canım maşallah ne çabuk... hayır canım yapılmadı ben de 12. haftadayım.. çarşamba günü randevum.. aynı zamanda 2li test için randevu da aldım.. doktor kesin yapıcaz demedi ama yapar heralde onun için 1 hafta daha beklemez diye düşünüyorum.
belki benim bebeğimde cinsiyetini gösterir annesine :))) seninle aramızda 1 hafta mı var canım :)
hımm evet sen benden 1ay öndesin bebişine iyi bak bence seninki esmer olucak bebişin çünkü sen esmeri fındık ile sen esmeri fıstık ile sen esmeri badem ile besliyosuuunnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
Ay çok güldüm valla canım iyi olsun da esmer sarışın fark etmez bana :içelim:
tabiki canımcım o işin espirisi sarışını esmeri kumralı kızı erkeği yok evladın hayırlısı hayırsızı var allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
Evet canım 1 hafta var. Benim tam geçen hafta bu gün yaptı ikili testimi. Cinsiyet de sanırım erkek ama emin olmak için 2-3 hafta bekle dedi. Bu arada tetsim de en düşük risk grubu çıktı maşşalh kuzum başka test yapmıycak. Umarım hepinizin ki öyle çıkaropuyorumnanaktan
Tabii hayırlısı hayırsızı da oluyor ama bence biraz yetiştirmekle de alaka. Ne görürse onu yapıyor.(istisnalar hariç) İşallah önce biz iyi anne baba olabiliriz ben en çok ondan endişeliyim
hiç endişelenme bizler bilinçli ebevenyler olucaz çocuklarımız için her anne baba gibi en iyişeyler öğretip en doğru yolu göstermeye çalışıcaz benim 23tane 4yaş grubu öğrencim var onlara okadar eğitim verebiliyorsam kendi çocuğumada heralde verebilirim diye düşünüyorum vereliniortak
:Saruboceq: tek duamız canım valla her akşam dua ediyorum fiziksel zihinsel hiç 1 kusuru olmadan kucağıma almayı nasip et Allah'ım diye. Tabi hem bana hem tüm bebek bekleyenlere diyorumserdemcim sana anlatamam şu test yüzünden yaşadığım huzursuzluğu... okadar korkutuyor ki beni.. öyle böyle değil.. oysaki bişey yok milyonlarca kadın doğum yapıyor.. ama gel de şu yüreğime anlat.. inş. cnm benim bebeğiminde buradaki bütün annelerin bebekleride seninki gibi sağlıklıdır. ve tez zamanda sağlıklı olduğu haberlerini alırız...
Canım sen tecrübelisin ama ben çocuklara bile tahamül edemezken bazen korkuyorum ne biliyim. Ama o içimde ya artık sanki her bebek , çocuk sevimli gelmeye başladı bana :)
selammmmmmm nasılsınız bugün güzel annişler....... ben yarın serklaj rahiğm azğzı dikişi yani ameliyata gircem... dualarınızı esirgemeyin lütfen açıkcası ödümkopuyo çok korkuyorum çokkkkkk....
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
selammmmmmm nasılsınız bugün güzel annişler....... ben yarın serklaj rahiğm azğzı dikişi yani ameliyata gircem... dualarınızı esirgemeyin lütfen açıkcası ödümkopuyo çok korkuyorum çokkkkkk....
Canım sen tecrübelisin ama ben çocuklara bile tahamül edemezken bazen korkuyorum ne biliyim. Ama o içimde ya artık sanki her bebek , çocuk sevimli gelmeye başladı bana :)
Ya canım açılman mı var neden bu kadar erken bu ameliyatı yapıyorlar
çokkkk teşekkür ederim kızalrrrrr...
sohocum çok sevindim bu helaya çıkabilme işine kendim yapmış gibi oldum valla
beni tek mutlu eden şey bebişlerimi görücem yarın 15 gün oldu görmeyeli....drum belki cinisyelerini söylerim dedi eğerki arkalarını dönmezlerse dedi.....sağlıklı olsunlarda en fazl ya kız ya erkek olacaklarrabbim bana cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?