2010 Ağustos Anneleri

kızlar merhaba bir kc gundur giremiyordum umarım hepiniz iyisiniz. Biz 3. ayımızı doldurduk bugun yarın aksam kontrolumuz var haftaya cuma da ayrıntılı usg .. yarın aynı zamanda ikili testkan testi sonuclarımızda cıkacak dualarınızı ne olur eksik etmeyin..

ya sorma ben giyecek bişey bulamadığımdan aldım gerçi suan hala dolduramadığım için buyuk oluyor hamile kıyafetleri ama bir ay sonra denk gelir

ya sorma ben giyecek bişey bulamadığımdan aldım gerçi suan hala dolduramadığım için buyuk oluyor hamile kıyafetleri ama bir ay sonra denk gelir

Gözünaydın arkadaşım , sonuçlar çoook iyi çıkmış maşallahhh. Ben de aynı şeyleri aldım hamile için mi bilmiyorum 2 tane sweat aldım. Birinde from heaven yazıyor bir melek var ama cin adam şeklinde, diğeri de giri biraz da pullu baskılı. Kot da , siyah eşofmanımsı bir de pantolon ... gerçekten fiyatları uygun daha giymedim altları da üstleri başladım giymeye . Sen de güle güle iyi günlerde giy inşallah. İyi doktor işlerini de bitirmiş oldun hayırlısıyla. Ev meselesini ne yaptın ?

çok saol canım evet sonuçlarmımız iyi çıktı ve hareketleri gördük çok mutlu oldum darısı başına insallah...

evet aldıkların içinde sanırım gri pullu hariç , hepsi aynı :) çünkü onu bende denedim hoştu ama hamile kolleksiyonunda değildi .

birde gebeye ugradım orda gereksiz yüksekti hamile kıyafetleri sadece iç çamaşırı aldım .

ev içinde kocamı bekliyorum kontrata gidemedik ama kadın beklerim sorun değil dedi.

ya bilirsin ilaç firmalarının çok fazla şehir dışında sunumları,toplantıları oluyor işte benim eşimde ses ,ışık,görüntü işi yapıyor sahne kurulumu efektler v.s

o nedenle bu ara ist pek bulunamadı bebeği bile göremedi ay sonunda son durum netleşicek ama evi annemle topladık sadece buyuk esyalar ve günlük kullandıklarımız kaldı

Merhaba, inşallah sonuçlar çoook iyi çıkar arkadaşım. Dualarımız seninle

kızlaarr evime geldiimm... çıkarken haliisnanın yazdığını okudum ama cevap yazamadım.. inan ben de çok üzüldüm.. Allah sabır ve en kısa sürede yine sağlıklı sıhhatli bir hamilelik versin inş. :Saruboceq:

canım çoook ama çook tebrik ederim hepimizim hayal ettiği şeyi sen bugün sağ salim sağlıklı olarak duymuşssun Allah hepimize nasip etsin inş. okadar heyecanlıyım ki şu anlattıklarını kendi bebeğimde görebilmek içinn.. şuan gözlerim doluyor yazarken Allahım ne olur bize de nasip etsiin :Saruboceq:

şekerler kocalarımız hep mi gidiyorlar benim ki de yarın izmire uçuyor benim gidecek yerim de oturcam yalnız yalnız keşke yakın olsak da buluşup kaynatsak

Sulu göz özlemmmmmmm

ama napim yaaa içim pır pır en ufak şeye ağlar oldumm... Allah üzüntüden ağlatmasın ne diyeyim artık :))))

bu arada birazdan koca gelip zile basacak ben yemeği hazırlyayım onunla birlikte doyuralım karnımızı sonra size dönüyoruzz.. :)))

evet göbeklerimizi tokuştururduk bu akşam ben de çok keyifliyim 3 gündür ilk defa akşam bişey yiyebildim

iyi akşamlar annişler bugün size bakamadım sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittik sandık ki bebişimize bişe oldu meğer kum döküyormuşum serum aldık yarınada var 1 şişemiz bebişimizde gayet iyimiş 11+4 uyumlu kalbi pıt pıt atıyor canımın çok rahatladık... herkese iyiakşamlar tekrar

ahh çokkkk geçmiş olsun canım yaaa..umarım ağrın falan olmaz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…