Kızlar nasılsınız?Ben de geldim bebişim de ben de iyiyiz. Annem herhalde 10. kırkayı tamamladı. Galatasaraylı yapmış sonuncuyu şapa ve patik de var tabii. Ay yavrum doğsa da diyse
Kısslar benİm canım sıkılıyooo bugÜn ya
merhaba canım hoşgeldin.. o dert ben de baştan beri var :))) şu sıra bağırsaklarım tembelleşti iice gaz çıkarınca bile sevinir oldum artık :))) ama normal canım :)) su içmeye çalış bol bol ...
neden sıkılıyor canım :)) işn mi yok oturmaktan mı sıkıldın daralıyor musun? Nedir seni bu hale sürükleyen:))))
oohh oohh maşallahh :)) benim bir şapka ördü okadar.. şimdi de atkı örüyor.. yalnız çok garip bebeklerimiz yaz bebeği olacak kimse bunu düşünmüyor ördükleri olmayacak korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada benim doktorum fındık badem ceviz ve kaju ye dedi. Hepsinden aldım 250-500 gr arası. hergünm işe gelirken karıştırıp 2 avuç yanıma alıyorum. Tavsiye ederim bebiş için çok önemliymiş.
Kızlar bu arada benim doktorum fındık badem ceviz ve kaju ye dedi. Hepsinden aldım 250-500 gr arası. hergünm işe gelirken karıştırıp 2 avuç yanıma alıyorum. Tavsiye ederim bebiş için çok önemliymiş.
canım içimde bir sıkıntı var , işim başımdan aşkın aksine ama , çalışmaktan yoruldum bugün.
dün muayneye gittim doktorum dediki bu aylarda şunu ye bunu yeme diyemeyiz çok erken bebeğe bi faydası olmaz ne istersen kendini ne yediğinde mutlu hissedersen onu ye dedi aklıma takılan şu çerez biraz yağlı olmazmı senin için heleki kaju çok yağlı bi fıstık rahatsız etmesin seni :uhm:
canım kaju ne ?
Canım çok normal 2-3 haftaya düzelecelksin. Ben de senin gibiydim herkesle kavga ediyordum mutsuzdum ama bu hafta 1 mutluyum 1 enerji yüklüyüm. 11.haftadan sonra öyle oluyormuşl zaten.Sıkıntılar bulantılar bunalımlar vs geçiyor. Ben maşşallah diyim nazar deymesin 4 gündür kimseye bağırmadım bile ki son 2 aya göre bu bir mucize:roflol:
Ben de anneme dedim kış gelince ancak doldurur içlerini dedi Sen büyük 1 şey doğucak sanıyorsun galiba diye kızdı banaHem yaz bile olsa yelek giymeliymiş kalkınca sırtı terli olurmuş yaaaaaaaa...Annecikler valla biz bu anneanne adaylarıyla napıcaz bakalım?Bizimki kesin herşeye karışıcak bana kızıyor "kitapla internetle çocuk büyümez, bana akıl verme " diye Ama çok sevimli ya
Kızlar bebek arabası araştıranınız oldumu hiç? Ben tfk buggster S almaya karar verdim. Hem maxi cosi ana kucağı monte ediliyor, arabanın toplam ağırlığı 6,9 kg. ve katlandımı az yer kaplıyor. Malum benimkiler ikiz olucak ya, en az yer kaplıyan araba almamız gerek arabanın bagajına 2 araba sığmaz yoksa. Size de söyliyim dedim gerçi çoğunuzun tek çocuğu olacak araba yer de kaplasa bir tane olacağı için sorun olmaz ama yine de söyliyim dedim.
aaaa evet cnm pardon ben bebeğin ter olayını unutmuştumm... ayyy şimdi onlar doğacak.. biz onları emziricez.. sonra onlar terleyecek.. biz de onların srtına mendil mi koyacağız.... ayyyy ama olsuunn ayyy hemen doğurmak istiyoruummm... opuyorumnanaktan
hımm evet sen benden 1ay öndesin bebişine iyi bak bence seninki esmer olucak bebişin çünkü sen esmeri fındık ile sen esmeri fıstık ile sen esmeri badem ile besliyosuuunnnnnnnnkaydirigubbakcemile3Canım benim bebeğim artık benden besleniyor ben 2. 3 aylık döneme girdim o yüzden dedi zaten doktorum...Ama sanırım sizinkiler 1-2 hafta daha var. Kaju biraz tuzlu geliyor ama özellikle 4ünü dedi zaten toplam 2 avuç olunca kajudan en fazla 7-8 tane oluyor içinde. Ne yapıyım ye dedi başka hiçö 1 şey demedi. Normal beslen herşeyi ye ama özellikle bunları dedi
Aynı duygular içindeyim canım düşündükçe duygulanıyorum. Şubatın 6'sında cinsiyet de kesinleşecek işallah sonra da bekliycez artık bebişi senin 2'li test yapıldı mı?
canım çok normal 2-3 haftaya düzelecelksin. Ben de senin gibiydim herkesle kavga ediyordum mutsuzdum ama bu hafta 1 mutluyum 1 enerji yüklüyüm. 11.haftadan sonra öyle oluyormuşl zaten.sıkıntılar bulantılar bunalımlar vs geçiyor. Ben maşşallah diyim nazar deymesin 4 gündür kimseye bağırmadım bile ki son 2 aya göre bu bir mucize:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?