Ağrı kesici olarak sadece minoset grubu olabilir. Boğazın için de boğaz pastilleri yada bogaz spreyi kullanabilirsin. Ki şuan aynı boğaz sorunu bende de var. Abartmamak kaydı ile günde 2 defa pastil alıyorum. Ayrıca bol c vitamini de alabilirsin..daha doğal olur. Portakal suyu özellikle. Çok çok geçmiş olsun..alllah acil şifalar versin hepimize.
selam kızlar üzerinize afiyet ben biraz hastayım burnum akıyo ama burnumdan nefes alamıyorum bademciklerim az şiş kulaklarım kaşınıyo ve öksürürken boğazım acıyo
önerebileceğiniz bişey var mı malum ilaç kullanamıyoruz ,yarın da doktora gideceğim inşallah
Günaydın. Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
SAT 25 Ekim.
Kilo 50
Yaş 27
Tahmini doğumm tarihi 5 Ağustos
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,
Biz de şimdi kalktık kahvaltımızı yapacağız. Ladyfog hoşgeldin aramıza seninle benim SAT'larım aynı gibi. Ben de 6 şubatta 2'li teste gireceğim. Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
Gülay geçmiş olsun, ıhlamur bal, taze meyve suları ve bol normal su tüketmeye çalış. Çok kötü olursan sanırım parasetemol alınabiliyor. Dr.'una danışabilirsin.
Daha kimse kalkmadı galibaaaaaaaaaaaaa
ebrucum afiyet olsun şekerim yarasın bebişine ben daha çıkamadım yataktan :)
oohh oohh bu ne ballılık yahuuu... kıskandım valla.. ben de evime gitmek istiyorum yaaaa... :)))
ayy kızlar, kaç gündür parfüm sıkmıyordum.. midem bulanıyor diye.. deidm bugün artık sıkayım insanlar ne pis kız diye düşünecek dedim... Allahııımm sıkmaz olaydım ... yine bulanıyor amann yaaa...off daralıyorum kokudaaannn anaaammm
günaydııııııın.....ben geldim bugün üstelik ben geldiğimde kimse yoktu dünün hepsini okudum üşenmeden kaydirigubbakcemile3
niye bu kadar erkenciyim?özlemcim biliyo misafirlerim vardı geceli hemde sabah altı buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım onlara yolladık sonra da uçakları sabahın körüneymiş :))ama gerçekten stres yaptığım kadar kötü değil,hatta güzel bi akşamdı tabi çok yoruldum vs.ama 10 da uyuduk onlarda yorgundu saolsunlar bana da çok anlayışlı davrandılar :)
yaa ben diğer bebeğimi bu haftalarda 8-9 uncu haftalarda kaybetmiştim senağlama iki gündür çok evhamlanıyorum ne yapsam yaaaa....asiye hanıma önümüzdeki hafta içi bi daha görünsem mi acaba anlayışla karşılar mı ki?ne dersin özlem?.....
özlemcim hayırlı işler canım nasılsın? benim bu sabah içim buruk biraz sabah 5 de koçişimi izmire yolcu ettim, okul tatili başlayacak bir dönem uğraştım karnelerimi veremiycem hava çok kasvetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?