2010 Ağustos Anneleri

Güzelim ben Temmuz annelerindenim şöyle bi ziyarete gelmiştim seni görünce yazmak istedim,
Çooook geçmiş olsun,kum dökmüştüm ben de hamilelik öncesi o zaman bile zordu şimdi daha zor olur sanırım,bol bol su iç tatlım eve çıkınca da.Kendine çok dikkat et...

afiyet şeker olsun canım size, ben de eşime işlerinde yardım ediyordum şimdi bitti. Biz mutfakta yemek yiyoruz , hoop makineye bitti iş :)) tencereleri de eşim yıkıyor, kardeşim daha şimdiden mi başladın yuhh diyor ama ne yapayım yapsın erkek kuvveti daha güzel yıkıyor sositososito

canım ben mutfağa sadece kahvaltı ya da kuru ve kokmayan şeyler için giriyorum sağolsun eşim hallediyor bu hafta bulantım çok

kızlar bu akşam ben de burdayım kociş uyudu ben de 1 bakıyım dedim. seçilcim çok sevindim canım/ missgrafik geçmiş olsun canım. bu gece konuşma sınırı yok galiba karışanlar gelmemiş ama ben çok merak ettim bize kızsa da gelsin nasıl oldu acaba winston

Çok yoruldu herhalde, benim koca da öyle yemekten sonra sızıyor ama zavallı bu aralar onu bile yapamıyor raporlardan v.s. gece 2'de yatıyor 5'te kalkıyor canımın içi. Ne var ne yok ?

Çok yoruldu herhalde, benim koca da öyle yemekten sonra sızıyor ama zavallı bu aralar onu bile yapamıyor raporlardan v.s. gece 2'de yatıyor 5'te kalkıyor canımın içi. Ne var ne yok ?

valla canım o da çok yoğun sunumları var ben de işte çok yoğunum ama allaha şükür bebiş iyi:) sen de pek uğrayamıyosun sanırım artık 10 güne azalır işlerim daha çok konuşuruzkaydirigubbakcemile2

bir yandan da evi topluyorum yarın temizlik var annem de geliyor kadının başına tamamen toplamazsam kızıyor yani kadından önce ben temizliyorum üfffff

bihter de çaaatttttttttttttttttttttt diye çatladıııııııııııııııııııııı

amin arkadaşım sende görürsün hiç merak etme içini ferah tut yeter ....
behlüle dalmışım biraz geç yanıt verdim ama :)

Hecabebe gerçekten çok heycanlı yazmışsın..okurken ben bile o anı yaşamışım gibi geldi bana. Bizim kontrole daha çok var. Randevumuz 9 şubat. ıkili testte o zaman yapılacak. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.

Ayrıca benim 2 günde karnım sanki epey belirginleşti gibi oldu..yani bi anda oluverdi. Hamile göbeği gibi duruyor ciddi ciddi :) fakat ben sadece 800 gr kadar bi kilo aldım. Sizlerde de var mı böyle bir durum merak ediyorum. Normalde giydiğim kotlarımı giyiyorum yine ama otururken rahatsız ediyor düğmesini açıyorum, ayakta iken sorun ve ağrı yok. Kıyafet olarakta üst grup alıyorum ara ara ama hamilelik gibi değil, biraz daha geniş kesimli herkesin giyebileceği bluzlar. Nedense belli olmasını istemiyorum.

selam kızlar üzerinize afiyet ben biraz hastayım burnum akıyo ama burnumdan nefes alamıyorum bademciklerim az şiş kulaklarım kaşınıyo ve öksürürken boğazım acıyo
önerebileceğiniz bişey var mı malum ilaç kullanamıyoruz ,yarın da doktora gideceğim inşallah

Ağrı kesici olarak sadece minoset grubu olabilir. Boğazın için de boğaz pastilleri yada bogaz spreyi kullanabilirsin. Ki şuan aynı boğaz sorunu bende de var. Abartmamak kaydı ile günde 2 defa pastil alıyorum. Ayrıca bol c vitamini de alabilirsin..daha doğal olur. Portakal suyu özellikle. Çok çok geçmiş olsun..alllah acil şifalar versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…