günaydın cnm tekrar :) ben de bu sabah az da olsa yapıyorum ama zorlamaktan ora açatlak oluştu benim derdim şimdi onu kapatmak... inş. düzelir düzenli olarak bepanthen sürüyorum iyi geliyor... sizde de olursa deneyin.. doktoruma da sordum kullanabilrsin dedi içiniz rahat olsun.
Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?
Kısllar merhabalar hepİnİze İŞlerİn yoĞunluĞundan dolayı sabah gİremedİm .
Nasılsınız bakalım geÇmİŞİ okudum ne gÜzel Şeyler konuŞulmuŞ.bende bebegİme bİrŞeyler almadım; annem erken ugursuzluk getİrİr dedİ.
4 - 5 aylık olana kadar bİrŞey almam heralde ama kendİmİ zor tutuyorum ; gÖrdÜkÇe alasım gelİyor
aynen duygucum bende her gördüğümü almak istiyorum ama banada öyle diyorlar 7aydan önce alınmazmışakannehir napalım sabredicez hem cinsiyetini öğrendiğimizde daha iyi olur ona göre alışveriş yaparız:)
Kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...
Kızlar aşağıdaki linke bir tıklayın inanın bana pişman olmayacaksınız..inanaılmaz güzel bebek odaları alternatifleri var...:)))))
Favorite Home to Visit: To my dearest "Kitchen Witch" and to all precious mothers...
evet canım haklısın , ama 7 ayda çok geç değilmi almak ,için
Şu hamilelik keşke 3 ay olsaydı :)) Bende göbiş haricinde hiçbir hamilelik belirtisi olmadığından ben halen havaya giremedim. Eşim diyor ki belki şu 2'li testten sonra birşeyler değişir sende ... Bilmiyorum sanki hamile değilmişim ve doğum yapmıyacakmışım gibi hissediyorum
İyi günler annecikler, nasılsınız? İyisinizdir inşallah...
Canım benim eşim de hamile olduğumu ilk öğrendiğimiz anda aldı bana o meyve sıkacağını. Süper bir alet (hatta hemen taklidini yapmış bazııı firmalar kaydirigubbakcemile2 ). Akşamları süper C vitamini deposu yapıyorum bizim için... Limon, portakal, mandalina... Posasını da neredeyse kupkuru çıkarıyor. Almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim... :1ninca:
AAaaa sohocum valla çok lezzetli hem de çok sağlıklı bir dene tavsiye ederim...canım kereviz deyince tüylerim ürperiyor.. onun suyu nasıl içilir ki yaaaa şakkıdı
Kızlar aşağıdaki linke bir tıklayın inanın bana pişman olmayacaksınız..inanaılmaz güzel bebek odaları alternatifleri var...:)))))
Favorite Home to Visit: To my dearest "Kitchen Witch" and to all precious mothers...
cnm 17.haftadan itibaren hareketlerini hissetmeye başlayabilirsin benim öyle olmuştu ondan snra inanıyorsun hamile olduğuna zatenŞu hamilelik keşke 3 ay olsaydı :)) Bende göbiş haricinde hiçbir hamilelik belirtisi olmadığından ben halen havaya giremedim. Eşim diyor ki belki şu 2'li testten sonra birşeyler değişir sende ... Bilmiyorum sanki hamile değilmişim ve doğum yapmıyacakmışım gibi hissediyorum
ben kızımın eşyalarını 8.ay biterken almıştım,önceden sadece bir hastane çıkışı aldım koydum kenarıya ne olur ne olmaz diye o kadar sonra hem cinsiyeti belli oluyor istediğin gibi alıyorsunevet canım haklısın , ama 7 ayda çok geç değilmi almak ,için
valla süpermiş canım... ama bunları koyacak güzel büyük bir oda lazım.. o da biz de goook mafoldumben oofff ooff bir yandan tamamla bir yandan eksikleri gör... zaten hiçbişey insanın istediği gibi olmasın.. ne gerek var mutlu olmaya...:çok üzgünüm:
Güle güle kazasız belasız kullanın elif-senacım arabanızı. Ben işten ayrılırken personel indirimim ile Santa Fe almıştım. Özel plaka da çıkarttım ismimizi ama işte garaj bekliyor. Kardeşim dalga geçiyor müzelik mi aldın diye :)) Yazın tatile çıkıyoruz rahat oluyor, eşimde şirket arabası var onunla yoruluyoruz uzun yolda. Bebiş doğsun ona da koltuk alırım belki yanımda olursa daha zevklen çıkarım. Tek başıma olmak da sıkıyor senin gibi arkadaşım olsa yanımda belki daha çok dışarı çıkmam mümkün olurdu .
biz de geldiiiikkk... :)) doldurduk göbişleri şiştiik şiştiiikk geldik yine masamıza oturduk :)
evet canım var böyle bişey, hastaneler veriyormuş bilgileri sağlık ocağına... bana da gelmişler annemle görüşmüşler... 20. haftadan sonra olunması gerek tetanoz aşısı varya onda bize gelsin biz yaparız ücretsiz demişler.. çok güzel dğeil mi gebelik takibi yapmaları :)))
Kızlar kocam phillips marka katı meyve sıkacağı almış ben böyle birşey görmedim..süper valla..herşeyi sıkıp sıkıp içiyoruz..havuç,elma,portakal,kereviz sapı, kivi, armut aklınıza ne gelirse işte..hepinize tavsiye ederim...
ooo ooo çiğdemcim nirelerdesiin seennnnn ? biz iyiyiz inş. maşallah :))) sen de öylesin inş. amiin :Saruboceq:
Ebrucum ablamlar yiğenimin odasını Fatih Kraldan yaptılar diyebilirimki gerçekten pahalı :))Ayyy çook güzel bebek odaları, ben de eğer erkek olursa "deniz" temalı bir oda yapmayı düşünüyorum. Nişantaşı fatih kral'ın bebek odalarını gördüm onlar da çok güzeldi. Ama fiyatlarına bakmadım ama deli gibi pahalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?