2010 Ağustos Anneleri

Wild wild 1.000 tl'ye bütün odayı bile dizayn etmişti ikea'dan. Ben de zaman ilerlesin gidip bakacağım. Alışveriş merkezlerine girince ben fenalaşıyorum, hiç gelemiyorum artık.

Wild wild 1.000 tl'ye bütün odayı bile dizayn etmişti ikea'dan. Ben de zaman ilerlesin gidip bakacağım. Alışveriş merkezlerine girince ben fenalaşıyorum, hiç gelemiyorum artık.

Evet hesaplamıştım 900'e geliyordu oda kombinasyonu... İpek mobilyada da 910 liraya varmış oda my baby diye seçeneği var. Oradan da bakabilir isteyen...

yaaaa fiyat iyiymiş zaten bıcır bıcır lar. canım neden alışveriş merkezlerine girince fenalaşıyorsun.

bir de oranın avantajı daha sonra başka şeylerle kombinasyonu değiştirebiliyorsun tek dezavantajı istanbul izmir ve bursa da olması ama ankaralı olan varsa 2 yıla kalmaz ankarada da olacak

ben araba kullanmasını çok seviyorum ve gerçektende iyi araba kullanırım ama babamın sürücü kursu var o yğzden küçüklükten kullanmaya başladım ve kuralına göre öğrendim süreklide kullandım evlenince istanbula geldim ve yine devam ettim eşimin arabasını kullandım sonra kendime araba aldım şimdide hergün işe gidip geliyorum doktorum uzun süreli zaman kullanmadığın zaman sakıncası yok araba kullanırken çok büyük mutluluk duyuyorum
canım bu arada ben sağlık ocağında çalışıyorum devletin mecbur koştuğu bir sistem var hangi hastaneye gidersen git bağlı bulunduğun sağlık ocağı her gittiğin izlemden haberdar seninle ilgilenmesini devlet zorunlu koşuyor bizim ebelerde yazık hiç memnun değiller kapı kapı dolaşmaktan ama görevleri ne yapsınlar bir kere dahi olsa seni evinde ziyaret edip görmek zorundalar sağlık ocağına gidip gitmemek sana kalmış bir tercih onlar sisteme hizmeti kabul etmiyor diye bildiriyorlar sonrada bir daha aramıyorlar ama gerçekten özel hastane gibi ultroson yok el doppleri var kalp sesini dinliyorlar tansiyonuna bakıyorlar ödem varislerine bakıyorlar kilonu not ediyorlar aşı zamanında aşılarını yapıyorlar yani iyi bir hizmet ben içinde olmasaydım belki bende gitmek istemezdim ama içinde olunca güveniyorsun ben şimdi 16 haftalık olunca kap sesini hergün dinleyeceğim

yaaaa fiyat iyiymiş zaten bıcır bıcır lar. canım neden alışveriş merkezlerine girince fenalaşıyorsun.

Kalabalık ve havasız yerlerde duramıyorum canım. Hemen elim ayağım kesiliyor. Eşime şirketten giyinme çeki veriyorlar boynerden alışveriş yapmamız lazım kaç aydır gidelim diyor gitmiyorum. Şubatta bitecekmiş üfff çok sıkılıyorum alışverişten de, alışveriş merkezlerinden de....

Şu anda bu konuyu okuyan elif bektaş arkadaşımıza beni görüyorsa bir şey sormak istiyorum: Arkadaşım benim ıstanbulda, orta okul- lisede beraber okuduğum elif bektaş isimli bir arkadaşım vardı. Sen o musun acaba? Merak ediyorum da...

kızlar biz çıkıyoruz babamız geleck birazdan daha sonra tekrar girebilirsem görüşürüz. öptüm hepinizi bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

aynen ben de dışarı çıktım bir tur attım deli gibi soğuktu burnum dondu. Ben de mayıştım ben de çıkıyorum. Hepinizi öptüm görüşürüz yine

ohooo herkes gidiyor yineee.. peki iyi dinlenmeler hepinize tazelenin gelin emi annecikler :)))

aaaa birden tüm annişlere ağırlık çöktü galiba bebişler kıskandı biraz ilgi istiyolar hadi dinlenin bakalımyerimseniben

Maalesef ben de çıkıyorum. Hadi görüşürüz kızlar, kendinize çok iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…