2010 Ağustos Anneleri

ayy sorma canımmm... bende sevineceğimden daha çok sevindim burası sayesinde bi içim açıldı bi rahatladım bi iyi oldum anlatamam :roflol:

dünyadaki en büyük zevkelrden biri o zaten kaydirigubbakcemile3
yemek yemekde bi zmanlara ne kadar zevk veriodu aban şimdio günleri yad ediyorumsadece mesela sabhadan beri sadece 1 dilim börek bir elma bir portakal yedim o kadar.....
sizlerin yemekle arası nasıl....?

tek yumurta mı çift yumurta mı ? Ben bir video göndermiştim izleyebildiniz mi ? İkiz, üçüz ve dördüz doğumları ile ilgili national geographic'in belgeseliydi.

benimkiler çift yumurta canım ayrı ayrı yani ama o kadar garipki yani böle geçen bi poz yakaladı doktorum çok güldük resmen dönmüş biri arkasını diğerine öbürü kollarını uzatmış sanki sarılıyokaydirigubbakcemile3 o kadar homşuma gittiki anlatamammmkaydirigubbakcemile3

kızlar biz çıkıyorussss babamız gelicek birass süslenelimbayanssulusmile yarın görüşürüzzz herkese iyi akşamlarr:CüvCüv:

Ayyy canlarımmmm, o videoyu seyret mutlaka neler yapıyorlar neler.... Ve gözlerini açtıklarında ilk manzaraları kardeşleri....

Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin inşallah. Hiç korkma canım bir çırpıda biter gider ve hiç sancın olmaz inşallah canım.

Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin inşallah. Hiç korkma canım bir çırpıda biter gider ve hiç sancın olmaz inşallah canım.

sağol canım inşallah umarım sancım kanamam olmaz diyorum ama drum bi kaç damla dikişden kaynaklı kanama olabilir dio... sancı eşiğimde çok düşük mutlak sancım olacakdır ağrı kesici içmeyede korkuyorum napıcaklar bilmiyorum....

canım valla şimdiden okumaya başladım iyi haberlerini bekliyorum

günaydın hoppidiii... ay nikinde pek güzel kaydirigubbakcemile3 benim de öyle ben de hiç vajinal kontrol olmadım.. hep tedbirli gidiyorum yine de bakar diye ama bi yandanda yapmasın diye dua ediyorum..
aynen bende öyle canım...erken gebelikte bütün doktorlar vajinal yapıyomuş , ama benimki yapmadı Allah a şükür..

bence alınabilir canım...hem erkeğe hemde kıza gidecek renklerden alabilirsin..

bu arada kızlar pazartesi bana sağlıl ocağından bir ebe geldi sağlık ocağına davet etti siz böyle bişey yaşadınız mı? sisteme yeni düşmüş öyle dediler
benide telden aradılar..bende şaşırdım..sağlık ocakları takip ettikleri her gebe başına devletten ücret alıyolarmış...yani boşuna peşimizde koşmuyolar..

herkese merhabalar...
geç geldim.. oku oku bitmek bilmedi:)
herkes iyi çok şükür..
dorukkcum ALLAH yardımcınız olsun kolaycacık olsun bitsin inş.. ağrısız sızısız...

canım dorukkcum dualarımız seninle hiç merak etme Allah hepinizi de koruyacak ağrı eşiğine gelince bece bize sen anlatacaksın söz konusu insanın yavrusu olunca ne acılara katlandığını hadi canım hayırlı haberlerle gel

annem yeğenime beyaz battaniye örmüştü.. üzerine de her karesine pembe ve mavi süslemeler yapmıştı.. gayet kullanışlı oldu..

Kızlar ben yavaş yavaş çıkmaya hazırlanıyorum çok öpüyorum sizi canım belki de ilk kez bu kadar bir şey çekti eve gidiyim yaptıracağım eşime. Hamilesiniz söylememem lazım ama yumurta domates vs işte (adını yazmadım sanki anlamadınız) ama ne yapalım herkesin evinde vardır. Çok öpüyorum sizi bebişlere ve size iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz

walla kızlar bana doktorum demedi ama diyetisyene yönlendirdi o anlattı bulantı yoksa yiyebiliyorsan günde bir avucu geçmeyecek kadar fındık, ceviz, badem yemeye çalış diye
bir de araba meselesi var o da arabayı henüz bilmiyorum ama bazı hastanelerde bebek çıkarken ve eğer arabayla gidecekse mutlaka anakucağı ya da adını bilmiyorum şimdi puset gibi bişey istiyorlar bebek arabada kucağa alınmaz mantığıyla herhalde ya da kapıt imzalatıyorlar bu konuda uyarı yapıldı diye

bir de yemek meselesi olmuş ben biraz tersim galiba sabaha herşeyi yiyebiliyorum ama sonrasında asla bişey yemek istemiyorum her öğünde 2 köfte büyüklüğünde et tavuk filan yemek lazımmış mümkün değil balığın lafını etmiyorum zaten tavuk sevmem et de şu aralar kötü kokuyor varsa yoksa beyaz peynir 3 öğün yemek istiyorum ama yine de zorluyorum kendimi doktorun dediği kadar yiyemesem de

sohocum senin şu attığın link var ya o siteden hiç bişey almayı denedin mi yoksa sadece bakarken mi rastladın

sohocum senin şu attığın link var ya o siteden hiç bişey almayı denedin mi yoksa sadece bakarken mi rastladın

yok canım hiç denemedim zaten gerek de gok MotherCare mağazaları heryerde var nasılsa bir gün birinden alırız çok beğendiğimiz bişey olursa :)) ben sadece siz de görün diye gönderdim onu

evet ama işte oradaki ürünlerin çoğu her mağazada olmuyor ondan hemen atlamıştım aman sağlık olsun napalım

Kızlar ben de birşey almaya korkuyorum ..sanki bir rüyadayım ve uyanırsam elimde kanıt kalacakmış gibi..aslında ekseriyetle pozitif bakıyorum herşeye ama ne biliyim işte insanlık hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…