2010 Ağustos Anneleri

Şu hamilelik keşke 3 ay olsaydı :)) Bende göbiş haricinde hiçbir hamilelik belirtisi olmadığından ben halen havaya giremedim. Eşim diyor ki belki şu 2'li testten sonra birşeyler değişir sende ... Bilmiyorum sanki hamile değilmişim ve doğum yapmıyacakmışım gibi hissediyorum

yine uykusuz bi geceden gunaydin herkese .. heralde gozumu kapattigimda saat sabahin altisiydi .. ondada saat basi uyanarak 4 saat ancak uyuyabildim ...
bir haftadir boyleyim artik ruh gibiyim gunduzde uyuyamiyorum gecede nasil olcak boyle bilmiyorum .. asiri yorgun vede istahsizim

kullan sohocum mutlaka kullan
ben gecen sene iki kere hemeroid yuzunden acillik oldum
illet bi hastalik allah hic birinizin basina vermesin
kabizlik ve catlaklar yuzunden olusuyormus bu hastalik o yuzden simdi o kadar dikkat ediyorum ki surekli krem kullaniyorum ve bol su icmeye calisiyorum ..

benim arabamada birisi carpmisti gecen ay esimde onu satti ...
bir aydir araba ariyorduk gecen hafta almis esim bitane .. tam istedigim araba citroen C4 hem kucuk hem guzel ama daha bi kere ancak binmisimdir
eskiden olsaydi yeni araba hevesiyle gitmedigim yer kalmazdi ... benimde egitim disinda hic bi yere cikasim yok
orayada ogrencimin annesi bana cok yakin gecerken o aliyo sagolsun .. araba, gezme, magza butikler hepsi beni bekliyo ama hic biri gozumde yok ... benim disari bile cikasim yok ...

aynen duygucum bende her gördüğümü almak istiyorum ama banada öyle diyorlar 7aydan önce alınmazmışakannehir napalım sabredicez hem cinsiyetini öğrendiğimizde daha iyi olur ona göre alışveriş yaparız:)

evet canım haklısın , ama 7 ayda çok geç değilmi almak ,için

İyi günler annecikler, nasılsınız? İyisinizdir inşallah...

Canım benim eşim de hamile olduğumu ilk öğrendiğimiz anda aldı bana o meyve sıkacağını. Süper bir alet (hatta hemen taklidini yapmış bazııı firmalar kaydirigubbakcemile2 ). Akşamları süper C vitamini deposu yapıyorum bizim için... Limon, portakal, mandalina... Posasını da neredeyse kupkuru çıkarıyor. Almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim... :1ninca:

Güle güle kazasız belasız kullanın elif-senacım arabanızı. Ben işten ayrılırken personel indirimim ile Santa Fe almıştım. Özel plaka da çıkarttım ismimizi ama işte garaj bekliyor. Kardeşim dalga geçiyor müzelik mi aldın diye :)) Yazın tatile çıkıyoruz rahat oluyor, eşimde şirket arabası var onunla yoruluyoruz uzun yolda. Bebiş doğsun ona da koltuk alırım belki yanımda olursa daha zevklen çıkarım. Tek başıma olmak da sıkıyor senin gibi arkadaşım olsa yanımda belki daha çok dışarı çıkmam mümkün olurdu .

valla süpermiş canım... ama bunları koyacak güzel büyük bir oda lazım.. o da biz de goook mafoldumben oofff ooff bir yandan tamamla bir yandan eksikleri gör... zaten hiçbişey insanın istediği gibi olmasın.. ne gerek var mutlu olmaya... :çok üzgünüm:

Ben de geceleri halen doğru dürüst uyuyamıyorum, belki de onun için böyle tembellik basıyor kafam kalkmıyor gündüzleri....

bende butun belirtiler hala var hayatim .. afedersiniz bulanti, cikartma, uykusuzluk, yorgunluk, rahimim assagidaymis surekli vajinama baski yani ne ararsan var top gibi bide gobus var ama bende hala hamileligim hayal gibi .. sanki dogum yapacak olan ben degilmisim gibi ..

bende bebisime bisey almadim hala cunku dedigim gibi hayal sanki .. sanki bi ruyadan uyanacakmisim gibi hissediyorum ... cinsiyeti belli olsun su gobusde kendini iyice bi belli etsin ben burdayim desin .. o zaman almaya basliycam ..
bide kizlar rahimim cok assagida oldugu icin doktorum beni cok korkuttu eger bu haftalarda yukari cikmassa bebis erken dogabilirmis genelde altinci yedinci ayda erken dogum olabiliyormus .. o yuzden ben hem cok dikkatli olmam lazim hemde yavas yavas bebis odalarina filan bakmam lazim .. cunku son aylari surekli yatarak gecirebilirim

ooo ooo çiğdemcim nirelerdesiin seennnnn ? biz iyiyiz inş. maşallah :))) sen de öylesin inş. amiin :Saruboceq:

Ayyy çook güzel bebek odaları, ben de eğer erkek olursa "deniz" temalı bir oda yapmayı düşünüyorum. Nişantaşı fatih kral'ın bebek odalarını gördüm onlar da çok güzeldi. Ama fiyatlarına bakmadım ama deli gibi pahalıdır.

cnm 17.haftadan itibaren hareketlerini hissetmeye başlayabilirsin benim öyle olmuştu ondan snra inanıyorsun hamile olduğuna zaten
evet canım haklısın , ama 7 ayda çok geç değilmi almak ,için
ben kızımın eşyalarını 8.ay biterken almıştım,önceden sadece bir hastane çıkışı aldım koydum kenarıya ne olur ne olmaz diye o kadar sonra hem cinsiyeti belli oluyor istediğin gibi alıyorsun

odası da olmayıversin eksiği o olsun onun iç.in mi üzülüyorsun özlem,Allah seni ne yapsın,zaten başlarda odası olsa bile sizinle yatacak ne dert ediyon
bak kızım 8 aylık hala bizimle yatıyo yaşına yakın ayırıcam odasını

ayyy ebrucum yanıma alır gezerim dedin ya içim bir tuhaf oldu bebeğimi giydirip kuşandırıp gezmeye çıkardığımı hayal ettim böle bir burnum sızladı :))) yerim onu yeriiimmm

hoşgeldin canım ben de ütü molası vermiştim nefret ediyorum oturarak iş yapmaktan yalan yanlış
evet çok güzelbir de bir makinaya bağlayıp kalp atışlarını dinliycez dedi bakalım yarın hava bugün ki gibi olursa gitmeyi düşünüyorum

ooo ooo çiğdemcim nirelerdesiin seennnnn ? biz iyiyiz inş. maşallah :))) sen de öylesin inş. amiin :Saruboceq:

İyi diyelim iyi olalım... Dün giremedim nete. K.validemle yepisyeni mobilya bakmaya gittik. Malum tadilat işinin bitmesine az kaldı. Yeni duşakabin yaptıracağız sadece, sonra direkt boyanacak ev, eşyalar da gelince çıkacağız evimize.
Sabahtan beri de ütü yapıyorum belim koptu. Arkam şimdi yer gördü, hemen bakayım dedim ne yapıyormuş benim canım arkadaşlarım olumunekankayizsmile

kızlar şu verdiğiniz linkte çok güzel odlar var bazılarına bayıldım ama bişey dikkatimi çekti beşiklerin üstünde ya raflar var hep ya da çerçeveler falan bence bunlar sakıncalı ya bişey olurda devriliverirse onlar tam bebeğe gelri Allah korusun

Ebrucum ablamlar yiğenimin odasını Fatih Kraldan yaptılar diyebilirimki gerçekten pahalı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…