evet ama işte oradaki ürünlerin çoğu her mağazada olmuyor ondan hemen atlamıştım aman sağlık olsun napalım
herkese merhabalar...
geç geldim.. oku oku bitmek bilmedi:) herkes iyi çok şükür..
dorukkcum ALLAH yardımcınız olsun kolaycacık olsun bitsin inş.. ağrısız sızısız...
Canımmmm Halisnacım nasılsın bugün ?? Dün akşamın hararetini atabildin mi üzerinden :))herkese merhabalar...
geç geldim.. oku oku bitmek bilmedi:) herkes iyi çok şükür..
dorukkcum ALLAH yardımcınız olsun kolaycacık olsun bitsin inş.. ağrısız sızısız...
Canımmmm Halisnacım nasılsın bugün ?? Dün akşamın hararetini atabildin mi üzerinden :))
dün akşam nolmuş ki :)))))
özlem sen çok tatlısın ya dün akşam yazdıklarımızı okumadın mı bebeğim sen? neyse özetleyeyim bebeğim sana arkadaşımızlarımızdan biri burayı daha çok faydalı bilgiler için kullanmamızı önermiş ama canı sıkkın olduğu için biraz gergin belirtmiş bunu benim de gergin bir akşamımdı biraz sert konuşmalar oldu
ama şimdi heyecanla bekliyoruz akşama bugünle ilgili gelişmeleri umarım bizimle paylaşır tüm gün aklımdaydı walla bilmiyorumkismile
Benim kışkırtma gelmez ise bir planım yok bu gece için :)))bu akşam için de herhangi bir gece sohbet planınız var ise bilgilendirin lütfen ben mahrum kalmak istemiyorum yatmam uyumam yazarım zemuszemus
Çok üzüldüm..gerçekten içim acıdı..allah sabır ve sıhat versin..sormayın ya gecede sizinle uğraştım:) gündüz net başında olmak yetmedi rüyamada girdiniz:)
şimdik arkadaşlarım geçenlerde biriniz sormuştunuz..
ERSASU arkadaşımız bir kaza geçirmiş ve yavrusu zarar görmüş almak durumunda kalmışlar
..
bana özelden msj attı listeden silmemi istedi.. ve burada paylaşmak istememesinin nedeni sizleri üzmek istememesi.. tatlı telaşların arasında.. canım duyarlı arkadaşım benim...
şükür ki inancı yerinde isyanı yok.. yeniden hamile kalacak yeniden tatlı telaşlara kavuşacak...
dualarımızı esirgemeyelim olurmu...
ah canım yaa....Allah sabrını verir inşallah....sormayın ya gecede sizinle uğraştım:) gündüz net başında olmak yetmedi rüyamada girdiniz:)
şimdik arkadaşlarım geçenlerde biriniz sormuştunuz..
ERSASU arkadaşımız bir kaza geçirmiş ve yavrusu zarar görmüş almak durumunda kalmışlar
..
bana özelden msj attı listeden silmemi istedi.. ve burada paylaşmak istememesinin nedeni sizleri üzmek istememesi.. tatlı telaşların arasında.. canım duyarlı arkadaşım benim...
şükür ki inancı yerinde isyanı yok.. yeniden hamile kalacak yeniden tatlı telaşlara kavuşacak...
dualarımızı esirgemeyelim olurmu...
Ne kadar güzel anlatmışsın..gözün aydın canım..darısı başımıza :)))herkese iyi akşamlar:)
öncelikle ersasu arkadaşımıza çok geçmiş olsun demek istiyorum.
biraz gecmişi okudum ,3 gece annemlerde kaldım çünkü giremedim nete doktorumuza gittik kontrolumuz yapıldı alışveriş yaptık
2,5 kilo aldım ama pantolonlar sıkmaya başladı kapanmıyordu düğmeler annemlere geçmişken beraber alışverişe gittik.
lcw waikiki hamile kolleksiyonu fiyatları çok uygun ve kaliteli 2 tane hamile switi 1 tane esofman altı birde kot pantolan aldım 85 tuttu ne kadar uygun düşünün.
sonra doktorumuza gittik teyzoşlar ve kan uyuşmazlığı testimizin sonucunu öğrendik ilk herşey yolunda imiş bebek etkilenmemiş çok şükür:)
sonra dooktorumuz ultrasona aldı oda ne bizim edebsiz kocaman olmuş ya:)
kocaman kafa ,göbüş,kollar,bacaklar,burun hepsi belli maşallah....
önce elleri yuzunde idi utandı doktor biraz sallayınca dansa başladı:)
bi hareketler aman tanrım bu nası bişey oluyosun elini kafasına götürüyo ,kafa atıyo ,popo sallıyo:)
ama önünü dönmedi bişey göremedik saolsun doktorum o kadar uzun süre baktıki ultrasonda resmen ezberledim hareketleri şekerin
ense kalınlığı ölçülmeye çalışılıyor bu sürekli kafasını sallıyo yan dönüyo doktr en son kızcam ama dedi salladı yine karnımı:)
dondu ve ölçüm yapıldı ,çok şükür oda normal değerde çıktı 1.05mm
2 li testte yapılacağını söyledi korktum ama kan ile yapılan br testmiş kanım alındı cuma gunu sonucu çıkıcak.
bi tek nasıl dediğimde doktor herşey normal diyor ama içgüdüsel olarak insan çokmu iyi azmı iyi diye daha detay istiyor.
boyumuz da 52.67mm olmuş teyzoşlar ultrasona göre 11 hafta 4 günlük ama normalde 12 hafta oldu artık
şubat 26 da ultrason detayı var 1 saat belki incelenecek herşey iyi çıkar insallah...
bu arada folic asit az kalmıştı devammı dedim bitsin sonra kan ilacı aldıcaz dedi bir demir-kan hapı yazdı,vitaminsiz kaldını hissedersen elevit al dedi.
birde biraz akıntım fazla oluyordu smir testinde de iltihap çıkmıştı onun için bir fitil verdi
burnumdan nefes alamıyordum onun içinde bir bebek damlası verdi serum fizyolojik gibi bişey
işte bu kadar hepinizi özlemişim bayada kaynatılmış ,ben burda önemli önemsiz tüm konuşmaları seviyorum:1hug:
Görünmez kaza diye buna denir herhaldeERSASU kullanıcısından alıntı;
Tam bebeğin kalp atışlarını duymuştuk, sonra eşimle ailemin yanına gittik. Eşim yurtdışında benim, o gelmişken hazırda mutlu haberi almışken gezelim dedik. Orada elektrikli ısıtıcı arıza yapmış tam ben üstüne eğilmiştim ki bom diye patladı suratıma. Bana bişey olmadı ama çok korktum, o korkuya dayanamamış minik, kalbi durmuş. Bende dönüşte sana mesaj atacaktım duyduk kalp atışlarını diye ama malesef durdu
O gece rüyamda gördüm bembeyaz bir at vardı, hastaymış annemlerin bahçesine gömdüler.
Zaten hamile olduğumuda rüyamda görmüştüm, kaybettiğimide gördüm yani. ıçim rahat etmedi doktora gittik, normalde kontrolüm yoktu. Durmuş kalbi, başka doktora gittik doplere girdim falan yok. Hemen aldılar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?