2010 Ağustos Anneleri

ben hamile olduğumu öğrendiğim kitaplar almıştım onların birinde de böyle hikayeler vardı mesela:
1. sağ gözünüz ve sağ göğsünüz büyükse erkek sol gözünüz ve sol göğsünüz büyükse kız olur
2. düz yatın evlilik yüzüğünüzü bir pe geçirin bir başkası bu ipi karnınızın üstünden sarkıtsın daireler çizerse ip kız düz gidip gelirse erkek
3. göbek deliğinizin altındaki tüycüklere bakın eğer yukarı doğru ise erkek karışık duruyorsa kız vs.vs.vs.

ne sabırsız varlıklarız :))) neler uyduruyoruz neler yapıyoruz.. birine denk geliyor işte sonra tutuyor bu anlıyor diye yayılıyor.. yoksa hepsi hurafe :))) herşey aslında o gecede belli ohaoldumsmile

hayırlı olsun canım ikinizi de tebrik ederim darısı bizim başımıza

ne sabırsız varlıklarız :))) neler uyduruyoruz neler yapıyoruz.. birine denk geliyor işte sonra tutuyor bu anlıyor diye yayılıyor.. yoksa hepsi hurafe :))) herşey aslında o gecede belli ohaoldumsmile

evet walla büyük sabırsızlık ama insanız işte

cinsiyetini merak ediyorum ama şuan daha çok testlerimiz nasıl geçicek ve şuan nasıl onu daha çok merak ediyorum ben kusmalarım ve bulantılarımdan çok fazla bişe yiyemiyorum acaba beslenebiliyor mu en çok ona üzülüyorum

italyadaaaann, Ebruuuu, evaaaa, wild cat demeeett nerelerdesiniz yahuuuu... bu sıralar çok boşladınız bizleri darılıyoruuuzz amaa lmaz:

aynen canım ben de tabii ki ilk önce biz de sağlığını merak ediyoruz. ben dr kağan kocatepenin bri videosunu izledim daha bu sabah diyordu ki annelerimiz sakın ama sakın üzülmesinler ilk 3 ay için bebeğim besleniyor mu yeterince yoksa beslenemiyor mu diye dedi. siz hiçbişey dahi yemeseniz onlar ihtiyaclarını sizin vücudunuzdan karşılıyorlar zaten dedi... içini ferah tut canım ... o senden besleniyordur. sen vitaminlerini kalsiyum ilaçlarını iç.. elinden geldiği kadar yemeğe gayret et Allah yardımcın olur

canım sakın endişelenme sen hiç bişey yiyemesen de bu canavarlar ilk 3 ay başlarının çaresine bakıyorlarmış.
gerçi bulantın çok biliyorum ama bulantının önemli bir nedeni de vücuttaki su miktarının bebek nedeniyle azalması ve bu nedenle bhcg hormonunun etkisinin artmasıymış içebildiğin kadar yudum yudum su içmeye çalış doktorum öyle demişti bana ben normalde 1 bardak bile içmezdim şimdi yanıma şişeleri alıp yatıyorum her 10 dakikada 1 yudum içmeye çalışıyorum inşallah yapabilirsin Allah yardımcın olsun arkadaşım

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun... annemde öle diyor kardeşime hamileyken 4 ay sadece kraker yemiş topaç gibiydi diyor beslenir merak etme diyorda genede insan illa bişelere takılcak

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz allahım hepimize sağlıcakla hayırlı sağlıklı noksansız bir şekilde bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canlarım

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun... annemde öle diyor kardeşime hamileyken 4 ay sadece kraker yemiş topaç gibiydi diyor beslenir merak etme diyorda genede insan illa bişelere takılcak

ohoooo tabii ki bir düşünsen takılacak şeyleri insan huzurlu bir 9 ay yaşayamaz yani... her günü her döneminde takılacak bir sorun var.. ama takmamak lazım.. biz ne kadar geniş olursak bebeğimizde okadar stressiz doğar ... çok ağlamaz bizi üzmez :))

tünaydın kızlar,

benimde haftasonundan beri belim ağrıyo biraz da midem bulanıodu geçti şükür şimdilik daha iyiyim ama belimi ne yaparım bilinmez...:gitme:

tünaydın kızlar,

benimde haftasonundan beri belim ağrıyo biraz da midem bulanıodu geçti şükür şimdilik daha iyiyim ama belimi ne yaparım bilinmez...:gitme:

tünaydın canım... bel ağrısı çok normal bebeğin kendine yer yapıyor senin içinde :)) sabır iste Allahtann :)) sabredicez mecbur bende de yoğun şekilde vardı şimdi iş ebile yastık getirdim arkama bişey koymadan oturmuyorum.. çok iyi geldi inan sen de dene.. bikaç gündür hiç bel ağrım yok...olumunekankayizsmile

aynen arkadslar bulantinin nedeni vucuttaki suyun azalmasi dedi doktorum..miden bulansada elinden geldigince su ic...dedigi gibi yapiyorum 1 haftadir ve bulantim azaldi...az az da olsa su tuketmeye bakin...

tünaydın canım.. sen de hoşgeldin bizler iyiyz sen nasılsınız ?:)

iyiyiz sukur ...biraz kasik agrilarim var...2 gundur jel kalintisi pembe renkli geliyor..biraz endiselendim...yogunlasirsa dokt arayim diye dusundum...
gecen doktora gittigimde bulantilarim coktu birsey yiyemiyordum 2 kilo vermis olarak gittim...doktora yiyemiyorum uzuluyorum dedigimde...bebis 3 ay senin depondan yiyor merak etme..sut yogur ne yersen bunlar sana yarar dedi...suan yediklerinden almaz dedi...endise etmeyin kizlar..ama 3. aydan sonra beslenmemize dikkat etmeliyiz...

bende sürekli termofor koyuyorum belime sanırım biraz üşütüyorum da galiba :)) ayyy bebişim yer yapsın 9 ay sonra çıkabilir :)))lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…