- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
ben doktorum aşırı ilgisiz olduğu için ben değiştiriyorum yarın yeni bi doktora başlıcam bakalım umarım bu iyi çıkar diğeri benim rutin testlerimi bile yapmadı vitaminimi kalsiyumumu vermedi
bu arada medical parkta bir doktor buldum süper kıslar... doktorum dqa çıkan aytuğ bey var çok ilgili bir doktor. hepinize tavsiye ediyorum...
ben pat pat konuşamıorum da içimde kalıo.üzülüyorum daha alınganım her lafı üstü üstüme alınıyorum yağmur yağıo deseler bana ördek dedin gibi.
her kokudan tiksinir oldum insan eşinin kokusundan uzaklaşır mı yaaayrı yatıorum bırakmıyorum adam dokunsun.kardeş gibi olduk..bi ben mi böyleyim eyvahedigeldismile
anaaammm demet hoşgeldiiinnn :)))) eve net aldınız mı? ne zaman dönüyon sahalara :)))
ayyyy canım merhaba sohocum ya hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam. eve net aldık ama henüz bağlanmadı bekliyorum gelecekler diye evden de çıkamıyorum ne zaman gelecekler bilmiyorum bakalım. inşallah en kısa zamanda canım nasılsınız bebeişim nasıl iyi mi?Şeniz
biz iyiyiz cnm çok sağol :)) biz de seni çok özlüyoruz sensiz sayfalar ilerlemiyor inan.. :) sıkıştır kız onlara eve tıkıldım kaldım sizin için ne zaman gelip bağlayacaksınız de :))) bebeğim iyi canım inş. gerçekte de rahatı yerindedir.. kabızlığım vardı sabahtan beri yarım saat önce onu da aştımmm çok mutluyuummm :)))) kaydirigubbakcemile3
kimsecikler yokkkkkk :gitme:
bende uzun zamandan beri yine hamileyim ve bu sefer bebegimin kalp atısları duyuldu .ve su an bebek 10 hafta 5 günlük bende de kan pıhtılasması var ve hergün iğne oluyorum ve bebegimin dogum tarihi 11 agustos 2010 umarım 4 düşükten sonra bu sefer bebişimi görebilecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?