2010 Ağustos Anneleri

sağol canım portakal suyu greyfut suyu içiyorum meyve yiyorum bol bol bakalım yarın doktor bişeyler yazar herhalde ağrı kesici kullanmayı düşünmüyorum

Günaydın. Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
SAT 25 Ekim.
Kilo 50
Yaş 27
Tahmini doğumm tarihi 5 Ağustos

canım ben 3 hafta kadar önce oldum böyle bol bol ıhlamur içtim içine bol bal ve bol limon koydum bir de günlük içtiğim 2 bardak sütü sıcak ve balla içtim bana iyi geldi umarım sana da iyi gelir

günaydın kıslaaarrr :))) nasılız bakalım bu sabah herkes tatlı tatlı kalkabildi mi uykusundan ? opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,

Biz de şimdi kalktık kahvaltımızı yapacağız. Ladyfog hoşgeldin aramıza seninle benim SAT'larım aynı gibi. Ben de 6 şubatta 2'li teste gireceğim. Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.

Gülay geçmiş olsun, ıhlamur bal, taze meyve suları ve bol normal su tüketmeye çalış. Çok kötü olursan sanırım parasetemol alınabiliyor. Dr.'una danışabilirsin.

Daha kimse kalkmadı galibaaaaaaaaaaaaa

Günaydın. Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
SAT 25 Ekim.
Kilo 50
Yaş 27
Tahmini doğumm tarihi 5 Ağustos

hoşgeldin canım aramıza :))) hamileliğin hayırlı olsun.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

özlemcim hayırlı işler canım nasılsın? benim bu sabah içim buruk biraz sabah 5 de koçişimi izmire yolcu ettim, okul tatili başlayacak bir dönem uğraştım karnelerimi veremiycem hava çok kasvetli

nasıl kalkmayız şekeerrr :))) kalktıkta iş başı bilem yaptık puffff mafoldumben

Teşekkür ederim. Gerçekten çok hoş buldum. Soğuk sabahta sıcak karşılama oldu. :) Eksik olmayın.:)

ebrucum afiyet olsun şekerim yarasın bebişine ben daha çıkamadım yataktan :)

oohh oohh bu ne ballılık yahuuu... kıskandım valla.. ben de evime gitmek istiyorum yaaaa... :)))

ayy kızlar, kaç gündür parfüm sıkmıyordum.. midem bulanıyor diye.. deidm bugün artık sıkayım insanlar ne pis kız diye düşünecek dedim... Allahııımm sıkmaz olaydım ... yine bulanıyor amann yaaa...off daralıyorum kokudaaannn anaaammm

günaydııııııın.....ben geldim bugün üstelik ben geldiğimde kimse yoktu dünün hepsini okudum üşenmeden kaydirigubbakcemile3

niye bu kadar erkenciyim?özlemcim biliyo misafirlerim vardı geceli hemde sabah altı buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım onlara yolladık sonra da uçakları sabahın körüneymiş :))ama gerçekten stres yaptığım kadar kötü değil,hatta güzel bi akşamdı tabi çok yoruldum vs.ama 10 da uyuduk onlarda yorgundu saolsunlar bana da çok anlayışlı davrandılar :)

yaa ben diğer bebeğimi bu haftalarda 8-9 uncu haftalarda kaybetmiştim senağlama iki gündür çok evhamlanıyorum ne yapsam yaaaa....asiye hanıma önümüzdeki hafta içi bi daha görünsem mi acaba anlayışla karşılar mı ki?ne dersin özlem?.....

canım bu aralar ben de öyleyim kendim sıkmıyorum zaten duştaki duş jelinin kokusu bile beni öldürüyor inanmazsın zeytinyağlı eski yeşil sabunlar var ya ondan aldırdım eşime bu arada ona da koku filan sıktırmıyorum parfümünü arabaya aldı garibim eve girer girmez de üstündeki herşeye makinaya dolduruyor hemen duşa gestapo subayı gibiyim

canım evham yapma ama mutlaka git geçen hafta benimde kalabalık misafirim vardı çok yorulmuştum 3 gün sonra kontrolde iç kanama var yat dinlen dedi şimdi yatıyorum
çok büyük ihtimalle sende birşey çıkmayacak ama için rahat olsun bir git doktoruna

özlemcim hayırlı işler canım nasılsın? benim bu sabah içim buruk biraz sabah 5 de koçişimi izmire yolcu ettim, okul tatili başlayacak bir dönem uğraştım karnelerimi veremiycem hava çok kasvetli

teşekkür ederim aslıcım iyi diyelim iyi olalım :)) birazcık başım ağrıyor ağrı da değil de sanki böyle zonkluyor sebebini anlayamıyorum.. bebekten mi yoksa ağrıyacağı mı tuttu bilmiyorum onun dışında çok iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın? bebeğin nasıl :))) yoruyor mu seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…