2010 Ağustos Anneleri

canım sen neredesin istanbulda ? bu arada bu bebek var yazısı o tipleri durdurmaz canım adam normal biri olsa zaten bakar sağına soluna

Maltepe narcity'de oturuyoruz canım, aşağı hep virajlarla inip, kiptaş inşaatları olduğundan da kamyon beton arabaları ile birlikte çıkıyoruz canım. Şimdi giyindim hazırlandım ama şimdi de karnım acıktııııı :))

canım aklında olsun meyvelerini yemek yemeden 1 saat önce ye ki mide boşken direkt emilsin güzel güzel beslensin bebeklerimiz ben her sabah 6 da bir bardak taze sıkılmış portakal içip tekrar uykuya devam ediyorum burada bir tanecik kocama çok teşekür ediyoruz bebeği ve annesi olarak bu onun işi oldu sağolsun

bu arada kızlar pazartesi bana sağlıl ocağından bir ebe geldi sağlık ocağına davet etti siz böyle bişey yaşadınız mı? sisteme yeni düşmüş öyle dediler

biz de geldiiiikkk... :)) doldurduk göbişleri şiştiik şiştiiikk geldik yine masamıza oturduk :)

evet canım var böyle bişey, hastaneler veriyormuş bilgileri sağlık ocağına... bana da gelmişler annemle görüşmüşler... 20. haftadan sonra olunması gerek tetanoz aşısı varya onda bize gelsin biz yaparız ücretsiz demişler.. çok güzel dğeil mi gebelik takibi yapmaları :)))

Ben pek meyve yemem, eşim sağolsun sıkacak, soyacak da ben yiyecem. O meyveci dededir, soyar hazırlar ben de yerim. Meyve , tatlı 40 yıl yemesem aklıma gelmez. Amasya elması hoşuma gidiyor bazen ondan yerim.

Afiyet şeker olsun özlemcimmmm, bize sağlık ocağından falan gelen olmadı ben kapıyı açmam korkarım :)) Zaten bizler hastaneye v.s. giden insanlarız bizimle niye ilgileniyorlar ki bir sürü ihtiyacı olan anne adayları var inşallah onlarla da böyle ilgileniyorlardır.

Kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...

teşekkür ederiiimmm... korkma yaww :)) belki oraya bağlı bir sağlı ocağı yoktur henüz o yüzden gelmemişlerdir... ayırmıyorlar işte canım bu da güzel... uyarıyorlar en azından.. doktorun olur ya gaflet anına gelir sana aşı olacaksın demeyi unutur munutur bir de biliyorsunuz bazı hastaneler bazı küçük şeyler için çook fahiş fiyatlar istiyorlar.. böyle durumlarda ben de tercih edebilirim sağlık ocağını ... :)

Kızlar evde olan tatlı anne adayları..şayet tahta boyama ile ilgileniyorsanız veya kendinize yeni hobiler arıyorsanız veya bebeğinizin odasına yapacak yeni fikirlere ihtiyacınız var ise alın size aşağıda muhteşem bir site..sahibi benimde tanıdığım dünya şekeri Ece Hanım..bir göz atın eminim beğeneceksiniz...

Favorite Home to Visit

kesinlikle harika bişey ben meyveyi çok çok seviyorum sabahları kalktığımda mutlaka herşeyden karıştırıyorum suyunu içiyorum süper enerji veriyor bende tavsiye ederim bebişler ve güzel anneleri için :)

canım kereviz deyince tüylerim ürperiyor.. onun suyu nasıl içilir ki yaaaa şakkıdı

Bizde de var ondan ilk çıktığında almıştım o zaman pahalıydı da. Eşim kullanıyor ben onu yıkamaya üşeniyorum walla :)) Duruyor öyle tezgağın köşesinde. Küçük bir narenciye sıkacağım var ona da üşeniyorum ama daha çok kullanıyorum. Hava kapatmaya başladı ben yine çıkmaktan vazgeçtim ( Bana bir şöför bir de hizmetçi lazım, bir de tattıravan :)) Eşim olsa hepsini yaptırırım ama işe gidiyor işte ....

Kısllar merhabalar hepınıze ıŞlerın yoĞunluĞundan dolayı sabah gıremedım .

Nasılsınız bakalım geÇmıŞı okudum ne gÜzel Şeyler konuŞulmuŞ.bende bebegıme bırŞeyler almadım; annem erken ugursuzluk getırır dedı.

4 - 5 aylık olana kadar bırŞey almam heralde ama kendımı zor tutuyorum ; gÖrdÜkÇe alasım gelıyor

bizde geçenlerde bekonun kini aldık ; yeni çıkmış paslanmaz gövdeli.

Aynen herşeyi sıkıyor mükemmel ilerde bebiş içinde faydalı olacak.

merhaba canım.. hoşgeldiinn...

valla hepimiz öyleyiz zor tutuyoruz kendimi...

geçen gün mother&care de indirim vardı 7 tane bady bir arada 32TL miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. tam elime aldım alıcam.. dedim ki ben şimdi bunu alırım Allah korusun bebeğimin daha 2li testi olmadı, kötü bişey çıkarsa gördükçe içim paralanır diye almaktan vazgeçtim... ya kızlar ben mi abartıyorum bu kadar şu 2li testi çok dert ediyorum yaa inanılmaz hem de... offf geçmek bilmiyor günleerrrr... anaaaammmm

evet canım haklısın , doğrusun ,allah esirgesin , birşey olacak olursa üzüntü verir.bende bundan dolayı almak istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…