ben hamile olduğumu öğrendiğim kitaplar almıştım onların birinde de böyle hikayeler vardı mesela:
1. sağ gözünüz ve sağ göğsünüz büyükse erkek sol gözünüz ve sol göğsünüz büyükse kız olur
2. düz yatın evlilik yüzüğünüzü bir pe geçirin bir başkası bu ipi karnınızın üstünden sarkıtsın daireler çizerse ip kız düz gidip gelirse erkek
3. göbek deliğinizin altındaki tüycüklere bakın eğer yukarı doğru ise erkek karışık duruyorsa kız vs.vs.vs.
slm arkadaşlarrrrrr.çokk mutluyum çok .bugün ikili test için gittim.en son 1 ay önce gitmiştim.çok merak ediyordummmmmm.çooookkkk güzeldi çokkkkkkkk.oynuyodu,el saalllıodu:)ense kalınlığı 1 mm çıktı. dr dediki çok iyi.ikili teste gerek yok riskli çıksaydı yapardım..1 ay sonra 4 lü test yapıcam ben sana dedi.boyu:53.8 mm.insiyet sordum erken dedi:)ama çok mutluyummmm.bi ara böle hareket etmedi.doktor karnımı hafifi salladı bi bktımki hareketleniyor:)herkes yaşar bunları umarım.herkes haberlerle dönerrr:)opuyorumnanaktan
ne sabırsız varlıklarız :))) neler uyduruyoruz neler yapıyoruz.. birine denk geliyor işte sonra tutuyor bu anlıyor diye yayılıyor.. yoksa hepsi hurafe :))) herşey aslında o gecede belli ohaoldumsmile
cinsiyetini merak ediyorum ama şuan daha çok testlerimiz nasıl geçicek ve şuan nasıl onu daha çok merak ediyorum ben kusmalarım ve bulantılarımdan çok fazla bişe yiyemiyorum acaba beslenebiliyor mu en çok ona üzülüyorum
cinsiyetini merak ediyorum ama şuan daha çok testlerimiz nasıl geçicek ve şuan nasıl onu daha çok merak ediyorum ben kusmalarım ve bulantılarımdan çok fazla bişe yiyemiyorum acaba beslenebiliyor mu en çok ona üzülüyorum
aynen canım ben de tabii ki ilk önce biz de sağlığını merak ediyoruz. ben dr kağan kocatepenin bri videosunu izledim daha bu sabah diyordu ki annelerimiz sakın ama sakın üzülmesinler ilk 3 ay için bebeğim besleniyor mu yeterince yoksa beslenemiyor mu diye dedi. siz hiçbişey dahi yemeseniz onlar ihtiyaclarını sizin vücudunuzdan karşılıyorlar zaten dedi... içini ferah tut canım ... o senden besleniyordur. sen vitaminlerini kalsiyum ilaçlarını iç.. elinden geldiği kadar yemeğe gayret et Allah yardımcın olur
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun... annemde öle diyor kardeşime hamileyken 4 ay sadece kraker yemiş topaç gibiydi diyor beslenir merak etme diyorda genede insan illa bişelere takılcak
tünaydın kızlar,
benimde haftasonundan beri belim ağrıyo biraz da midem bulanıodu geçti şükür şimdilik daha iyiyim ama belimi ne yaparım bilinmez...:gitme:
canım sakın endişelenme sen hiç bişey yiyemesen de bu canavarlar ilk 3 ay başlarının çaresine bakıyorlarmış.
gerçi bulantın çok biliyorum ama bulantının önemli bir nedeni de vücuttaki su miktarının bebek nedeniyle azalması ve bu nedenle bhcg hormonunun etkisinin artmasıymış içebildiğin kadar yudum yudum su içmeye çalış doktorum öyle demişti bana ben normalde 1 bardak bile içmezdim şimdi yanıma şişeleri alıp yatıyorum her 10 dakikada 1 yudum içmeye çalışıyorum inşallah yapabilirsin Allah yardımcın olsun arkadaşım
tunaydin annelerin en tatlilari ve minnoslari...nasilsiniz?yeni gelen arkadslar hosgeldiniz...
tünaydın canım.. sen de hoşgeldin bizler iyiyz sen nasılsınız ?:)
tunaydin annelerin en tatlilari ve minnoslari...nasilsiniz?yeni gelen arkadslar hosgeldiniz...
bende sürekli termofor koyuyorum belime sanırım biraz üşütüyorum da galiba :)) ayyy bebişim yer yapsın 9 ay sonra çıkabilir :)))tünaydın canım... bel ağrısı çok normal bebeğin kendine yer yapıyor senin içinde :)) sabır iste Allahtann :)) sabredicez mecbur bende de yoğun şekilde vardı şimdi iş ebile yastık getirdim arkama bişey koymadan oturmuyorum.. çok iyi geldi inan sen de dene.. bikaç gündür hiç bel ağrım yok...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?