ayyy ebrucum yanıma alır gezerim dedin ya içim bir tuhaf oldu bebeğimi giydirip kuşandırıp gezmeye çıkardığımı hayal ettim böle bir burnum sızladı :))) yerim onu yeriiimmm
kızlar şu verdiğiniz linkte çok güzel odlar var bazılarına bayıldım ama bişey dikkatimi çekti beşiklerin üstünde ya raflar var hep ya da çerçeveler falan bence bunlar sakıncalı ya bişey olurda devriliverirse onlar tam bebeğe gelri Allah korusun
Doğru diyorsun beyazcım bence ya duvara monte olunacak birşey olmalı ya da oraya birşey asmamak lazım..kızlar şu verdiğiniz linkte çok güzel odlar var bazılarına bayıldım ama bişey dikkatimi çekti beşiklerin üstünde ya raflar var hep ya da çerçeveler falan bence bunlar sakıncalı ya bişey olurda devriliverirse onlar tam bebeğe gelri Allah korusun
Ne tatlı olur dimiiii :)) Allah hepimize inşallah o günleri gösterir canımın içi. Gerçi bana benzerse bütün gün ev kuşu evde otururuz :)) İnşallah eşime benzer o hiç üşenmez :))
Ben de geceleri halen doğru dürüst uyuyamıyorum, belki de onun için böyle tembellik basıyor kafam kalkmıyor gündüzleri....
bende butun belirtiler hala var hayatim .. afedersiniz bulanti, cikartma, uykusuzluk, yorgunluk, rahimim assagidaymis
Korkma canım inşallah yukarıya çıkar, herşey yolunda gider inşallah.
ayyy ebrucum yanıma alır gezerim dedin ya içim bir tuhaf oldu bebeğimi giydirip kuşandırıp gezmeye çıkardığımı hayal ettim böle bir burnum sızladı :))) yerim onu yeriiimmm
Ben pek meyve yemem, eşim sağolsun sıkacak, soyacak da ben yiyecem. O meyveci dededir, soyar hazırlar ben de yerim. Meyve , tatlı 40 yıl yemesem aklıma gelmez. Amasya elması hoşuma gidiyor bazen ondan yerim.
ayy biliyor musun ben de bebeğimin kesinlikle bana benzemesini isteniyorum.. yani huy olarak tipi bana huyu aklı zekası babasına çeksin :))
Çilekcim ben de çok istiyorum o koltuklardan..ne yapıp ne edip bulacağım ve odaya sıkıştıracağım :)))kızlar ben şu sallanan koltuklardanda istiyorum çok güzel. arkadaşımın var bebek odasında duruyor. bebişi emzirirken ondan oturuyor hem seni dinlendiriyor hemde bebiş sakin oluyor.
Afiyet şeker olsun özlemcimmmm, bize sağlık ocağından falan gelen olmadı ben kapıyı açmam korkarım :)) Zaten bizler hastaneye v.s. giden insanlarız bizimle niye ilgileniyorlar ki bir sürü ihtiyacı olan anne adayları var inşallah onlarla da böyle ilgileniyorlardır.
Ayy kıyamam yaaa :asigim: ben de sabaha karşı rüyamda bebeğimi gördüm (tüh yine cinsiyeti belli değildi, hiç hatırlamıyorum), bembeyaz kundaklıydı, benim gibi beyaz tenliydi, emzirdim yaw, nasıl acıkmış, gözlerime nasıl muhtaç muhtaç bakıyordu anlatamam... senağlama aklıma geldikçe gözlerim doluyor...
işte tam evhamlı bir anne kaydirigubbakcemile3 tabi haklısın allah korusun :))) sen de koymayı verirsin canım olur bitr başka duvara koyarsın rafları :))) ne işi var bebeğin üzerinde
Ohhh çok tatlısınızzzzz , beyaz güzeldir, herşey çoook güzel olsun inşallah.
Mervecim dediğin doğru sinirli anneden sinirli çocuk mutlu anneden mutlu ve sakin çocuk doğuyor..canım bu arada nasılsın ???
Ne güzel arkadaşlar bugün kalabalığız..Sohooooo mutlu musun canım bugünnnn? bak herke burada :)))
Mervecim canım biliyormusun bilmiyorum ama bende sebepsiz bebek kayıpları yaşadım..hep 7. haftalarda başıma geldi ve şimdi bulundu ki bende kan pıhtılaşma sorunu varmış..canım sen hastanedesin imkanında var bir test yaptırsan benim gibi üzüntüler yaşamanı hiç istemem..bir de vakit kaybı boşu boşuna çünkü biliyorum hemen istiyorsun bebek sende..bebeğim bnm saol iyiyimmm...dediğin çok doğru.bnm burada bi arkadaşım çok stresli çalıştı hamilelik döneminde.şimdilerde çocuğun gram uykusu yokmuş.çok ağlıyormuş.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?