günaydınlar herkesler iyidirler umarım bizler iyiyiz pazartesi iple çekiyoruz 2 li testim var bebişimi görücem belki cinsiyetide öğrenebiliriz ama bebiş gösterirse tabi
şunun surasında pazartesıye ne kaldı kı :)) sabrett ınş gosterır bebısın cınsıyetını. bnde cok merak edıyorum ama bızim 2 lı teste daha 2,5 hafta warr.
şunun surasında pazartesıye ne kaldı kı :)) sabrett ınş gosterır bebısın cınsıyetını. bnde cok merak edıyorum ama bızim 2 lı teste daha 2,5 hafta warr.
günaydın herkese. kızlar benim bebişlerim 7 haftalık oldular, pazartesi gideceğiz kontrole. sizin bahsettiğiniz gibi bulantılarım olmuyo benim hiç. sadece uykum geliyor ve halsizlik var. herkesin bulantısı var benim niye yok diye kafama takıyorum şimdi de uff yaaaaa
insan zor sahip olunca kafasına takacak bişeyler arıyo işte :)) pazartesi hayırlısıyla bi daha görsem yavrularımı rahatlayacağım iyice......
ben de başlarda öyleydim... servise minibüse binerdim minibüs kavislerden falan geçerken aklım giderdi ya bişey olursa diye.. ama yapacak bişey yok Allaha emanet ediyorum artık bebeğimi duamı okuyup öyle çıkıyorum evden.. elimden tek gelen bu... ama düşün düşün hiç bitmiyor kötü şeyler.. koskoca 9 ayı kötü düşüncelerle de ziyan etmemek lazım dimi tadını çıkarmak lazım biraz :))) Allah sağlıkla doğduğunu görmeyi nasip etsin inş. hepimize :) sen de dua et cnm Allah ikinizi de hatta pardon 3 ünüzü de korur :)
a.s.günaydınlarrr herkeseeee!!!!
oojjbuldukkk... nası gidiyoo bebişş nasılll :ecrin_bebek:
herkese günaydın.SAT:10kasım muhtemel doğum tarihi: 18 ağustos bu gün itibariyle 10 . haftama girdim.hipotroid hastasıyım.fazla kiloluyum 94 kg.son doğumumu 2008 eylül ayında yaptım.doğum kont. hap. kullanırken hamile kaldım.bir kızım var ve oğlum olsun çok istiyorum.kısmet bakalım ne zaman belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?