bende şişim:) evet benimde çok hoşuma gidiyor:) bende kullandığım progynex kapsüldendir diyorum ama bilmiyorum.. sağlıklı olsunlar inş sağlıkla büyüsünler kocaman kocaman olsun göbişlerimiz.. tokuşturcaz daha kaydirigubbakcemile3
Canım çok teşekkürler..ben de kan pıhtılaşma problemi var..diğer 4 bebeğimi de bu yüzden kaybettim..o yüzden kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün..ama hergün iğnemi kendim yapıyorum ve diyorumki bebeğime can olsun kan olsun..allahım inşallah herşey yolunda giderde bebeklerimizi kucaklarımızı sağlıkla alırız...Çok geçmiş olsun.Karından ne iğnesi oluyorsun?Bu konuda hiç bilgim yok ta....Öğrenmek isterim yani allaha şükür bir derdim yok şu an gebelkle ilgili ama başımıza ne geleceğini bilemeyiz....
benim coktan belli oldu canim top gibi bi karnim var
eteklerim pantolanlarim hic olmuyor artik 38 giyiyordum hamilelik pantolonu aldim iki tane onlarda 38 ayarlanabiliyo 9 aya kadar giyebilecegim, onlari giymeye basladim bile ..
bide ben 3 kilo verdim belki ondan pit diye cikiverdi gobusum .. ama herkes cok tatli olmus diyo benimde cok hosuma gidiyo :))
iyi geceler.. sol tarafına uyumayı unutma...
kaydirigubbakcemile3hehe ben eşiminkiyle tokuşturuyorum bile onunki de 1 yılda çıkıverdi hemen.Diyorum sen mi dourucaksın ben mi?:roflol:Bence kullandığın ilaçtan değildir yani ben artık iyice farketmeye başladım ve ilaç falan da kullanmıyorum.E artık büyüyorlar tabi bebişlerimiz 11.haftanın sonunda 7 cm oluyor normale göre.....
:
SOL TARAF MI?:1shok: NİYE Kİ?
Canım çok teşekkürler..ben de kan pıhtılaşma problemi var..diğer 4 bebeğimi de bu yüzden kaybettim..o yüzden kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün..ama hergün iğnemi kendim yapıyorum ve diyorumki bebeğime can olsun kan olsun..allahım inşallah herşey yolunda giderde bebeklerimizi kucaklarımızı sağlıkla alırız...
Bizim tahmini d.tarihlerimiz aynı senle ama sat larımız değişik nasıl oluyor bu cnm sende mi bi hata var acaba benimkinde mi???
geçmiş olsun canım bu konu hakkında hiç bilgim yok ama inş en kısa zamanda yukarı çıkar..kizlar bende bi sey sormak istiyorum .. basina gelen varmi merak ettim ?
benim rahimimde yukari cikmamis normalde bu haftalarda yukari cikmasi gerekiyormus
bu haftalarda tuvalete cikma istegi azalirmis 6. aylara kadar ama benim hala ayni bi bardak su icsem dahi tuvalete gidiyorum
afedersiniz birde icirden bi agirlik surekli vajinama baski yapiyo yururken filan bazen bacaklarimi acioyrum ordek gibi rahatlayabilmek icin
bazen oldugum yerde donup kaliyorum o basinc yuzunden sanki bebek disari firlayacakmis gibi ...
doktorum umarim cikar rahimin yukari dedi eger cikmassa bu aylarda tehlikeli olmasa bile 6 ayda erken dogum tehlikesi basliyormus
cok korkuyorum umarim birsey olmaz
agir birseyler kaldirmam kesinlikle yasak hizli yurumem kosmam yasak uzun araba yolculuklari yasak .. insallah bi dahaki randevuya kadar yukari cikmis olur
Arkadaşlar iyi gecelerrrrr......hepinizi kocaman öpüyorum..yarın görüşmek dileği ile...
Canım çok teşekkür ederim allah kimseye zorluklar vermesin...herkesin hamileliği su gibi geçsin..biraz önce haziran annelerine girip baktım bakiyim onlar ne konuşuyor diye..valla aynı bizim gibi aynı şeyleri konuşuyorlar..ve artık yazmaya başlamışlar kız mı erkek mi diye..gözlerim dolduuuu ve bizi hayal ettim...hepimizin cinsiyetlerini söylediği o günler de gelecek inşallah...Elifcim inşallah hiçbir problem olmaz canım benim de bir bilgim yok maalesefyaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.Ne kadar güçlüsün ayrıca.Allah kimsenin başına vermesin ama benim başıma gelseydi yapamazdım heralde.Allah yardımcın olsun.bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin.:teselli:
kaydirigubbakcemile3
biliyorsundur belki ama yinede yazayım belki bilmeyenler vardır..
en son doktora gittiğimde kaç milim olduğunu söylüyor ya hani.. hergün 1mm büyüdüklerine göre kendimizde hesaplayabiliyoruz.. geçen cuma gitmeden hesapladım 3,5cm falan olması gerekiyor diye şükür ki öyle çıktı..
şuan benimki 8,5cm olmalı (inş tabi) birde üşenmeyip cetvelle de ne kadar olduğuna bakıyorum.. :kedi:
annelik değişik bir durummuş yahuu:kedi:
geçmiş olsun canım bu konu hakkında hiç bilgim yok ama inş en kısa zamanda yukarı çıkar..
erken doğum riskine karşılık önlem alınıyor artık (serklaj) ama beyinde bunu şartlandırmamak yani vücuda tabiri caizse bunu emretmemek gerekiyormuş..
inş bu durumla karşılaşmazsın inş sağlıkla vakitlice gelsin yavrun..
çocuklar seni yoruyor.. onun etkisi olabilir mi? hani dinlensen belki..?
Canım çok teşekkür ederim allah kimseye zorluklar vermesin...herkesin hamileliği su gibi geçsin..biraz önce haziran annelerine girip baktım bakiyim onlar ne konuşuyor diye..valla aynı bizim gibi aynı şeyleri konuşuyorlar..ve artık yazmaya başlamışlar kız mı erkek mi diye..gözlerim dolduuuu ve bizi hayal ettim...hepimizin cinsiyetlerini söylediği o günler de gelecek inşallah...Elifcim inşallah hiçbir problem olmaz canım benim de bir bilgim yok maalesef(
hayırlı haberlerle gel inş..bende ayin sekizinde gitmistim .. bebegim 3.7 idi
bu cuma buyuk ultrasonum var bebegimin herseyine bakacaklar kalbine damarlarina plesantaya ense kalinligina yani herseyine .. acayip korkuyorum insallah bi terslik cikmaz
bide sorun gitmeden bir saat once iki litre su icmem gerekiyor ben bi bardak icsem tuvalete gidiyorum nasil sikicam nasil tutucam bilmiyorum
bebegi iyi gorebilmeleri icinde su icmek mecburmus sekreter ozellikle tembihledi telefonda .. allah yardimcim olsun cuma zor bi gun olucak ..
kizlar bende bi sey sormak istiyorum .. basina gelen varmi merak ettim ?
benim rahimimde yukari cikmamis normalde bu haftalarda yukari cikmasi gerekiyormus
bu haftalarda tuvalete cikma istegi azalirmis 6. aylara kadar ama benim hala ayni bi bardak su icsem dahi tuvalete gidiyorum
afedersiniz birde icirden bi agirlik surekli vajinama baski yapiyo yururken filan bazen bacaklarimi acioyrum ordek gibi rahatlayabilmek icin
bazen oldugum yerde donup kaliyorum o basinc yuzunden sanki bebek disari firlayacakmis gibi ...
doktorum umarim cikar rahimin yukari dedi eger cikmassa bu aylarda tehlikeli olmasa bile 6 ayda erken dogum tehlikesi basliyormus
cok korkuyorum umarim birsey olmaz
agir birseyler kaldirmam kesinlikle yasak hizli yurumem kosmam yasak uzun araba yolculuklari yasak .. insallah bi dahaki randevuya kadar yukari cikmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?