teşekkürler arkadaşım hoşbulduk
ben de 12 şubatta gidicem hem sabırsızlık var hem de özlüyorum öyle hoşuma gidiyor ki öyle siyah beyaz ekranda minik yavruşumu görmek :) şimdiden iple çekiyorum
tünaydın canım... bel ağrısı çok normal bebeğin kendine yer yapıyor senin içinde :)) sabır iste Allahtann :)) sabredicez mecbur bende de yoğun şekilde vardı şimdi iş ebile yastık getirdim arkama bişey koymadan oturmuyorum.. çok iyi geldi inan sen de dene.. bikaç gündür hiç bel ağrım yok...olumunekankayizsmile
Yenİ gelen arkadaŞlar aramıza hoŞgeldİnİz.
Bu arada kızlar bende sabırsızlanıyorum en son 05 ocakta gİtmİŞtİm doktora .
5 -Şubatta gİdeceĞİm İnŞllh bİr problemle karŞılaŞmam
evet hayatık katılıyorum sana.
Arkadaşalr benim ismim nicktende anlaşıldığı gibi duygu .
Sizikiler nedir?
evet bcanım ben sadece kalp atışını gördüm birde kesesini görmüştüm.
Kendini hareketini görmek nasıl bir duygudur bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum
aynen canım benimde belim çok ağrıyordu iş yerine yastık getirdim arkama koyuyorum şimdilik hafif bir şekilde ağrıyor ama deli ağrısı geçti
ben dün gördüm kıpır kıpır hiç durmuyor doktor reflex bunlar dedi ben de yeni yemek yeyip gitmiştim mutlu mutlu tepiniyordu minik yavrum :cüvcüv:
canım iyi düşünelim iyi olsun canım allahım ne yazdıysa o olacak canım ama biz kendimizi iyi olacak gibi motive edelim ki bebişlerimizde stres altında olmasınlar yerlerinde mutlu mesut yaşasınlar canım
canım ya çok güzel mükkemmel bir duygu olsa gerek.
Benim randevum 2 hafta sonra. 10 hafta olacak demekki bende hareketlerini görebileceğim inşllah yaradanımıni izniyle
Benim randevum 2 hafta sonra. 10 hafta olacak demekki bende hareketlerini görebileceğim inşllah yaradanımıni izniyle
ben 10+3 de gitmiştim ama hiç hareketini görmedim ama şimdi gidince 13 hafta olmuş olacak o zaman görürüm herhalde allahım onlara sağlık versin inşallah hep bizimle birlikte olurlar sonuna kadar bizi yanlız bırakmazlar
evet canım değil mi yaaa bize de kısmet olsa en yakın zaman aahh ahh geçin günler gelsin bizimde bebeğimizi görme vaktimiz gelsin :))) kıpır kıpır biz de görsekkk hiiii yerim ben onuuuuu :))) opuyorumnanaktan
canım sen bebişinin hareketini göremedinmi henüz
demekki benimde görememe şansım var , çünkü bebim dr a gittiğimde 10 haftalık olacak inşllh
hayır cnm henüz göremedim en son 11 aralıkta gittim doktora ozaman 9+6 dıydım. şimdide 27 sine randevum var.. o zaman görücem inş. :)) bir de 2 li test olursa daha rahat görebilirim diye düşünüyorum hani o detaylı ultrason oluyor ya :))
canım bende 10+2 de gitmiştim gördüm hareketlerini çok güzel bir duygu. Allahın isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
demekki benimde görememe şansım var , çünkü bebim dr a gittiğimde 10 haftalık olacak inşllh
elleri ayakları o kadar küçükki hareketlerini farketmiyo olabiliriz her doktorun kullandığı cihaz farklı canım onunlada alakalı olablir zaten benim gittiğim hastanede ancak 10 dak içeride kalabiliyorsun doktorumda müthiş yoğun bir kadın o yüzden fazla detaylı bakamıyorum bile inşallah sen görürsün canım ben ilk bebeğimde gördüğümde müthiş bir duygu ve görüntüydü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?