günaydın kızlar nasılsınız allah nasip ederse bende ağustos başı gibi bebeğimi kucağıma alıcamm.
günaydın kızlar nasılsınız allah nasip ederse bende ağustos başı gibi bebeğimi kucağıma alıcamm.
günaydııınn :)) hoşgeldin aramıza... Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza, sen de 1. sayfadaki listemiz için gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de listeye ekleyecektir. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kafam kalkmıyor, gidip kahve yapayım .....
Bu çiçek isimleri yerine isim yazma olayını iyi keşfettiniz, bütün arkadaşlar umarım yaparlar.
Bu çiçek isimleri yerine isim yazma olayını iyi keşfettiniz, bütün arkadaşlar umarım yaparlar.
günaydın kızlar,
benim moralim çok bozuk 2 gündür.2 gün önce kedimi kaybettim,1 aydır hastaydı 2 ameliyat oldu,dün haberini aldım dünya başıma yıkıldı sanki annem beni iyileştirmeye çalıştı,dünden beride sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe.kedim daha 1 yaşındaydı çok küçüktü,bebeğim aklıma geldikçe susmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.eşim bile ağlayamadı ben daha da üzülmeyeyim diye..kim bilir bebiş ne yapıyordur??kedimi çok özledim çokkkk,huzur içinde uyu bitanem :Saruboceq::a015:senağlama seni çok seviyorum.:gitme:
günaydın kızlar,
benim moralim çok bozuk 2 gündür.2 gün önce kedimi kaybettim,1 aydır hastaydı 2 ameliyat oldu,dün haberini aldım dünya başıma yıkıldı sanki annem beni iyileştirmeye çalıştı,dünden beride sürekli ağlıyorum aklıma geldikçe.kedim daha 1 yaşındaydı çok küçüktü,bebeğim aklıma geldikçe susmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.eşim bile ağlayamadı ben daha da üzülmeyeyim diye..kim bilir bebiş ne yapıyordur??kedimi çok özledim çokkkk,huzur içinde uyu bitanem :Saruboceq::a015:senağlama seni çok seviyorum.:gitme:
Nasıl oluyorkı bende yazayım kullancı panleındemı ??
Nederce dogrudur bılmyıorum ama bnm doktrum kahve dısında ısteıdıgn ıcecegı ıcebılrsın dedı..kahve onermıyoruz kesınlıkle dedı? kola fanda bı ıhtımal 1 bardak ama kahve kesınlıkle yok dedı..
kullanıcı profil düzenleye gir, aşağılara in rütbe bölümü var , orda altta bir boşluk var kişisel tecrübe rütbe yazıyor oraya yazıyorsun, sıfırlayı tıklamak gerekiyor mu bilmiyorum bir deneme yanılma yap anlarız
kızlar bu arada bişey sorucam ne zaman hamile kaldığımı bildiğim için son adet tarihime göre hesaplayınca muhtemel hamile kaldığınız tarih bölümü 3 gün atıyo. hamile kaldığım güne göre mi son adet tarihini mi baz almam gerek?
tesekkurler aynen oyle yaptım bakalım oldumu :) sıfırla dedımmı demedımmı bende bılmıyorum du bakalım gorecezz..
Benim dr izin verdi ama 2 türk kahvesini geçme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?