canım bende gittim ikeaya çok güzel oda takımları var. bende bayıldım doğrusu.dediğin gibi alt değiştirme masaları süper. valla insan görünce hemen alıp odayı döşemek istiyor. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş.:CüvCüv:
sohocum senin çıkmıyor canım
Wild wild 1.000 tl'ye bütün odayı bile dizayn etmişti ikea'dan. Ben de zaman ilerlesin gidip bakacağım. Alışveriş merkezlerine girince ben fenalaşıyorum, hiç gelemiyorum artık.
Wild wild 1.000 tl'ye bütün odayı bile dizayn etmişti ikea'dan. Ben de zaman ilerlesin gidip bakacağım. Alışveriş merkezlerine girince ben fenalaşıyorum, hiç gelemiyorum artık.
Afiyet olsun arkadaşlar, yarasın bebişlere. Ayy ne tembelleştim böyle koltuktan kalkasım yok. Kuaföre gitmem lazım arabamı garajdan çıkarıp gitmek gözümde bir büyüyor ki. Kaç aydır arabayı da çıkartmadım aküsü boşalmamıştır inşallah :)) Üstünde 1 parmak toz var resmen , yıkatmam da lazım.... Eskiden araba kullanmaya çok hevesliydim ama neden bilmiyorum korkuyorum mu geriliyorum mu ne artık pek istemiyorum. Arabayı parkedip atıyorum kendimi geçen gün kitlemeyi bile unutmuşum döndüm baktım kapı açık. Aslında sık sık kullanmam lazım kızkardeşim hergün dışarda arabasıyla. Sizler nasılsınız bu konuda ? Araba kullanmaktan hoşlanıyor musunuz yoksa mecbur kalınca mı benim gibi ?
Afiyet şeker olsun özlemcimmmm, bize sağlık ocağından falan gelen olmadı ben kapıyı açmam korkarım :)) Zaten bizler hastaneye v.s. giden insanlarız bizimle niye ilgileniyorlar ki bir sürü ihtiyacı olan anne adayları var inşallah onlarla da böyle ilgileniyorlardır.
yaaaa fiyat iyiymiş zaten bıcır bıcır lar. canım neden alışveriş merkezlerine girince fenalaşıyorsun.
kızlar biz çıkıyoruz babamız geleck birazdan daha sonra tekrar girebilirsem görüşürüz. öptüm hepinizi bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
aaaa birden tüm annişlere ağırlık çöktü galiba bebişler kıskandı biraz ilgi istiyolar hadi dinlenin bakalımyerimseniben
okul öncesi eğitim yani anasınıfı öğretmeniyim 4yaş grubu öğrencilerim var ama şuan izindeyim mide bulantılarım geçene kadar :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?