Ne kadar güzel anlatmışsın..gözün aydın canım..darısı başımıza :)))
hoşgeldin hecababecim güzel haberlerin için tebrikler ikinize de bend e daha hamilelik bişey almadım sadece 800 gr aldım çünkü ama beni de kurtlandırdın şu riskli günlerim bir bitsin hemen alışverişteyim
Tamam Seçilcim ben de Pınar bu arada ...:)))amin canım dualarım şimdi sizlerle biran önce alırsınız insallah güzel haberi
bu arada ismim seçil daha kolay olsun yazarken:)
ya sorma ben giyecek bişey bulamadığımdan aldım gerçi suan hala dolduramadığım için buyuk oluyor hamile kıyafetleri ama bir ay sonra denk gelir
kızlar merhaba bir kc gundur giremiyordum umarım hepiniz iyisiniz. Biz 3. ayımızı doldurduk bugun yarın aksam kontrolumuz var haftaya cuma da ayrıntılı usg .. yarın aynı zamanda ikili testkan testi sonuclarımızda cıkacak dualarınızı ne olur eksik etmeyin..
çok saol canım evet sonuçlarmımız iyi çıktı ve hareketleri gördük çok mutlu oldum darısı başına insallah...
Benimki de ilaç şirketinde yönetici, pazar günü uçuyor 1 hafta antalyada toplantıları var. Ben de cumartesi anneme gitmeyi planlıyordum ama haberlerde alt yazı geçti haftasonu hava deli gibi olacakmış 7 metre dalgalar, tipi kar yağışı falan diyor , detayları bekliyorum halen darbe haberleri veriyorlar. Bakalım nasıl olacak pazar uçak da kalkamaz eğer böyle olursa havalar....
sormayın ya gecede sizinle uğraştım:) gündüz net başında olmak yetmedi rüyamada girdiniz:)
şimdik arkadaşlarım geçenlerde biriniz sormuştunuz..
ERSASU arkadaşımız bir kaza geçirmiş ve yavrusu zarar görmüş almak durumunda kalmışlar
..
bana özelden msj attı listeden silmemi istedi.. ve burada paylaşmak istememesinin nedeni sizleri üzmek istememesi.. tatlı telaşların arasında.. canım duyarlı arkadaşım benim...
şükür ki inancı yerinde isyanı yok.. yeniden hamile kalacak yeniden tatlı telaşlara kavuşacak...
dualarımızı esirgemeyelim olurmu...
çok teşekür ederim halisna cümlemizin evladını allah vaktinde kucagına almayı nasip etsin insallah...
agzım kulaklarımda olmazmı ya benim için bir süprizdi kendisi zaten :
nasıl olcak ,ben anne olabilirmiyim,nasıl doğum yaparım derken ,bu kıpır kıpır hali minicik eller ayaklar bi çok soruyu geride bıraktırıyor.
bi 3d görüntü verse idi ekleyecektim resmi ama inatla siyah beyaz ultrasondan 3d liye doktor gectiğinde yukarıya çıkmadı sadece kafasını gosterdi o yuzden çekemedik bi dahaki aya insallah:)
şekerler kocalarımız hep mi gidiyorlar benim ki de yarın izmire uçuyor benim gidecek yerim de oturcam yalnız yalnız keşke yakın olsak da buluşup kaynatsak
Sulu göz özlemmmmmmm
ahh çokkkk geçmiş olsun canım yaaa..umarım ağrın falan olmaz canım..iyi akşamlar annişler bugün size bakamadım sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittik sandık ki bebişimize bişe oldu meğer kum döküyormuşum serum aldık yarınada var 1 şişemiz bebişimizde gayet iyimiş 11+4 uyumlu kalbi pıt pıt atıyor canımın çok rahatladık... herkese iyiakşamlar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?