günaydııııııın.....ben geldim bugün üstelik ben geldiğimde kimse yoktu dünün hepsini okudum üşenmeden kaydirigubbakcemile3
niye bu kadar erkenciyim?özlemcim biliyo misafirlerim vardı geceli hemde sabah altı buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım onlara yolladık sonra da uçakları sabahın körüneymiş :))ama gerçekten stres yaptığım kadar kötü değil,hatta güzel bi akşamdı tabi çok yoruldum vs.ama 10 da uyuduk onlarda yorgundu saolsunlar bana da çok anlayışlı davrandılar :)
yaa ben diğer bebeğimi bu haftalarda 8-9 uncu haftalarda kaybetmiştim senağlama iki gündür çok evhamlanıyorum ne yapsam yaaaa....asiye hanıma önümüzdeki hafta içi bi daha görünsem mi acaba anlayışla karşılar mı ki?ne dersin özlem?.....
günaydııııııın.....ben geldim bugün üstelik ben geldiğimde kimse yoktu dünün hepsini okudum üşenmeden kaydirigubbakcemile3
niye bu kadar erkenciyim?özlemcim biliyo misafirlerim vardı geceli hemde sabah altı buçukta kalkıp kahvaltı hazırladım onlara yolladık sonra da uçakları sabahın körüneymiş :))ama gerçekten stres yaptığım kadar kötü değil,hatta güzel bi akşamdı tabi çok yoruldum vs.ama 10 da uyuduk onlarda yorgundu saolsunlar bana da çok anlayışlı davrandılar :)
yaa ben diğer bebeğimi bu haftalarda 8-9 uncu haftalarda kaybetmiştim senağlama iki gündür çok evhamlanıyorum ne yapsam yaaaa....asiye hanıma önümüzdeki hafta içi bi daha görünsem mi acaba anlayışla karşılar mı ki?ne dersin özlem?.....
canım evham yapma ama mutlaka git geçen hafta benimde kalabalık misafirim vardı çok yorulmuştum 3 gün sonra kontrolde iç kanama var yat dinlen dedi şimdi yatıyorum
çok büyük ihtimalle sende birşey çıkmayacak ama için rahat olsun bir git doktoruna
teşekkür ederim aslıcım iyi diyelim iyi olalım :)) birazcık başım ağrıyor ağrı da değil de sanki böyle zonkluyor sebebini anlayamıyorum.. bebekten mi yoksa ağrıyacağı mı tuttu bilmiyorum onun dışında çok iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın? bebeğin nasıl :))) yoruyor mu seni?
ayy bu arada yasemincim :) ben ne yapıyorum biliyor musun kaydirigubbakcemile3 hani ben de normalde mide bulanması olmuyor zor kokularla karşılaşmadıkça :)) ama buzdolbaının içerisi ne kadar temiz de olsa oranın kokusu beni öldürüyor... kendimden şüphe ediyorsam hemen buzdolabının içine sokuyorum kafamı bakim midem bulanıyor mu diye ehehehe ama napiiim başka türlü anlayamıyorumm :kedi:
başın için aklıma bişey gelmiyor napsak belki kızların bir önerisi olur dışarı çık desem çıkma çok esiyor
biz de inşallah iyiyizdir özlem teyzesi bugün dolu dolu 10 haftamız bitti bir sonraki kontrol 19 şubatta nasıl bekleyeceksem o kadar gerçi belki çok güzel olur en so n salı günü 3mm idi o zzamana kocaman olur ayy içim eridi yine :)
ayy canım dikkatli ol yaa oof of ben doğurana kadar kurtulamıycm bu evhamlardan heralde........
neyse en iyisi ben gideyim üç dört gün sona bi daha.bu arada örgü muhabbetleri felan dönmüş ben ilk bebeğimin yeleğini bitirmek üzereydim öylece kaldı az bakıp bakıp ağlamadım o yeleğe :çok üzgünüm: dört aylık felan olana kadar bişi öremem heralde...herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
özlemcim atlatmış oldum hakketen çok şükür güzel geçti ama hiç bişi yapmasa o stres insana yetiyo bebeğe bişey olmasıjn kendimi yomayayım felan
annesi annesiiii bir dahakine sana el sallayacak kıpır kıpır olacak hareketli koskocaman bir bebek olacak sen gördüğünde :)))) ayy sorma burdaki arkadaşlar anlatıyor ya ozaman bile içim eriyor benim yaa..ben onların ellerine ayaklarına kurban olurum.
canım baş ağrısı için su iç diiicem bana gülebilirler ama bende hep işe yarar kaydirigubbakcemile3
hrşeye iyi geldiği gibi kutsal su baş ağrıma da iyi geliyor bi dene bakalım,nasılsa zararı yok bunu biliyoruz naniknanik
gülcek ne var canım haklısın... ama ben zaten çok su içiyorum 1,5 litrelik suyum yanımda akşama kadar bitiyor sonra evde de içiyorum... ben de sinüzit var sanırım ondan bu ağrılarımın sebebi.. bir de şöyle bişey okumuştum sizinle de paylaşayım...
Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir.
Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.
Gebelik dönemindeki baş ağrılarının bir kısmı bilgisayar başında uzun süre oturma, görme kusurları, sinüzit, diş sorunu gibi nedenlere bağlı olabileceğinden inatçı baş ağrılarında gerekli branş hekimine başvurulmalıdır.
günaydın arkadaşlar.....benim şikayetler çok yoğun devam ediyor.çok fena mide yanması var .gündüz ayaklarım çok üşüyor gece ise ayaklarımın altı yanıyor.aç olduğumda midem bulanıyor.kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.bu gün bebişimi sol yanımda sertlik olarak hissettim sanırım kızım olacak. .sebze yemeklerini hiç sevmiyorum.iştahsızım.ama tatlı sulu şeylere bayılıyorum.midem çok kötü yanıyor ayyyy .hadi bana güzel bişeyler söyleyinde günüm güzel geçsin.....
günaydın arkadaşlar.....benim şikayetler çok yoğun devam ediyor.çok fena mide yanması var .gündüz ayaklarım çok üşüyor gece ise ayaklarımın altı yanıyor.aç olduğumda midem bulanıyor.kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.bu gün bebişimi sol yanımda sertlik olarak hissettim sanırım kızım olacak. .sebze yemeklerini hiç sevmiyorum.iştahsızım.ama tatlı sulu şeylere bayılıyorum.midem çok kötü yanıyor ayyyy .hadi bana güzel bişeyler söyleyinde günüm güzel geçsin.....
kızlar hepinize günaydınn...bugün sabah 09.30 da kapıyı şiddetle vurmak ve zile basmak sureti ile acaip bir şekilde uyandırıldım...gelenler kim biliyomusunuz..?sağlık ocağından bir hemşire ve yanındada bir bey ..akannehirgebe olduğumu bildiklerini ve beni kontrole beklediklerini söylemek için gelmişler...ellerinde bir liste vardı, benden sonra kimbilir hangi zavallı (!) hamişleri uykudan uyandırmaya gideceklerdi...herneyse...tamam, gelirim dedim...öylece gittiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?