2010 Ağustos Anneleri

hehehe :roflol: Ben de zaman zaman düşünüyorum aynı şeyi.Sabrediyoruz sabrediyoruz 9 ay bekliyoruz birden çıkınca ne yapacağımızı bilemeyiz heralde diyorum.ayy birazda büyüyünce şöyle ele avuca gelince onunla kafayı yerim heraldedelikafadulden

ayyy o olsunda sağlıklısıyla kucağıma verilsinde... baktıkçada doyarım kokladıkça da doyarımm o iyi olsun.. ben yeni doğan bebekleri görmeye gittiğimde dokunamıyorum cam gibiler nasıl kucağa alınır nasıl banyo yaptırılır nasıl altı değiştirilir... çıt diye kırılacak gibi duruyorlar :ecrin_bebek:

günaydın anncikler geçmişi okuyamadım umarın herkes iyidir opuyorumnanaktan

sohocum asiye hanıma gittim iki gün önce tatlı bi hatun gerçekten kibar öncelikle,memnun kaldım.hamileymiş kendisi söyledi sonra sizi kaybetmeyeyim diyince ama mart nisan gibi bdoğum olcak sonra döncekmiş bi sorun çıkmazsa sizi etkilemez dedi bana :)yani bizi etkilemez :))

midem hala çok kötü benim bu arda ve akşama yatılı misafirim var dört kişi ( istanbulda kalcak başka yerleri yok,bende iş felan yapmıyorum riskli diye annemle kardeşimi gidip alcam şimdi .neyse allah rızası için ağırlıycam,rabbim bebeğimi korur inş.

herkesi özledim yaa giremiyorum kaç gündür opuyorumnanaktan

iyi geceler.. sol tarafına uyumayı unutma...

günaydın hallisnacım walla sen ermişsin dün tam yatağa girdim aklıma geldi bu sola yatma hikayesi nedir bilen var mı diye kan daha rahat gidiyormuş galiba ama benim bebeğim sağda sanki askıda kalmış gibi hissediyorum sola yatınca şimdi kanama da var ya içte korkuyorum bişey olcak diye

tüüm arkadaşlara günaydın dün geceden okuyarak geliyorum mesajları halisnanın mesajını görünce önce ona demiş gibi oldum ama HERKESE TÜM ANNELERE GÜNLÜ GÜNEŞLı UMUT DOLU MUTLU SAĞLIKLI BıR GÜN DıLıYORUM

günaydın yasemincim...

memnun kaldığına çok ama çok sevindim... ayy keşke kontrol tarihlerimiz aynı güne denk gelse de görüşsek ne güzel olur düşünsene :))) bu arada doğumunun bizi etkilememesine çok sevindimm :))) zaten yakında bizde aydan aya kontrole gitmeye başlarız...

dün bir arkadaşımla asiye hanımı konuşuyorduk... içeri girdiğinda insanın yüzüne gülen birin olması çok önemli bir de şöyle bişey var.. şikayetin var mı özlem hanım demiyor...
özlemcim nasılsın diyor? bu iki cümle benim için çok farklı...

inş. bir aksilik olmaz sonuna kadar onunla doğumumuzu yaparız canım..

bu arada sen nasıl misafirlerine anlayış gösteriyorsan onlarda sana gösterir emin ol.. çekinme utanma yapamadım veya yapamıyroum de.. misafir umduğunu değil bulduğunu görürmüş üzme bunun için kendini.. boşuna da yorma :hulya:

günaydıınn aslıcıımmm ... iyi bir gece geçirdiniz umarımm :)) bebişinle beraber... biz de sana dolu dolu mutlu bir gün diliyoruz... kaydirigubbakcemile3

Soho ve yasemeen nerelerde oturuyorsunuz?istanbulun neresi yani?Doktordan memnunsunuz anlaşılan.Yeterince vakit ayırıyor mu size?Doktorun yerini de yazarsanız sevinirim....

kendimi yormaya hiç niyetim yok zaten eşim çiğköfte yapcak yemekten yırttım,evi de kardeşim süpürcek kıyamıyo yiğenine zaten :)bende ıvır zıvır işleri yapcam ama yine de stres oluyo insan işte...

benim bi daha ki randevuyu 12 şubata verdi sabah erken saatelerde ,senin ne zaman canım belkim bi gün karşılaşırız :) opuyorumnanaktan

Soho ve yasemeen nerelerde oturuyorsunuz?istanbulun neresi yani?Doktordan memnunsunuz anlaşılan.Yeterince vakit ayırıyor mu size?Doktorun yerini de yazarsanız sevinirim....

canım ben küçükçekmece/Sefaköy de oturuyorum. Hastanenin adı Nisa hastanesi, doktorumuzun adı da Asiye Uzun.. çok şükür ben şimdilik memnunum inş. bir aksilik bir sorun olmaz bundan sonra...

günaydın bayanlar...gece gece bayağı döktürmüşsünüz...benim doktorum (şu an 8 haftamdayım) hep karından ultrason yaptı..hiç vajinal bakmadı Allah a şükür.....bende düşük riski olduğu içinmi yoksa ne sebeple bilemiycem...

canım benim ki 27 ocakta ama ne yaptıracak ne isteyecek bir daha ne zaman gel diyecek hiç bilmiyorumm denk gelirsek yazışırız yine

ÖZLEMCİM günaydın canım dün gece evet bayağı konu oldu tuvalet olayı ama iyi ki konuşmuşuz sabah benim bağırsaklarım utandı ben de çıktım tuvalete ama 9.30 dan 10.10 kadar elimde kitap bekledim haşmet maablarını veeee mutlu son galiba bu süt kayısı incir iyi geldi opuyorumnanaktan

günaydın hoppidiii... ay nikinde pek güzel kaydirigubbakcemile3 benim de öyle ben de hiç vajinal kontrol olmadım.. hep tedbirli gidiyorum yine de bakar diye ama bi yandanda yapmasın diye dua ediyorum..

günaydın cnm tekrar :) ben de bu sabah az da olsa yapıyorum ama zorlamaktan ora açatlak oluştu benim derdim şimdi onu kapatmak... inş. düzelir düzenli olarak bepanthen sürüyorum iyi geliyor... sizde de olursa deneyin.. doktoruma da sordum kullanabilrsin dedi içiniz rahat olsun.

canım benim ki 27 ocakta ama ne yaptıracak ne isteyecek bir daha ne zaman gel diyecek hiç bilmiyorumm denk gelirsek yazışırız yine

tamam canım :)

defnecim ben ilk defa gitim ve memnun kaldım şimdilik diyeyim henüz çok tanımıyorum :)fakat en öenmlisi kibar ve güler yüzlü...

neyse arkadaşlar herkese iyi günler ben çıkıyorum allaha emanet olun bebişlerinizle beraber opuyorumnanaktan

bu arada ben de mimarsinan/ büyükçekmecede oturuyorum him istememe rağmen medicanaya gidiyorum en yaın yer orası aslında memorial olmasını çok istemiştim ama bana çok uzak zaten riskli bir gebeyim bir de Allah korusun bişey olsa oaraya gidene kadar geçmiş olsun

Allah korusun canım düşünme öyle..... ayy ama beni güldürdün ya sen daha çok gül emiii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…