Canım ben de senin gibiyim 1 aydır falan araba garajdaydı dün en sonunda eşime dedimki ayol bu hayat böyle geçmez..otur otur nereye kadar..ben dedim alışverişe gidiyorum..neyse aynen senin gibi indim garaja kendi kendime dedimki inşallah aküsü bitmemiştir :))) emniyet kemerini göbeğimin altına getirdim ve gayet güzel dışarı çıktım ve sonra evime geldim..benim ablam 8 ay falan kullandı araba..çok uzun mesafe gitmedikten sonra problem olmayacağını düşünüyorum.Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?
Ebrucum canım nasılsın ..amannn boşver kiloları..elbet doğumdan sonra verirsin..benim bir arkadaşım senin dediğin gibi 100 kg falan bitirdi..birkaç ay sonra döndü eski kilosuna..gayette fit durumda şimdi..
gunadin kizlar....nasilsiniz?orguler baslanmis bebislere....dune goz attim biraz kirginliklar olmus...buaylarda tabikide kalp atisi,2 li test v.s gibi seylerden bahsedilcek...ben topikten ve sizleri tanidigimdan butun paylasimlardan memnunun...benimde tup bebek...bende cok zor elde ettim bebegimi benimde endiselerim cok...onda oldu bende de olcakmi niye benim oyle olmadi diye dusunmektense (Allahima emanet ettim bebegimi)sizlerle iyi vakit gecirmeyi tercih ediyorum....benim ailem yakinlarim baska sehirlerde...ist da kimsem yok...komsu arkads gelip benim hatrimi sorsun...anca telefonla uzaktan iyimisin bu kadar destek olabiliryor yakinlarim...iyiki sizleri tanimisim iyiki varsiniz...gelip sizleri dinlemek,sizlerin beni dinlemesi.cevaplamalar,benim cok mutlu ediyor..kendimi yalniz hissetmiyorum...
hepimiz en cok riskli olan 3.ayimizi atlatalim hayirlisiyla...sonrasinda ilerleyen aylarda paylasilcak cok seyler olcagina inaniyorum...bebek ihtiyaclarimiz,kaliteli olanlari,indirimde olanlari,bebek bakimi v.s
insallh hayirlisiyla o gunler gelsin...opuyorumnanaktan
gunadin kizlar....nasilsiniz?orguler baslanmis bebislere....dune goz attim biraz kirginliklar olmus...buaylarda tabikide kalp atisi,2 li test v.s gibi seylerden bahsedilcek...ben topikten ve sizleri tanidigimdan butun paylasimlardan memnunun...benimde tup bebek...bende cok zor elde ettim bebegimi benimde endiselerim cok...onda oldu bende de olcakmi niye benim oyle olmadi diye dusunmektense (Allahima emanet ettim bebegimi)sizlerle iyi vakit gecirmeyi tercih ediyorum....benim ailem yakinlarim baska sehirlerde...ist da kimsem yok...komsu arkads gelip benim hatrimi sorsun...anca telefonla uzaktan iyimisin bu kadar destek olabiliryor yakinlarim...iyiki sizleri tanimisim iyiki varsiniz...gelip sizleri dinlemek,sizlerin beni dinlemesi.cevaplamalar,benim cok mutlu ediyor..kendimi yalniz hissetmiyorum...
hepimiz en cok riskli olan 3.ayimizi atlatalim hayirlisiyla...sonrasinda ilerleyen aylarda paylasilcak cok seyler olcagina inaniyorum...bebek ihtiyaclarimiz,kaliteli olanlari,indirimde olanlari,bebek bakimi v.s
insallh hayirlisiyla o gunler gelsin...opuyorumnanaktan
Cansu sen de benim gibisin.Benim de ailem yakınlarım hepsi başka bir şehirde.1.5 yıl önce istanbula evlendim.İstanbula geldikten sonra çalışmadım.Ve burada bir tane bile arkadaşım yok.Ben de bu sayfaları okuyordum 1 hafta 10 gündür ama ne yazacağım ki diyordum.Sonra bakktım yavaş yavaş açılıyor insan.Hatta hoşuma gidiyor burada yazılanları okumak.Çok eğlenceli.Kimseyle konuşamazken buradan yazmakta insanı çok rahatlatıyor.
Canım ben de senin gibiyim 1 aydır falan araba garajdaydı dün en sonunda eşime dedimki ayol bu hayat böyle geçmez..otur otur nereye kadar..ben dedim alışverişe gidiyorum..neyse aynen senin gibi indim garaja kendi kendime dedimki inşallah aküsü bitmemiştir :))) emniyet kemerini göbeğimin altına getirdim ve gayet güzel dışarı çıktım ve sonra evime geldim..benim ablam 8 ay falan kullandı araba..çok uzun mesafe gitmedikten sonra problem olmayacağını düşünüyorum.
Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?
:))) canım keşke giderken benim arabayı alıp temizlemeye bıraksaydın kaşları da veriridim sana beni de bir güzelleştirirdin ben tam bir orman insanı oldum mecburen yatıyorum ama böyle giderse kaşlarıma toka takıcam
Ben hamile kalmadan önce çıkıyordum arabayla ama yanımda eşim olmadan çıkmıyordum.Malum istanbul trafiği burada araba kullanmak ta dahilik istiyor.Hamile kaldıktan sonra heyecan yaparım bişiyler olur diye çıkmadım hiç ama çok ta canım sıkılıyor.İnanır mısınız bilmiyorum ama1.5 aydır sadece doktora gitmek için çıkıyorum.Zaten hiç arkadaşım yok burada bir de tek başıma yaya olarak bile istanbulda dışarı çıkmıyorum.Nereye gidicem zaten çıksamda.Hatta dün kayınvalideme bile dedim biyerlere gidelim ev gezmesi falan tanımadığım birilerine bile gitmeye razıyım yani sıkıntıdan patlamaktansamafoldumben bugünde düşünüyorum aslı gibi örgü öreyim bari :hulya:
Ben hamile kalmadan önce çıkıyordum arabayla ama yanımda eşim olmadan çıkmıyordum.Malum istanbul trafiği burada araba kullanmak ta dahilik istiyor.Hamile kaldıktan sonra heyecan yaparım bişiyler olur diye çıkmadım hiç ama çok ta canım sıkılıyor.İnanır mısınız bilmiyorum ama1.5 aydır sadece doktora gitmek için çıkıyorum.Zaten hiç arkadaşım yok burada bir de tek başıma yaya olarak bile istanbulda dışarı çıkmıyorum.Nereye gidicem zaten çıksamda.Hatta dün kayınvalideme bile dedim biyerlere gidelim ev gezmesi falan tanımadığım birilerine bile gitmeye razıyım yani sıkıntıdan patlamaktansamafoldumben bugünde düşünüyorum aslı gibi örgü öreyim bari :hulya:
Evet istanbul trafiği gıcık ediyor beni. Bizim burası dağ başı olduğu için sahile inerken bir sürü virajlar var. Virajda adam geliyor sağıma giriyor zaten benim ki kocaman jeep ne sağıma girip sıkıştıryorsun daracık virajda gıcık son anda aynadan gördüm farketmesem çıkacam üstüne resmen. Şu "arabada bebek var " yazılarından alıp takmak lazım belki bu gıcık tipler daha dikkatli olurlar. Böyle tiplerle muhatap olup gerilmek istemediğimden de böyle oturuyorum evde çıkamıyorum dışarıya.
örelim defnecim biz bak ben dün akşam başladım gerçi bana küçük gibi geldi 90 cm olmuş 2 parmak kadar ördüm birazdan yavaş yavaş oturduğum yerden ütüye başlıycam
Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?
Çilekcim nasılsınnnnnn ..hoşgeldin canım..biz bebeğimle gayet iyiyiz..:))kızlar selam bizde geldik nasılsınız?
kızlar selam bizde geldik nasılsınız?
Mervecim dediğin doğru sinirli anneden sinirli çocuk mutlu anneden mutlu ve sakin çocuk doğuyor..canım bu arada nasılsın ???aramıza yeni katılanlar var sanırım.sizleri unuttum sandınız değil miiiiiiiiiii? Araba kullananlar anneler,trafikte dikkatli olun,sinirlenmeyin.tüm gerginliğiniz bebeklere yansır,çocuklar sinirli olur sonra.Etrafta çok abuksabuk araba kullananlar var,sinirlenmemek elde değil çünkü...
Çilekcim nasılsınnnnnn ..hoşgeldin canım..biz bebeğimle gayet iyiyiz..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?