2010 Ağustos Anneleri

Yenı gelen arkadaŞlar aramıza hoŞgeldınız.

Bu arada kızlar bende sabırsızlanıyorum en son 05 ocakta gıtmıŞtım doktora .

5 -Şubatta gıdeceĞım ınŞllh bır problemle karŞılaŞmam

dua et canım.. Allah kötü şeylerle karşılaştırmasın... :Saruboceq:

teşekkürler arkadaşım hoşbulduk
ben de 12 şubatta gidicem hem sabırsızlık var hem de özlüyorum öyle hoşuma gidiyor ki öyle siyah beyaz ekranda minik yavruşumu görmek :) şimdiden iple çekiyorum

ya kızlar nicklerimizin yanına yada alt kısmına isimlerimizi mi yazsak ne yapsak böyle nicklerle olmuyor.. geçmişte yapmıştık ama yeni gelen arkadaşlar var bir öneride bulunun.. hem birbirimizin isimlerini karıştırmayalım.. hemde isim kullanmak daha basit geliyor bana :)))

kızlar mide bulantısı olanlara bi siteden okuduğumu aktarıyorum:
sabah bulantılarını azaltmada en etkili yollardan biride ahududu çayı olduğu iddia edilmektedir.Gerçekten de önerildiği gibi kullanıldığında bulantıları önemli şekilde azaltmaktadır.Fakat dikkat edilmesi gereken önemli nokta fazla miktarda içilmemesidir.çünkü konsantre ve fazla miktarda alınan ahududu çayı rahim kasılmalarına sebep olabilmektedir.yarar ve zarar ayrımının çok iyi yapılması gereklidir..düşük tehditi erken doğum tehlikesi olan gebeler kesinlikle KULLANMAMALIDIR.
sabah bulantılarını engellemek için öenrilen kullanım şekli:200 ml sıcak suya 2 çay kaşığı koyup en fazla 2 dakika demlenmeye bırakıldıkdan sonra taze ve sıcak olarak bekletilmeden içilmelidir.günde 1 defa 200 ml içilmelidir.lohusalıkda ise kullanımında herhangi bir sınırlama yoktur aksine günde 3 bardak kullanımı tavsiye edilmektedir.çünkü rahmin ve pelvik kaslarını hızla toparlanmasına yardımcı olmakda ve bağırsak hareketlerini düzenlemektedir.

evet ben yapmaya çalıştım. artık çiçek ismi yerine kendi ismim yazıyor.. en azından birbirimizin ismini öğrenene kadar :)))

canım benim cuma günü kontrolüm var. doktorum bakalım ikili testide yapabilir dedi. senin ne zaman

benim de çarşamba günü kontrolüm var canım.. bana da ozaman dedi ama demiştim daha önce de guatrım biraz yüksek çıktı ona bağlı olarak yapmaktan vazgeçer mi bilmiyorum. çok etkiler mi testin sonucunu acaba?

şunun surasında pazartesıye ne kaldı kı :)) sabrett ınş gosterır bebısın cınsıyetını. bnde cok merak edıyorum ama bızim 2 lı teste daha 2,5 hafta warr.

2 li testte cinsiyet öğrenilebiliyor mu ki?birkaç yerde böyle bişiler okudum ama benim de 29 ocakta 2 li testim.

evet hayatık katılıyorum sana.

Arkadaşalr benim ismim nicktende anlaşıldığı gibi duygu .

Sizikiler nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…