2010 Ağustos Anneleri

şekerim hep gülelim heeeep bu saçımı kuruturken aklıma geldi siz bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben bir kaç parça aldım ama kendimi zor tutuyorum bir dışarı çıksam diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum erken daha diye

yok canım daha bir kırıntı bişey almadım... daha var ama yaa cinsiyeti belli olsunda ona göre düzeriz takımları ama tabi zıbın mbın alınabilir.. ya ben aslında şu 2 li testi bekliyorum.. onun sonuçlarının sağlıklı çıktığını bir duysam ondan sonra sanırım ufak tefek şeyler almaya başlayacağım bebişime :))

Ben de almadım hiçbirşey.Erken alma uğursuzluk derler diyorlar inanmıyorum ama işte yine de almıyorum.Yalnız herkes bişeyler örmeye başladılar bile yelek hırka.Ben de örücem ama cinsiyetini bilmediğimden ip falan almıyorum.Bekliyoruz bakalım bir belli olsun cinsiyeti de o zaman işte neler alıcam neler.Ya birde bebek için o kadar değişik şeyler var ki ana kucağıydı beşiğiydi oyun araba koltuğuydu oyun havuzuydu.Hepsi de birbirine girdi hangisi lazım olur gerçekten.Yoksa gereksiz mi bazıları?Bir de bunların hepsi alınırsa nereye koyarım bilmiyorum.Ay neyse çok uzun vadeli düşündüm yine.Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip etsin de......

walla bizde adettir duyar duymaz don alınır bebek donansın diye 3 tane don aldım ama önceki hafta gezerken baktım chicco da indirim var küçük bir set aldım ama eşim tutmasa mağazayı eve taşırdım

Günaydıınnnnnnn :)))) süper güzel bir gün diliyoruummmmmmm

oohhh şekerim sonunda yazabildiniz yanii .. bakıyorumn dakikalardı burdasın yazmadınız.. ebru da öyleee... :)

şaka bi yana... günaydıııııınnnn.... senin için de pardon sizin için de süpppeerrr bir gün olur inş...

canım sorma benim evim de küçük o kadar çok şey alamam yok oyun havuzu cart curt zaten kafes gibi onun içinde bana da pek hoş gelmiyor Allah sağlık versin indirsin evin her yerini dağıtsın sağı solu
bu arada ben sürekli evdeyim diye bebek yünü aldım dün gece battaniye başladım umarım becerebilirim

Aslı ne renk örüyorsun?Ben de evdeyim çalışmıyorum canım da sıkılıyor.Bir battaniye örneği var onu başlasam mı diye düşünüyorum aslında.Ama ne renk öreceğimi bilmiyorumsenağlama

Günaydın arkadaşlarrrrrrr, geçmişi okuyayım da öyle yazayım diye telef oldum :)) yoruldum mola verdim geldim okudum ter bastı , yine geldim v.s. neyse bitti .... Allaha şükür herşey yolunda gözüküyor , yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler allah tamamına erdirsin inşallah. Biz de iyiyiz sabah tartıldım 75 kg olmuşum moralim çok bozuldu , 100 kg ile mi bitirecem yandımmmmmmmm anammmmm. Bulantı tiksinti v.s. de yok ama aslında çok da yemiyorummm ama niye böyle oldu herhalde hareketsizlikten. Geçen de kardeşlerimle pazara falan gittim ama çok yoruldum. Bu ara bir tembellik sormayın hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor. Bahçedeki karlar erimeye başladı, eşim diyor ki hiçbir yerde böyle kar yokmuş. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar, hepinizi çoooookkk öptüm . Sevgilerrrrr

kıslaarr ben dışarı yemeğe gidiyorumm... 1 saat sonra buradayım.. görüşürüzz sizlere de afiyet olsun :)))

Aslı ne renk örüyorsun?Ben de evdeyim çalışmıyorum canım da sıkılıyor.Bir battaniye örneği var onu başlasam mı diye düşünüyorum aslında.Ama ne renk öreceğimi bilmiyorumsenağlama

defnecim benim bebeğim kız da olsa erkek de olsa tek renk giyme seçeneği var BEYAZ zaten ne alsam beyaz alıyorum ve beyaz alcam ben çok yakıştırıyorum beyazı bebeklere ama ne fark eder kız erkek sen ne renk seviyorsan ör gitsin kafası dağılıyor insanın

canım hoşgeldin boşver kiloyu filan sağlıkla doğuralım bir de zayıflama topiğimiz olur sen dert etme onu bebişe iyi bak yeter

gunadin kizlar....nasilsiniz?orguler baslanmis bebislere....dune goz attim biraz kirginliklar olmus...buaylarda tabikide kalp atisi,2 li test v.s gibi seylerden bahsedilcek...ben topikten ve sizleri tanidigimdan butun paylasimlardan memnunun...benimde tup bebek...bende cok zor elde ettim bebegimi benimde endiselerim cok...onda oldu bende de olcakmi niye benim oyle olmadi diye dusunmektense (Allahima emanet ettim bebegimi)sizlerle iyi vakit gecirmeyi tercih ediyorum....benim ailem yakinlarim baska sehirlerde...ist da kimsem yok...komsu arkads gelip benim hatrimi sorsun...anca telefonla uzaktan iyimisin bu kadar destek olabiliryor yakinlarim...iyiki sizleri tanimisim iyiki varsiniz...gelip sizleri dinlemek,sizlerin beni dinlemesi.cevaplamalar,benim cok mutlu ediyor..kendimi yalniz hissetmiyorum...
hepimiz en cok riskli olan 3.ayimizi atlatalim hayirlisiyla...sonrasinda ilerleyen aylarda paylasilcak cok seyler olcagina inaniyorum...bebek ihtiyaclarimiz,kaliteli olanlari,indirimde olanlari,bebek bakimi v.s
insallh hayirlisiyla o gunler gelsin...opuyorumnanaktan

Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?

Ebrucum canım nasılsın ..amannn boşver kiloları..elbet doğumdan sonra verirsin..benim bir arkadaşım senin dediğin gibi 100 kg falan bitirdi..birkaç ay sonra döndü eski kilosuna..gayette fit durumda şimdi..

Günaydıınnnnn..canım ben de buralarda italyada yalnızım..ben de hergün annemin ablamın sesini duymadan rahat etmiyorum..babacığım dsen hergün arar aklım hep sende kızım der..arkadaşlarım var ama aile gibi olmuyor..üç ayımı bir atlatsam gideceğim mart ayında istanbula..canım yani diyeceğim seni çok iyi anlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…