2010 Ağustos Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız allah nasip ederse bende ağustos başı gibi bebeğimi kucağıma alıcamm.

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza, sen de 1. sayfadaki listemiz için gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de listeye ekleyecektir. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kafam kalkmıyor, gidip kahve yapayım .....

günaydın kızlar,
benim moralim çok bozuk 2 gündür.2 gün önce kedimi kaybettim,1 aydır hastaydı 2 ameliyat oldu,dün haberini aldım dünya başıma yıkıldı sanki annem beni iyileştirmeye çalıştı,dünden beride sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe.kedim daha 1 yaşındaydı çok küçüktü,bebeğim aklıma geldikçe susmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.eşim bile ağlayamadı ben daha da üzülmeyeyim diye..kim bilir bebiş ne yapıyordur??kedimi çok özledim çokkkk,huzur içinde uyu bitanem :Saruboceq::a015:senağlama seni çok seviyorum.:gitme:

Nederce dogrudur bılmyıorum ama bnm doktrum kahve dısında ısteıdıgn ıcecegı ıcebılrsın dedı..kahve onermıyoruz kesınlıkle dedı? kola fanda bı ıhtımal 1 bardak ama kahve kesınlıkle yok dedı..

günaydın canım çok ama çok geçmiş olsun... çok üzüldüümm ama yapacak bişey yok.. başka çoook tatlı bir kedi bulursun kendine.. üzme kendiniiiii lütfeeeeenn... senin içinde can var o canı düşünmelisin şimdiii... onunla konuş ona anlat... ama ağlama üzülmee sakıınnnn

Hayallahhh üzüldüm ben de insan çok alışıyor , geçen gün de arkadaşım kedisini uyuttular, çok yaşlanmıştı ve hastalanmıştı halen üzülüyor. Ama sen önce kendi bebişini düşün arkadaşım, fazla üzmemeye çalış kendini. Yazın yavru ördekler almıştım uzun hikayet çıldırttılar beni en sonunda verdim ama günlerce ağladım. Kardeşim aramıştı tam ördekler evden çıktığında içim katılmıştı birisine birşey oldu zannetti kızcağız ödü kopmuştu resmen.

kızlar ben evimi toplayayım biraz malum sabah dağınıklığı biraz topliiciim zaten kocişime bırakcam birazını da herkese güzel bigün diliyorum çalışan annelere kolaylar gelsin öpüyorum hepinizi bebişlerinizi de tabi...opuyorumnanaktan

Benim dr izin verdi ama 2 türk kahvesini geçme dedi.

kullanıcı profil düzenleye gir, aşağılara in rütbe bölümü var , orda altta bir boşluk var kişisel tecrübe rütbe yazıyor oraya yazıyorsun, sıfırlayı tıklamak gerekiyor mu bilmiyorum bir deneme yanılma yap anlarız

teşekkürler kızlar moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama biri ondan bahsetti mi ya da aklıma geldi mi çok üzülüyorum :gitme: bebeği düşünmekten doya doya ağlayamadım zaten senağlama

kızlar bu arada bişey sorucam ne zaman hamile kaldığımı bildiğim için son adet tarihime göre hesaplayınca muhtemel hamile kaldığınız tarih bölümü 3 gün atıyo. hamile kaldığım güne göre mi son adet tarihini mi baz almam gerek?

tesekkurler aynen oyle yaptım bakalım oldumu :) sıfırla dedımmı demedımmı bende bılmıyorum du bakalım gorecezz..

canım genelde son adet tarihini baz alıyorlar... hatta son doktora gtiiğimde çok güzel bebeğin gelişimi son adet tarihinle uyumlu demişti.. belki onunda ona göre bir hesabı vardır..

bu arada nasıl emin oluyorsun kız sorması ayıp kikikik kaydirigubbakcemile3

Benim dr izin verdi ama 2 türk kahvesini geçme dedi.

türk kahvesı yada nescafe dıe ayırmadı bılemıyorum walla herkes farklı konsuyor bızde anlayamadık )) dktrlar mesela kesınlıkle sıgara ıcmeyın dıyolar arkdasıma demıskı gunde 3 tne ıcebılrsın olcak ıs mı ya 3-5 i warmı bunun yazıktır bebege (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…