2010 Ağustos Anneleri

tesekkur ederim canim insallah hepimiz su gibi hamilelik geciririz anne olmak ne zormus .. onlar saglikla dogsunda biz herseye raziyiz ..
bende kizmi erkekmi cok merak ediyorum ikiside olabilir kesinlikle farketmez sadece icimde tasidigim canlinin ne oldugunu kizim diyemi oglum diyemi sevecegimi bilmek istiyorum bir an once :)
[/QUOTE]

Ay ben de çok merak ediyorum inanılmaz derecede.Hep diyorum eli ayağı düüzgün olsun gerisi önemli değil diye ama meraktanda çatlıyorum açıkçası.Bir de bu 2 li test iin ense kalınlığı ölçümü yapılıyor ya onda farklı bir ultrasona mı giriyoruz acaba bunu çok merak ediyorum

burda 3. ayin sonunda 5. ayin ve 7. ayin sonunda ozel ultrason uzmanina gidiyorsun mecbur
onlar bebegi olcuyo tum anneler gitmek zorunda devlet oduyor
jinekologumu bende degistiriyorum benimkide son randevumuzda cok aceliciydi cok hasta aliyo herkesi 10 dakikada cikartiyor .. her ay yapilmasi gerken kan tahlilleri var burda her anne mutlaka yaptirmak zorunda onlari vermeyi bile unutmus sonra aradim sekreteri postayla yolladi .. bizde cok gicik kaptik bu dikkatsizligine .. hemen sapur supur bi ultrasona soktu kilomu olctu tansiyonumu olctu .. bebegimin kalp atisini dinletti on saniye bile surmedi onuda esimin zoruyla atiyo kalbi gorunuyo dedi esim sesini dinlemek istiyoruz dedi oylelikle dinleyebildik .. iste bu nedenle bende degistiricem jinekologumu ..

Ya bana hiç öyle detaylı ultrason falan demedi 1 hafta sonra randevum var.Ama belki ozaman göndericektir.Benden birkere tahlil istedi en basında 5 haftalıkken yani birdaha da istemedi.Şimdi iyice şüphelendim güveniyoruz birde özel hastaneye gidiyorum En iyisi özel muayenehane galiba.Paraya göre hizmet anlaşılan.Bana hiç kalp atışının sesini de dinletmedi.Ben de sormadım hiç ama ilk randevumda söyliycem.Sinir oldum şimdi.Ben de değiştiricem galiba.ultrasona yatmamla kalkmam bir oluyor.Ben üstümü başımı toparlayana kadar bitiriyor işini tamam diyor soracağımı da unutuyorum.

canim fransayla turkiye cok farkli memnun degilsen hemen degistir doktorunu
benim doktorumdaki ultrason fazla net degil belki o yuzden kapsamli bi doktora gonderiyorlardir .. yani uzmanina gitmek mecbur .. ense kalinligini olcmesi yasakmis illaki o dedigim yere gideceksiniz demisti gecen hafta o yuzden gidiyorum bende ..

burda jinekolog kitligi var mubarek ya yeterli hastamiz var alamayiz diyorlar yada cok gece randevu veriyorlar
inan ben turkiyede dogum yapmayi cok isterdim .. bide burda her ay alttan muayene olma derdi var en gicik kaptigim sey .. ama mecburmus istememe luxun yok anliycan ..

günaydııınn günaydıın günaydıın canlar :)))

biz de burdayıızz.. inş. maşallah iyiyizz :)) sizler de öylesinizdir umarım amin :Saruboceq:

sohonunda ne kulağı çınlamıştırkaydirigubbakcemile3
yarın haşlayacak bizi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canlarım sizlere tekrar tekrar günaydınlar, sevgiler öpücükler bizden...

eveeeettt açıklıyoruuummm..veeeeeee tuvalete çıktııııımmmmm opuyorumnanaktan

ayy nasıl rahatladım anlatamam :)))) ama gördüm ki kayısı da kar etmiyormuş bana doktor duphalac diye bir şurup verdi onu içtiim ve guruldamalar başladı sonraa mutlu sooon zemuszemus kaydirigubbakcemile3

ne çektim anlatamam bayağıda ıkınmak zorunda kaldım aynı zamanda dikkat de etmeye çalıştım ama napiim o kütle ile yaşayamam ki ben bilmiyorumkismile

birde aslıcım süt içtiğini söylemiş bakın bir de öyle denicemmm... çok teşekkür ederiimm..

aklım sizdeydi gece yatarken ama maşallah hiç bu kadar geç saatlere kadar konuşacağınızı düşünmemiştim.. kızdım sizlere klava: bebekleri uykusuz bıraktınız... biz 22:30 da pıııırrr pıırrr yapıyorduk.. sol tarafımızda yerimseniben

neyse çok uzatılmaması gereken konulardı.. birazcık uzamış inş bir daha tekrarı olmaz burda gül gibi geçinir gideriz... hihoyyyt

hadiiii sizi bekliyoruz burada topu topu 4-5 kişiyiizz.. hııh size gece geç yatarsanız sabahda kalkamazsınız tabii ki lmaz:

kalkııınn kalkııınnn buyrunnnnnnnnn

Ebruuu günaydın cnm...nerdesiinn dün hiç yazmadıııın??? nasılsın? iyi misin?

günaydınlar herkese topiğimizin güzel anne adayları herkesler hep iyi olsun mutlu olsun huzurlu olsun iyi günlerde bizim için kötü günlerde bizim için allahım hepimizin hamileliklerini sorunsuz sıkıntısız bir çırpıda geçirmeyi nasip etsin inşallah

Bakıcam ben de değiştiricem galiba.Her ay alttan muayene ne ya?Bizim burada kese görünmüyor diye ilk muayene alttan oluyo bildiğim kadarıyla ama bebiş biraz büyüyünce karından ultrasonla bakıyorlar.Hakikaten gıcık bir durummuş:çok üzgünüm:

günaydıın cnm... amiin amiinnn çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için herkes için böyle olur inş. Allahın iznli ile... :Saruboceq:

Benim oğlum olucak galibagamyoncuiremsu Bebek pipisi gördüm rüyamda :roflol:

eheheheh günaydın defne :))) rüyalar tersine çıkar derler... :)) belki de kızın olur... yalnız öyle bir konuşuyorum ki sanki bisürü seçenek var.. ben de akşam rüyamda altın kutumu buldum.. sözde kaybetmişim... bugün baktım anlamına dilekleriniz gerçekleşecek yazıyordu.. ne kadar doğru bilemem ama :))) inş. doğrudur...

günaydın kzılar
pazartesi bende gittim bebişimi gördüm ilk kez gayet sağlıklıymış sorun yokmuş,1 ay sonra 2 li teste gideceğim bakalım,sizler nasılsınız?ci,nsiyetini öğrenen oldu mu şimdiye kadar?

Sana da GÜNAYDIN.a.s.Belki de:teytey: hiç farketmez ama işte düşünüyorum ya o yüzden görüyorum rüyamda.1 kere kız bebek görmüştüm ama 2 defa da erkek bebek gördüm.Altın iyidir benim bildiğim iyi derler yani.Sen ne istiyorsun kız mı erkek mi?önce eli ayağı düzgün olsun sonra da gönlüne göre versindelikafadulden

günaydıınn... maşallah diyelim hep sağlıklı hep mutlu olsun annesi seninle beraber :)) bir de cnm ne kadarlık hamilesin? bebeğinin yaşı yazıyor cetvelinde ama hamilelik haftan yazmıyor :)) serdem in doktoru erkek gibi görünüyor demiş... sonra bir arkadaşımızın daha tahmini bir cinsiyet söylemiş doktoru.. şimdilik bu kadar kimsede kesin sonuç yok .. kesin sonuçlar için biraz daha beklemek zorundayız sanırım :)))

inş. hayırdır canm.. ben kız istiyorum.. eşim erkek :)) tabii ki sağlığı herşeyin önünde ama nefs işte istediğini belirtmeden edemiyor... bize her ikisi de makbul nasılsa ilk çocuk :))) olsunda azcık ısırımm mıncıklayayım onu.. korkuyorum severken öldürür müyüm acaba diye :))) kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN.Allah sağlık sıhhat versin inşallah.Valla cinsiyetini öğrenen pek yok daha sanırım.Temmuz annelerine baktım dün orada da çoğu öğrenmemiş.Daha bize çok var yani.Zaten benim doktorum 18.haftadan sonra dedi o da gösterirseymiş.:çok üzgünüm:

amin cnm,bu ilk bebeğimin takvimi tatlım,8 haftalık hamileyim şimdi,ilkini 17.haftada öğrenmiştim,göstermemişti miniğim kendini

evet cnm bazen 13.haftada net olmasa da söylüyorlar ya ondan dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…