2010 Ağustos Anneleri

bunu duyduğum çok iyi oldu işte yaaa süpersin özlemcim hemen alırım walla ben kızlar öyle uğursuzluk filan içinizi karartmayın herşey olacağına varırı hem sonra bunun garantisi yok benim arkadaşım doğuma bir hafta kala kaybetti bebeğini biz abartmadan alalım Allah korusun bişey olursa ki olmayacak veririz ihtiyacı olan birilerine başımızın gözümüzün sadakası
gerçi bunu derken öyle karyola filan demiyorum küçük patikler bodyler filan

kızlar ben şu sallanan koltuklardanda istiyorum çok güzel. arkadaşımın var bebek odasında duruyor. bebişi emzirirken ondan oturuyor hem seni dinlendiriyor hemde bebiş sakin oluyor.

canım ondan bizde var.. her ne kadar çok fazla sallanmasada :))) biz ikea dan almıştık çok rahat çok estetik.. emme şöle bir porblem var düzgünce oturup kalkmayı bilmezsen pııt atıyor seni üzerinden

canım ondan bizde var.. her ne kadar çok fazla sallanmasada :))) biz ikea dan almıştık çok rahat çok estetik.. emme şöle bir porblem var düzgünce oturup kalkmayı bilmezsen pııt atıyor seni üzerinden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben de bebeğe sallanan beşik alayım diyorum bütün gün sallansın dursun , elektrik kesilince bile pilleri ile devam ediyor hem de ninni çalıyor. Eşim diyor çocuğu manyak edeceksin , canlandırma yapıp gülüyoruz , durunca bile çocuk sallanıyormuş delikafadulden

ben 3yıldan önce bebek odası yapmayı düşünmüyorum evim müsait ama zaten 2-3yaşına kadar anne baba odasında yatıyor bebiş yani yapılan bebek odası boşa duruyor 3yıl bi başkka neden ise uzmanlar diyor ki bebeğinize doğmadan bi oda hazırladığınızda çocuk büyürken o odaya alışık büyüyor ve odasını yatağını ayırmaya kalktığınızda odası ilgisini çekmiyor bu nedenle çocuğun aklı erdiği yaşlarda oda yapınız ki çocuk hevesle yatsınn odasında anne baba ile uyumayı bıraksın.. ben bunu duyduktan sonra odasını 3yaşından sonra yapmaya karar verdim:CüvCüv:

canım öyle deme bugünler geçecek hem ne güzel işte araban hazır biz de şimdiden araba derdine düştük benim arabam küçük mecbur büyütücez bebek arabası filan zor oluyor eşimde şirket arabası kullnıyor ama pek prensiplidir kullanmaz başka şeyde o nedenle şart büyük araba

benim çok hoşuma gidiyor. bende ikea ya bakayım.

canım bunları düşünüp olumsuz sinyal yollama beynine bende 7 cm myom var her gittiğimde bir sürü kötü şey duyuyorum ama bişeyin olması Allahın takdiri boşver sen onları dua et geçecek hepsi

Eşim bölge müdürü olduğundan araba devamlı bizde , herzaman kullanma yetkisi var hatta şirket tatilde 2 depo da benzin veriyor ama benim arabam otomatik vites v.s. olduğundan daha rahat ediyoruz. İnşallah allah size de gönlünüzden geçtiği gibi bir araç nasip etsin arkadaşım.

evet burada bi arkadaşta kaybetmiş bebeğini,doktoru ona da kan testi yapılmasını önermiş.
Acaba ne testi yapılacak?

Bloğuma aylar önce kafadan sallama bir yazı yazmıştım, 107 kişi okumuş... Allah Allah ta nerelerde kalmış, geçen hafta 85 kişiydi. Nerden bulup okuyorlar anlamadım :sm_confused:

canım ben ikae yı öneriyorum çok cici şeyler var ben babak yatağını da oradan alıcam 2-3 yaşına kadar kullanabilir bir model var büyüdükçe derinliğini ayarlıyorsun sonra çok cici alt değiştirme masaları var

evet burada bi arkadaşta kaybetmiş bebeğini,doktoru ona da kan testi yapılmasını önermiş.
Acaba ne testi yapılacak?
Heterozigot testleri yapılıyor canım pıhtılaşma oranı ölçülüyor..yani kan çok katı olunca bebek kandan beslenemiyor ve gelişimi geri kalınca bebek düşüyor...tavsiye ederim canım önlem almakta fayda var ..

canım bende gittim ikeaya çok güzel oda takımları var. bende bayıldım doğrusu.dediğin gibi alt değiştirme masaları süper. valla insan görünce hemen alıp odayı döşemek istiyor. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş.:CüvCüv:

amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…