2010 Ağustos Anneleri

günaydınlar herkesler iyidirler umarım bizler iyiyiz pazartesi iple çekiyoruz 2 li testim var bebişimi görücem belki cinsiyetide öğrenebiliriz ama bebiş gösterirse tabi

günaydınlar herkesler iyidirler umarım bizler iyiyiz pazartesi iple çekiyoruz 2 li testim var bebişimi görücem belki cinsiyetide öğrenebiliriz ama bebiş gösterirse tabi

şunun surasında pazartesıye ne kaldı kı :)) sabrett ınş gosterır bebısın cınsıyetını. bnde cok merak edıyorum ama bızim 2 lı teste daha 2,5 hafta warr.

şunun surasında pazartesıye ne kaldı kı :)) sabrett ınş gosterır bebısın cınsıyetını. bnde cok merak edıyorum ama bızim 2 lı teste daha 2,5 hafta warr.

inşallah canım sağlıklı olsunlarda gerisini vakti gelince öğreniyoruz zaten seninde baya varmış canım ama olsun geçiyor zaman bende 2 hafta önce ayyy dha çok var diyordum ama işte az kaldı

benim de inş. bir sorun olmaz ise tam 1 haftam var inş. bize bir ip ucu verir bebeklerimiz çok bişey değil en azından bir ip ucu :)))

ewet aslında ana rahmıne dustugu ada cınsıyetı belırlenıyor Allah tarafından. ama bız goremıyoruz bılemıyoruz beklememız gerekıyor. 4 aylıkken kesın gorunuyorda hanı daha once gorebılrmıyız :) tahmın eden warmıı ben edemıyorum %50 % 50 :) ama gonlumden gecenı wersın rabıım ınsallhh. herkesınnn..

günaydın herkese. kızlar benim bebişlerim 7 haftalık oldular, pazartesi gideceğiz kontrole. sizin bahsettiğiniz gibi bulantılarım olmuyo benim hiç. sadece uykum geliyor ve halsizlik var. herkesin bulantısı var benim niye yok diye kafama takıyorum şimdi de uff yaaaaa

günaydın cnm takmaaa bunda takacak ne var :))) okuduğun gibi bazılarımızda var bazılarımızda yok benim de şu son 10 güne kadar hiçbişeyim yoktu daha yeni başladı durup dururken midem bulanmaya... midenin bulanmıyor olması bir terslik olduğu anlamına gelmiyor ki stress yapma gönlünü ferah tut sen :)))

insan zor sahip olunca kafasına takacak bişeyler arıyo işte :)) pazartesi hayırlısıyla bi daha görsem yavrularımı rahatlayacağım iyice......

insan zor sahip olunca kafasına takacak bişeyler arıyo işte :)) pazartesi hayırlısıyla bi daha görsem yavrularımı rahatlayacağım iyice......

ben de başlarda öyleydim... servise minibüse binerdim minibüs kavislerden falan geçerken aklım giderdi ya bişey olursa diye.. ama yapacak bişey yok Allaha emanet ediyorum artık bebeğimi duamı okuyup öyle çıkıyorum evden.. elimden tek gelen bu... ama düşün düşün hiç bitmiyor kötü şeyler.. koskoca 9 ayı kötü düşüncelerle de ziyan etmemek lazım dimi tadını çıkarmak lazım biraz :))) Allah sağlıkla doğduğunu görmeyi nasip etsin inş. hepimize :) sen de dua et cnm Allah ikinizi de hatta pardon 3 ünüzü de korur :)

amin bitanem inşallah. zaten sabah dua etmeye bi başlıyorum yatana kadar allahım sen bizi koru diyorum :)) evet dediğin gibi güzel şeyler düşünelim her şey güzel olacak inşallah allahın izniyle

günaydın arkadaşlar herkese merhaba ben de ağustos annesi olucam Allah kısmet ederse son adet tarihim 13 kasım ve 60 kilo ile hamile kaldım şu an 9+5 günlük hamileyim 800 gr aldım bebeğim çok şükür sağlıklı 3 cm olmuş dün gittim kontrole ama düşük tehdidi nedeniyle yatıyorum bol bol
herkese sevgiler çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar kolay gelsin

oojjbuldukkk... nası gidiyoo bebişş nasılll :ecrin_bebek:

ben iyiyim uumarım onunda keyfi iyidir içeride :))) sen nasılsın? senin melek nasıl?

kızlar bu arada biz neden bu kadar az kişiyiz yaaa haziran annelerinde dakika dolmadan bir sonraki sayfaya geçiliyor çok kıskandım valla biz de birileri gelsin sohbet açılsın diye bekliyoruz olmuyor böyle kalabalık istiyorum ben de :))))

herkese günaydın.SAT:10kasım muhtemel doğum tarihi: 18 ağustos bu gün itibariyle 10 . haftama girdim.hipotroid hastasıyım.fazla kiloluyum 94 kg.son doğumumu 2008 eylül ayında yaptım.doğum kont. hap. kullanırken hamile kaldım.bir kızım var ve oğlum olsun çok istiyorum.kısmet bakalım ne zaman belli olacak.

merhaba dogi :)) aramıza hoşgeldin... hap kullanırken mi hamile kaldın? nasıl oluyor aklım ermiyor benim ya unuttun falan mı acaba bikere falan içmeyi... ben de TSH biraz yüksek çıktı çok korkuyorum bana sorun yaşatacak diye ama doktor seninki hamilelik yüzünden artttı dedi umarım yoluna girer en kısa sürede... ne güzel hemen bir kardeş geliyor kızına.. beraber büyütürsün Allahın izni ile :)))

az kişi oluruz tabi heyecanla yazdım kimse hoşgeldin bile dememiş. yazık ben bana ben de yattığım yerde belki beni anlayan birileri çıkar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…