ayy sorma canımmm... bende sevineceğimden daha çok sevindim burası sayesindebi içim açıldı bi rahatladım bi iyi oldum anlatamam :roflol:
tek yumurta mı çift yumurta mı ? Ben bir video göndermiştim izleyebildiniz mi ? İkiz, üçüz ve dördüz doğumları ile ilgili national geographic'in belgeseliydi.
benimkiler çift yumurta canım ayrı ayrı yani ama o kadar garipki yani böle geçen bi poz yakaladı doktorum çok güldük resmen dönmüş biri arkasını diğerine öbürü kollarını uzatmış sanki sarılıyokaydirigubbakcemile3 o kadar homşuma gittiki anlatamammmkaydirigubbakcemile3
selammmmmmm nasılsınız bugün güzel annişler....... ben yarın serklaj rahiğm azğzı dikişi yani ameliyata gircem... dualarınızı esirgemeyin lütfen açıkcası ödümkopuyo çok korkuyorum çokkkkkk....
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin inşallah. Hiç korkma canım bir çırpıda biter gider ve hiç sancın olmaz inşallah canım.
canım hayır herahngi bi açılma yok şimdilik ama dikişin sağlam olması için erken dönemde dikilmesi gerekiyomuş ilerledikçe rahim inceliyor ve dikiş tutmuyomuş... benimki tamamen önlem amaçlı bebklerim ikiz biliyosun erken doğum riskim yüksek. ayrıca tüp bebek o yüzden ben riske giremiyorum....
dokrorum öyle uygun gördü benim tavsiyem bu sen bilirsin ddi bende sonrasında pişman olacağıma ne gerekiyosa yapılsın dedim...
dualrınızı esirgemeyin neticede narkoz altında bi işlem.... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım valla şimdiden okumaya başladım iyi haberlerini bekliyorum
aynen bende öyle canım...erken gebelikte bütün doktorlar vajinal yapıyomuş , ama benimki yapmadı Allah a şükür..günaydın hoppidiii... ay nikinde pek güzel kaydirigubbakcemile3 benim de öyle ben de hiç vajinal kontrol olmadım.. hep tedbirli gidiyorum yine de bakar diye ama bi yandanda yapmasın diye dua ediyorum..
bence alınabilir canım...hem erkeğe hemde kıza gidecek renklerden alabilirsin..şekerim hep gülelim heeeep bu saçımı kuruturken aklıma geldi siz bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben bir kaç parça aldım ama kendimi zor tutuyorum bir dışarı çıksam diye düşünüyorum bir yandan da korkuyorum erken daha diye
benide telden aradılar..bende şaşırdım..sağlık ocakları takip ettikleri her gebe başına devletten ücret alıyolarmış...yani boşuna peşimizde koşmuyolar..bu arada kızlar pazartesi bana sağlıl ocağından bir ebe geldi sağlık ocağına davet etti siz böyle bişey yaşadınız mı? sisteme yeni düşmüş öyle dediler
sohocum senin şu attığın link var ya o siteden hiç bişey almayı denedin mi yoksa sadece bakarken mi rastladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?