2010 Ağustos Anneleri

teşekkürler arkadaşım hoşbulduk
ben de 12 şubatta gidicem hem sabırsızlık var hem de özlüyorum öyle hoşuma gidiyor ki öyle siyah beyaz ekranda minik yavruşumu görmek :) şimdiden iple çekiyorum

evet bcanım ben sadece kalp atışını gördüm birde kesesini görmüştüm.

Kendini hareketini görmek nasıl bir duygudur bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum

aynen canım benimde belim çok ağrıyordu iş yerine yastık getirdim arkama koyuyorum şimdilik hafif bir şekilde ağrıyor ama deli ağrısı geçti

canım iyi düşünelim iyi olsun canım allahım ne yazdıysa o olacak canım ama biz kendimizi iyi olacak gibi motive edelim ki bebişlerimizde stres altında olmasınlar yerlerinde mutlu mesut yaşasınlar canım

evet bcanım ben sadece kalp atışını gördüm birde kesesini görmüştüm.

Kendini hareketini görmek nasıl bir duygudur bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum

ben dün gördüm kıpır kıpır hiç durmuyor doktor reflex bunlar dedi ben de yeni yemek yeyip gitmiştim mutlu mutlu tepiniyordu minik yavrum :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2
aynen canım benimde belim çok ağrıyordu iş yerine yastık getirdim arkama koyuyorum şimdilik hafif bir şekilde ağrıyor ama deli ağrısı geçti

ARKADAŞALR BEL AĞRISI BENDEDE VARDI. BENDE İŞ YERİNDEKİ KOLTUĞUM İÇİN SIRT MİNDERİ ALDIM YENİ SİİKON ONUNLA BİRAZ RAHAT ETTİ ELİMDE SIRTIMDA

ben dün gördüm kıpır kıpır hiç durmuyor doktor reflex bunlar dedi ben de yeni yemek yeyip gitmiştim mutlu mutlu tepiniyordu minik yavrum :cüvcüv:

canım ya çok güzel mükkemmel bir duygu olsa gerek.

Benim randevum 2 hafta sonra. 10 hafta olacak demekki bende hareketlerini görebileceğim inşllah yaradanımıni izniyle

canım iyi düşünelim iyi olsun canım allahım ne yazdıysa o olacak canım ama biz kendimizi iyi olacak gibi motive edelim ki bebişlerimizde stres altında olmasınlar yerlerinde mutlu mesut yaşasınlar canım

EVET HAYATIM YARADANIMIZIN İZNİYLE İNŞLLH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim randevum 2 hafta sonra. 10 hafta olacak demekki bende hareketlerini görebileceğim inşllah yaradanımıni izniyle

ben 10+3 de gitmiştim ama hiç hareketini görmedim ama şimdi gidince 13 hafta olmuş olacak o zaman görürüm herhalde allahım onlara sağlık versin inşallah hep bizimle birlikte olurlar sonuna kadar bizi yanlız bırakmazlar

evet canım değil mi yaaa bize de kısmet olsa en yakın zaman aahh ahh geçin günler gelsin bizimde bebeğimizi görme vaktimiz gelsin :))) kıpır kıpır biz de görsekkk hiiii yerim ben onuuuuu :))) opuyorumnanaktan

demekki benimde görememe şansım var , çünkü bebim dr a gittiğimde 10 haftalık olacak inşllh

evet canım değil mi yaaa bize de kısmet olsa en yakın zaman aahh ahh geçin günler gelsin bizimde bebeğimizi görme vaktimiz gelsin :))) kıpır kıpır biz de görsekkk hiiii yerim ben onuuuuu :))) opuyorumnanaktan

canım sen bebişinin hareketini göremedinmi henüz 11 haftadasın maşallah . ben demekki 5 şubatta gittiğimde 10 haftalık olacak bende göremeyebilirim anlaşılan.

olsun sağlıklı olsunda beklerim görebilmek için , o iyi olsun yeter

Son düzenleme:

benim kontrolümm taaaaaaaaaaa 19 şubatta şimdi baktım ben 12sinde sanıyordum ama şimdiden özledim bombay fasulyemi

canım sen bebişinin hareketini göremedinmi henüz

hayır cnm henüz göremedim en son 11 aralıkta gittim doktora ozaman 9+6 dıydım. şimdide 27 sine randevum var.. o zaman görücem inş. :)) bir de 2 li test olursa daha rahat görebilirim diye düşünüyorum hani o detaylı ultrason oluyor ya :))

anladımcanım inşllah görürsün bebişini.

benim de 5 şubatta alalhımın izniyle tam 10 + 5 olacak inşllh görürüm canımcım ya , hepimiz görürüz

demekki benimde görememe şansım var , çünkü bebim dr a gittiğimde 10 haftalık olacak inşllh

elleri ayakları o kadar küçükki hareketlerini farketmiyo olabiliriz her doktorun kullandığı cihaz farklı canım onunlada alakalı olablir zaten benim gittiğim hastanede ancak 10 dak içeride kalabiliyorsun doktorumda müthiş yoğun bir kadın o yüzden fazla detaylı bakamıyorum bile inşallah sen görürsün canım ben ilk bebeğimde gördüğümde müthiş bir duygu ve görüntüydü canım

2 li test 3 lü test ve 4 lü hakkında pek fazla bilgim yok , işyerindede zaamanım çok olmuyor nete girmeye girdiğimdede yanınıza geliyorum , okuyayaım uygun bir anda bilgileri

ay canımmmm ya heyecanlandım dahaçok , benim ilk bebeğim olacak kısmet olursa.
kızkardeşimde olmadığı için daha önce hiç görmedim ilk inşllh kendiminki olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…