2010 Ağustos Anneleri

ahh ahh canım sorma yaa..o evham bende de extra extra var.. ama çok da yapmamak lazım.. içini ferah tut... kötü bişey olsa sinyal verir zaten o sana hiç merak etme Allah'a emanet et bebeğini.. :)) tabi duramıyorsanda git ne olacak anlayışla karşılamak zorunda para veriyorsun sonuçta dimi ama :)))

kendi de bir anne adayı olarak bizi anlamalı diye düşünüyorum ben şahsen...

bu arada misafirler için geçmiş olsun mu desem ne desem :))) atlatmışssın sevindim... kaydirigubbakcemile3

ayy bu arada yasemincim :) ben ne yapıyorum biliyor musun kaydirigubbakcemile3 hani ben de normalde mide bulanması olmuyor zor kokularla karşılaşmadıkça :)) ama buzdolbaının içerisi ne kadar temiz de olsa oranın kokusu beni öldürüyor... kendimden şüphe ediyorsam hemen buzdolabının içine sokuyorum kafamı bakim midem bulanıyor mu diye ehehehe ama napiiim başka türlü anlayamıyorumm :kedi:

ayy canım dikkatli ol yaa oof of ben doğurana kadar kurtulamıycm bu evhamlardan heralde........

neyse en iyisi ben gideyim üç dört gün sona bi daha.bu arada örgü muhabbetleri felan dönmüş ben ilk bebeğimin yeleğini bitirmek üzereydim öylece kaldı az bakıp bakıp ağlamadım o yeleğe :çok üzgünüm: dört aylık felan olana kadar bişi öremem heralde...herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

özlemcim atlatmış oldum hakketen çok şükür güzel geçti ama hiç bişi yapmasa o stres insana yetiyo bebeğe bişey olmasıjn kendimi yomayayım felan

başın için aklıma bişey gelmiyor napsak belki kızların bir önerisi olur dışarı çık desem çıkma çok esiyor
biz de inşallah iyiyizdir özlem teyzesi bugün dolu dolu 10 haftamız bitti bir sonraki kontrol 19 şubatta nasıl bekleyeceksem o kadar gerçi belki çok güzel olur en so n salı günü 3mm idi o zzamana kocaman olur ayy içim eridi yine :)

allah iyiliğini versin bende mide bulantıları devam ediyor çok şükür mü diyeyim ne diyeyim ama iki gündür biraz hafifledi sanki hay kafama tüküriyim buna bile kulp takmaya çalışıyorum :1no2: annem de kızıyo bazen öööle işte.neyse şimdi daha iyi oldum konuşmak iyi geliyo bak mide bulantımı hatırlattın bana yerimseniben

annesi annesiiii bir dahakine sana el sallayacak kıpır kıpır olacak hareketli koskocaman bir bebek olacak sen gördüğünde :)))) ayy sorma burdaki arkadaşlar anlatıyor ya ozaman bile içim eriyor benim yaa..ben onların ellerine ayaklarına kurban olurum.

evet bn battaniye örüyorum teyzesi öyle kol kesmeyi filan bilmediğim için o kolay geldi umarım bişeye benzer ama dediğin gibi bir sıra örüp yarım saat seviyorum ağlıyorum Allahım kullanmayı nasip et diye

canım baş ağrısı için su iç diiicem bana gülebilirler ama bende hep işe yarar kaydirigubbakcemile3
hrşeye iyi geldiği gibi kutsal su baş ağrıma da iyi geliyor bi dene bakalım,nasılsa zararı yok bunu biliyoruz naniknanik

geçen sefer bile zıp zıp zıplıyordu doktor refleks onlar dedi bu sefer ben korkuyorum bize nanik yapacak diye bana benzerse yolu yok fırlamanın önde gideni olur ben acaip yaramaz ve çok zor bir bebekmişim annem ben akıllı bir kadın olsam senden sonra cesaret edemezdim bir çocuğa daha diyor ama eşim çok usluymuş umarım ilk 12 yılı eşime sonra 12 sene bana benzer hatta üniversiteyi bitirene kadar bana benzesin sonra yine babası olsun :)))

gülcek ne var canım haklısın... ama ben zaten çok su içiyorum 1,5 litrelik suyum yanımda akşama kadar bitiyor sonra evde de içiyorum... ben de sinüzit var sanırım ondan bu ağrılarımın sebebi.. bir de şöyle bişey okumuştum sizinle de paylaşayım...

Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir.
Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.

Gebelik dönemindeki baş ağrılarının bir kısmı bilgisayar başında uzun süre oturma, görme kusurları, sinüzit, diş sorunu gibi nedenlere bağlı olabileceğinden inatçı baş ağrılarında gerekli branş hekimine başvurulmalıdır.

Arkadaşlar ben kaçıyorum.Hazırlanmam lazım. Daha gidip sıpalarımın karnelerini vereceğim. Nasılsa aylarca beraberiz değil mi?
ıyi bakın kendinize. Görüşmek üzere.

günaydın arkadaşlar.....benim şikayetler çok yoğun devam ediyor.çok fena mide yanması var .gündüz ayaklarım çok üşüyor gece ise ayaklarımın altı yanıyor.aç olduğumda midem bulanıyor.kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.bu gün bebişimi sol yanımda sertlik olarak hissettim sanırım kızım olacak. .sebze yemeklerini hiç sevmiyorum.iştahsızım.ama tatlı sulu şeylere bayılıyorum.midem çok kötü yanıyor ayyyy .hadi bana güzel bişeyler söyleyinde günüm güzel geçsin.....

kızlar hepinize günaydınn...bugün sabah 09.30 da kapıyı şiddetle vurmak ve zile basmak sureti ile acaip bir şekilde uyandırıldım...gelenler kim biliyomusunuz..?sağlık ocağından bir hemşire ve yanındada bir bey ..akannehirgebe olduğumu bildiklerini ve beni kontrole beklediklerini söylemek için gelmişler...ellerinde bir liste vardı, benden sonra kimbilir hangi zavallı (!) hamişleri uykudan uyandırmaya gideceklerdi...herneyse...tamam, gelirim dedim...öylece gittiler....

Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.
hadı ınsallah bakalım kurtulurumm mıgrenımden. ilaçta alamıyorum simdi bi tuttumu 3 gun gecmıyor surunduruyor benı (

bu arada bendede yüzümün sol tarafında bir ağrı var ve beynime doğru çıkıyo....aklıma bin türlü şey geliyo...bir ara "acaba yüz felcimi geçiricem " diye düşünmedim bile değil...bu hamilelik beni çok evhamlı yaptı ...çooookkk....eyvahedigeldismile

ne diyelim ki daha tatlım bebişin göbüşünde ben burdayım diye bağrıyoda sana,alış bana alış bunlar ne ki daha sana neler yapıcam diye yaramaz kaydirigubbakcemile2 koy elini göbüşüne okşa biraz konuş bebişinle :CüvCüv: sonra kalk kahvaltı yapın yiyebildiğin şeylerden ye ama hiç bişi yiyemiyorum deme düşün bişiler bulursun muhakkak ben hergüne bişi buluyorum çok şükür :ecrin_bebek:

nasıl iyi geldi mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 vallahi bana iyi geldi sana da gelir inş. opuyorumnanaktan

günaydııın günaydııınn :)) günün çok güzel harika geçsin canım... herkesin öyle bir dönemi oluyor sabretmeye çalış Allah dan sabır istee... eğer çalışıyorsan yarın zaten hafta sonu bol bol yatıp dinlenirsiiinnn bomba gibi de kalkarsın inş. :))) bir de sol yanımda sertlik demişsin nassı bişeydi o biz de kontrol edelim :)))

günaydın canım ehehe bayağı kızdırmışlar seniiii.. kızmaa onlarda işini yapıyor kim bilir gidecek kaç kapıları var daha :)) bak ne güzel düşünmüşler seni ziyarete gelmişler :))) bu arada hani sık sık doktora gidemiyoruz ya vaktiniz var ise sağlık ocağına gidip en azından kalp atışını dinleyebilirsiniz.. içiniz ferahlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…