2010 Ağustos Anneleri

Güzeller ben bir mağazada bebek içlikleri zıbınları falan gördüm hepsi de organikler.Sağlıklı olduğunu düşünüyorum en azından içine giydireceklerimi öyle alırım heralde....

evet unisex olduğu için alınabilir ama bebek olduktan sonra bunlardan okadar çok hediye gelicekki birde bebişler hergün büyüdüğü için çoğunu giydiremeden küçülüyormuş ama işte ilk bebiş olduğundan bende çok hevesliyim opuyorumnanaktan

:Saruboceq:
ahhh canım ahh bir olsalar sağlıklısıyla ( biz de bir başlasak hareketlerini hissetmeye içimizde yaşadığını hissetmeye ondan sonra hiç korkum kalmayacak...

merhaba kızlar bakıyorum bebiş kıyafetleri çıkmış şimdiden.ay inşlallah bebişleri kucağımıza alırzda sağlıkla.

Merhaba kızlar, yazdıklarınızın çoğunu okuyorum ama işlerim bu aralar yoğun olduğu için yazamıyorum çok sık.

Kızlar yemeklerden sonra hazımsızlık çeken, midesi şişen ve devamlı gaz çıkarma isteği duyan varmı? Mide bulantılarım biraz azalır gibi oldu şimdi de bu hazımsızlık başıma bela oldu

Kızlar nasılsınız?Ben de geldim bebişim de ben de iyiyiz. Annem herhalde 10. kırkayı tamamladı. Galatasaraylı yapmış sonuncuyu şapa ve patik de var tabii. Ay yavrum doğsa da diyse

merhaba canım hoşgeldin.. o dert ben de baştan beri var :))) şu sıra bağırsaklarım tembelleşti iice gaz çıkarınca bile sevinir oldum artık :))) ama normal canım :)) su içmeye çalış bol bol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…