2010 Ağustos Anneleri

Canım ben de senin gibiyim 1 aydır falan araba garajdaydı dün en sonunda eşime dedimki ayol bu hayat böyle geçmez..otur otur nereye kadar..ben dedim alışverişe gidiyorum..neyse aynen senin gibi indim garaja kendi kendime dedimki inşallah aküsü bitmemiştir :))) emniyet kemerini göbeğimin altına getirdim ve gayet güzel dışarı çıktım ve sonra evime geldim..benim ablam 8 ay falan kullandı araba..çok uzun mesafe gitmedikten sonra problem olmayacağını düşünüyorum.

Ebrucum canım nasılsın ..amannn boşver kiloları..elbet doğumdan sonra verirsin..benim bir arkadaşım senin dediğin gibi 100 kg falan bitirdi..birkaç ay sonra döndü eski kilosuna..gayette fit durumda şimdi..

İyiyim canım işte tembel tembel takılıyorum.... Umarım sen ve bebiş de iyidir. Kız kardeşim diyor ki ben 7. aya kadar normal kıyafetlerimi giyiyordum birden ne olduysa oldu 25 kg alarak bitirdim diyor. Daha benimki en başında 3 ay bile olmadı 4 kg aldım. Neyse dediğin gibi yapacak birşey yok inşallah doğumdan sonra normale dönerim. Çook öptüm canım

Cansu sen de benim gibisin.Benim de ailem yakınlarım hepsi başka bir şehirde.1.5 yıl önce istanbula evlendim.İstanbula geldikten sonra çalışmadım.Ve burada bir tane bile arkadaşım yok.Ben de bu sayfaları okuyordum 1 hafta 10 gündür ama ne yazacağım ki diyordum.Sonra bakktım yavaş yavaş açılıyor insan.Hatta hoşuma gidiyor burada yazılanları okumak.Çok eğlenceli.Kimseyle konuşamazken buradan yazmakta insanı çok rahatlatıyor.

merhaba canım ben de yalnızım kimsem yok burada dediğin ancak eş dost telefonla destek oluyor benim bebeğim tüp değil ama emin ol biliyorum o sıkıntıları çoğumuz geçtik o yollardan dediğin gibi iyi ki burada sizler varsınız

haklısın defne ben zaten çok sulu gözlüyüm burada yi bir haber alsam da Allahım saklasın ters bişey olsa da sanki ben gibi üzülüp ağlıyorum çoğu zaman duygusallaşıyorum gözlerim doluyor okuyorken en büyük şansımız hepimizin aynı şeyleri hissetmesi galiba

:))) canım keşke giderken benim arabayı alıp temizlemeye bıraksaydın kaşları da veriridim sana beni de bir güzelleştirirdin ben tam bir orman insanı oldum mecburen yatıyorum ama böyle giderse kaşlarıma toka takıcam

Ben hamile kalmadan önce çıkıyordum arabayla ama yanımda eşim olmadan çıkmıyordum.Malum istanbul trafiği burada araba kullanmak ta dahilik istiyor.Hamile kaldıktan sonra heyecan yaparım bişiyler olur diye çıkmadım hiç ama çok ta canım sıkılıyor.İnanır mısınız bilmiyorum ama1.5 aydır sadece doktora gitmek için çıkıyorum.Zaten hiç arkadaşım yok burada bir de tek başıma yaya olarak bile istanbulda dışarı çıkmıyorum.Nereye gidicem zaten çıksamda.Hatta dün kayınvalideme bile dedim biyerlere gidelim ev gezmesi falan tanımadığım birilerine bile gitmeye razıyım yani sıkıntıdan patlamaktansamafoldumben bugünde düşünüyorum aslı gibi örgü öreyim bari :hulya:

Ben de walla bu tembellikle kuaföre gitmezsem orman insanı olma yolundayım :)) Kaşlarım çıkmıyor ama başka hertürlü kıl tüy var :)) Hadi bismillah gidip giyineyim de çıkayım yaaa

Evet istanbul trafiği gıcık ediyor beni. Bizim burası dağ başı olduğu için sahile inerken bir sürü virajlar var. Virajda adam geliyor sağıma giriyor zaten benim ki kocaman jeep ne sağıma girip sıkıştıryorsun daracık virajda gıcık son anda aynadan gördüm farketmesem çıkacam üstüne resmen. Şu "arabada bebek var " yazılarından alıp takmak lazım belki bu gıcık tipler daha dikkatli olurlar. Böyle tiplerle muhatap olup gerilmek istemediğimden de böyle oturuyorum evde çıkamıyorum dışarıya.

örelim defnecim biz bak ben dün akşam başladım gerçi bana küçük gibi geldi 90 cm olmuş 2 parmak kadar ördüm birazdan yavaş yavaş oturduğum yerden ütüye başlıycam

canım sen neredesin istanbulda ? bu arada bu bebek var yazısı o tipleri durdurmaz canım adam normal biri olsa zaten bakar sağına soluna

bu arada kızlar pazartesi bana sağlıl ocağından bir ebe geldi sağlık ocağına davet etti siz böyle bişey yaşadınız mı? sisteme yeni düşmüş öyle dediler

örelim defnecim biz bak ben dün akşam başladım gerçi bana küçük gibi geldi 90 cm olmuş 2 parmak kadar ördüm birazdan yavaş yavaş oturduğum yerden ütüye başlıycam

Şimdi gidicem ip almaya ben de beyaz örücem çiçek gibi erkeğe de yakışır kıza da

aramıza yeni katılanlar var sanırım.sizleri unuttum sandınız değil miiiiiiiiiii? Araba kullananlar anneler,trafikte dikkatli olun,sinirlenmeyin.tüm gerginliğiniz bebeklere yansır,çocuklar sinirli olur sonra.Etrafta çok abuksabuk araba kullananlar var,sinirlenmemek elde değil çünkü...

mrb ebrucum ben hamileliğimi öğrenmeden önce nasılsam yine aynen devam ediyorum araba kullanmaya dün doktora gittiğimde sordum hiçbir sakıncası olmadığını söyledi ben arabamı çok seviyorum ve araba kullanmaktanda çok hoşlanıyorum diğer yazını okudum sağdan sıkıştırılmışsın trafikte ama maalesef bu durum heryerde aynı heleki birde lüks araba gördüklerinde bu durum dahada abartılıyor bende aynuı şeyleri yaşıyorum kompleksli insanlar artık görmemeye çalışıyorumsengözlerimebaksanab

Mervecim dediğin doğru sinirli anneden sinirli çocuk mutlu anneden mutlu ve sakin çocuk doğuyor..canım bu arada nasılsın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…