2010 Ağustos Anneleri

GÜnaydın kızlar

haklısınız walla bızde sohbet az ama galıba ÇoĞu anne adayımız ÇalıŞıyor bundan kaynaklanıyor.bende ıŞten fırsaat buldukÇa gırebılıyorum. Allah tÜm meleklerımızı korusun yÜce yaradanıma emanetler korkmayın kızlar bızden daha emın yerde onlar.

hoşgeldin dogi45 benim de son adet tarihim 13 kasım:) ama benim ilk bebeğim olcak Allah kısmet ederse ben de çok uğraştım aşılama filan ama sonra kendiliğinden oldu çok şükür ama şimdi de 7 cm kadar bir myomum var o nedenle risk grubundayım bir de geçen hafta içe kanamam oldu gerçi dışarı çıkmadı ama ben yine tedbiren yatıyorum bu arada istatistiklerde bu yıl erkek yılı görünüyor %59 erkek önde gidiyor Allah gönlüne göre versin canım

az kişi oluruz tabi heyecanla yazdım kimse hoşgeldin bile dememiş. Yazık ben bana ben de yattığım yerde belki beni anlayan birileri çıkar diye düşünmüştüm

canım benim yat yatta küçük karpuz büyüsün annesi içine hiç korku düşürme tatlım benimde mayıs ayında bir düşüğüm oldu ama çok şükür şimdi çok iyiz. Bana önlem olarak progestan verdi günde 3 tane alıyorum sende içiyormusun canım

az kişi oluruz tabi heyecanla yazdım kimse hoşgeldin bile dememiş. yazık ben bana ben de yattığım yerde belki beni anlayan birileri çıkar diye düşünmüştüm

seni çok iyi anlıyorum :)) kızma cnm kızma.. bazen bir bakıyorum okumadığım 2 sayfa olmuş diğerine geçince öndeki sayfadakileri atlayıp unutuyorum.. Allah kolaylık versin canım.. yatmak zordur eminim.. hoş bana göre çalışmak da zor her ne kadar oturduğum yerden çalışssamda ... ooff offff evde sıkılmayacağımı bilsem hiç durmam ben de çıkar gider evimde dinlenirim bütün gün...

kızlar başka bir forumdan bakın size nasıl bri bilgi çaldım opuyorumnanaktan

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

slm arkadaşlarrrrrr.çokk mutluyum çok .bugün ikili test için gittim.en son 1 ay önce gitmiştim.çok merak ediyordummmmmm.çooookkkk güzeldi çokkkkkkkk.oynuyodu,el saalllıodu:)ense kalınlığı 1 mm çıktı. dr dediki çok iyi.ikili teste gerek yok riskli çıksaydı yapardım..1 ay sonra 4 lü test yapıcam ben sana dedi.boyu:53.8 mm.insiyet sordum erken dedi:)ama çok mutluyummmm.bi ara böle hareket etmedi.doktor karnımı hafifi salladı bi bktımki hareketleniyor:)herkes yaşar bunları umarım.herkes haberlerle dönerrr:)opuyorumnanaktan

tebrik ederim cnm çok sevindim adına... Allah bize de böyle mutlu haberler vermeyi nasip etsin inş. :))) benim daha 1 haftam var nasıl geçer hiç bilmem

canım sorma ya benim olayık karışık şu ana kadar gittiğim doktor progeseron vermişti günde 4 tane içiyordum hatta cumartesi bir de iğne olmuştum üstelik yataktan da çıkma dedi sonra internetten okuyorum bir anlamı yok diyorlar yabancı yayınlar üstelik bir sürü yan etkisi varmış birini çok yakınen bir arkadaşımız yaşadı neyse doktorum şimdi taa çamlıcaya bir hastaneye transfer oldu gitti ben de başka bir hastaneye başladım o gerek yok o kadar kullanmana aama birden kesme günde 2 tane 10 gün iç sonra bırak dedi
kafam karştı benimde ama günde 2 ye indirdim ama yatıyorum şimdilik dediğin gibi kavun karpuz olayı ama teyzesi bir hafta gerideydik çok şükür o ara kapandı bu sürede bakalım hayırlısı neyse o olsun Allaha sığındım Rabbim korusun hepimizin minik kuzularını

Merhabalar,

Bende 8+4 günlük hamileyim. Gecen yıl ilk bebegimin 2 aylıkken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldım. Insallah bu kez pıtırcıgımı kucagıma alırım. Dun kalp atıslarını yine gordum ve 1,95 cm ..

SAT : 22 Kasım 2009
YAS : 31
Tahmini Dogum Tarihi : 28 Agustos 2010
Hamiş kaldığı kilo : 65
Bebişimizin Adı : pıtırcıgım
Güncel notları : pıtpıt atıyor kalbi:)

Tum hamislere sevgiler,

:)) kızmadım sadece nazlandım :) şekercim aslında ben evi severim ama böyle biri söyleyince evden hatta yataktan çıkma diye aklım dışarda kalıyor etraftaki herkes 9 ay sonra ararsın bugünleri yat diyor ben de öyle yapmaya çalışıyorum

biz ikimizde 33 yaşındayız bu durumda erkek olması lazım ama bana sanki hep kız gibi geliyor:)

merhaba Simbacım aramıza hoşgeldin :))) Allah sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. hamileliğin hayırlı olsun.. sağlıklı olsun.. tatlı olsun olumunekankayizsmile

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :)

merhaba Simbacım aramıza hoşgeldin :))) Allah sağlıklısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. hamileliğin hayırlı olsun.. sağlıklı olsun.. tatlı olsun olumunekankayizsmile

cok ama cok tesekkur ederim.

Yuce Rabbim tum hamişlerin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nacip etsin.

tebrik ederim cnmm inş. bizde böle mutlu döneriz testlerden opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…