kızlar bebıslerınız nasıl ısallah ıyılerdır..

günaydın kızlaaarrr :))) bizler iyiyiz herkes de iyidir umarım.. :))) biz de sizlere bembeyaz karlı bir istanbuldan Günaydın diyoruz :)) burası çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…