- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
ahh çokkkk geçmiş olsun canım yaaa..umarım ağrın falan olmaz canım..
sağol canıminş. çabucak atlatırız geçer gider kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar annişler bugün size bakamadım sabah şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittik sandık ki bebişimize bişe oldu meğer kum döküyormuşum serum aldık yarınada var 1 şişemiz bebişimizde gayet iyimiş 11+4 uyumlu kalbi pıt pıt atıyor canımın çok rahatladık... herkese iyiakşamlar tekrar
sağol canıminş. çabucak atlatırız geçer gider kaydirigubbakcemile2
ama napim yaaa içim pır pır en ufak şeye ağlar oldumm... Allah üzüntüden ağlatmasın ne diyeyim artık :))))
bu arada birazdan koca gelip zile basacak ben yemeği hazırlyayım onunla birlikte doyuralım karnımızı sonra size dönüyoruzz.. :)))
kızlar bu akşam ben de burdayım kociş uyudu ben de 1 bakıyım dedim. seçilcim çok sevindim canım/ missgrafik geçmiş olsun canım. bu gece konuşma sınırı yok galiba karışanlar gelmemiş ama ben çok merak ettim bize kızsa da gelsin nasıl oldu acaba winston
Çok yoruldu herhalde, benim koca da öyle yemekten sonra sızıyor ama zavallı bu aralar onu bile yapamıyor raporlardan v.s. gece 2'de yatıyor 5'te kalkıyor canımın içi. Ne var ne yok ?
neyse kızlar bebiş uyuyalım annecik diyor biz yatıyoruz 6 da kalkam yine/ öptük sizi
canım çoook ama çook tebrik ederim hepimizim hayal ettiği şeyi sen bugün sağ salim sağlıklı olarak duymuşssun Allah hepimize nasip etsin inş. okadar heyecanlıyım ki şu anlattıklarını kendi bebeğimde görebilmek içinn.. şuan gözlerim doluyor yazarken Allahım ne olur bize de nasip etsiin :Saruboceq:
selam kızlar üzerinize afiyet ben biraz hastayım burnum akıyo ama burnumdan nefes alamıyorum bademciklerim az şiş kulaklarım kaşınıyo ve öksürürken boğazım acıyo
önerebileceğiniz bişey var mı malum ilaç kullanamıyoruz ,yarın da doktora gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?