Ah ne güzelll..ben de inan gün sayıyorum ..benim 2 şubatta kontrolüm ..hemen haber ver bize canım..:CüvCüv:
canım iyiyiz bizde yarın bebişimi görmeye gidicem.
Seçilcim seni listede göremedim..detaylarını Hallisnaya vermedin mi ? ya da ben mi göremedimhoşgeldinizzzbuyrunnnnnnnnn iyiyizzz siz nasılsınız bebiş nasıl üzüyomu annesini:CüvCüv:
canım sen neredesin istanbulda ? bu arada bu bebek var yazısı o tipleri durdurmaz canım adam normal biri olsa zaten bakar sağına soluna
kızlar selam bizde geldik nasılsınız?
Seçilcim seni listede göremedim..detaylarını Hallisnaya vermedin mi ? ya da ben mi göremedim
Maltepe narcity'de oturuyoruz canım, aşağı hep virajlarla inip, kiptaş inşaatları olduğundan da kamyon beton arabaları ile birlikte çıkıyoruz canım. Şimdi giyindim hazırlandım ama şimdi de karnım acıktııııı :))
bu arada kızlar pazartesi bana sağlıl ocağından bir ebe geldi sağlık ocağına davet etti siz böyle bişey yaşadınız mı? sisteme yeni düşmüş öyle dediler
Ah ne güzelll..ben de inan gün sayıyorum ..benim 2 şubatta kontrolüm ..hemen haber ver bize canım..
canım aklında olsun meyvelerini yemek yemeden 1 saat önce ye ki mide boşken direkt emilsin güzel güzel beslensin bebeklerimiz ben her sabah 6 da bir bardak taze sıkılmış portakal içip tekrar uykuya devam ediyorum burada bir tanecik kocama çok teşekür ediyoruz bebeği ve annesi olarak bu onun işi oldu sağolsun
biz de geldiiiikkk... :)) doldurduk göbişleri şiştiik şiştiiikk geldik yine masamıza oturduk :)
evet canım var böyle bişey, hastaneler veriyormuş bilgileri sağlık ocağına... bana da gelmişler annemle görüşmüşler... 20. haftadan sonra olunması gerek tetanoz aşısı varya onda bize gelsin biz yaparız ücretsiz demişler.. çok güzel dğeil mi gebelik takibi yapmaları :)))
Afiyet şeker olsun özlemcimmmm, bize sağlık ocağından falan gelen olmadı ben kapıyı açmam korkarım :)) Zaten bizler hastaneye v.s. giden insanlarız bizimle niye ilgileniyorlar ki bir sürü ihtiyacı olan anne adayları var inşallah onlarla da böyle ilgileniyorlardır.
Kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...
Kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...
kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...
Kısllar merhabalar hepİnİze İŞlerİn yoĞunluĞundan dolayı sabah gİremedİm .
Nasılsınız bakalım geÇmİŞİ okudum ne gÜzel Şeyler konuŞulmuŞ.bende bebegİme bİrŞeyler almadım; annem erken ugursuzluk getİrİr dedİ.
4 - 5 aylık olana kadar bİrŞey almam heralde ama kendİmİ zor tutuyorum ; gÖrdÜkÇe alasım gelİyor
merhaba canım.. Hoşgeldiinn...
Valla hepimiz öyleyiz zor tutuyoruz kendimi...
Geçen gün mother&care de indirim vardı 7 tane bady bir arada 32tl miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. Tam elime aldım alıcam.. Dedim ki ben şimdi bunu alırım allah korusun bebeğimin daha 2li testi olmadı, kötü bişey çıkarsa gördükçe içim paralanır diye almaktan vazgeçtim... Ya kızlar ben mi abartıyorum bu kadar şu 2li testi çok dert ediyorum yaa inanılmaz hem de... Offf geçmek bilmiyor günleerrrr... Anaaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?