eewt oldu özlem :)) memnun oldummmhihoyyyt
canım genelde son adet tarihini baz alıyorlar... hatta son doktora gtiiğimde çok güzel bebeğin gelişimi son adet tarihinle uyumlu demişti.. belki onunda ona göre bir hesabı vardır..
bu arada nasıl emin oluyorsun kız sorması ayıp kikikik kaydirigubbakcemile3
ben en son doktora gittiğimde 8 haftalık demiştim.tam 8 haftalık değil 7-8 arası gibi demişti.ama benim hesaplarıma göre de daha büyük olması lazım.emin olma konusuna gelince o dönem yeni taşındığımız için çalışma yapamamıştık.bi kere denedik o da tuttu.o yüzden biliyorum.
ya ben bırde sızllerden fıkır alamk ıstıyorum bu göbek basen w.s catlak olusmasın dıye bı krem fılan kullananız warmı? bn sımıdeden baslamak ıstıyorum engellemk ıcın. badem yagı ıcın cok ıyı dıolar oda tüylenme yapıyormuss :S sonra wazelın dıyolar oda cok yaglı yapıs yapış ben hıc sewmem? dusnuyorum sımdı baska bır alternatıff bılenınız duyanınız warmı ?
canım ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.. onun da nemlendirme özelliği var biliyorsun :)))
ya ben bırde sızllerden fıkır alamk ıstıyorum bu göbek basen w.s catlak olusmasın dıye bı krem fılan kullananız warmı? bn sımıdeden baslamak ıstıyorum engellemk ıcın. badem yagı ıcın cok ıyı dıolar oda tüylenme yapıyormuss :S sonra wazelın dıyolar oda cok yaglı yapıs yapış ben hıc sewmem? dusnuyorum sımdı baska bır alternatıff bılenınız duyanınız warmı ?
hımm ewet oda olabılırr :) hem bebegede etkı eder belkım içerdenhihoyyyt :)) masaj yapar raht raht uyusun dıee hahaha
bende badem yağını duydum fakat bende de tüylenme problemi var. 3 . aydan sonra normal vücut kremlerininde zararı olmuyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem ama..
Kızlar günaydınlar hepinize,
Gördüğüm kadarıyla herşey yolunda aman maşşalah size göbişler büyiycekmiş de kremlere başlıycaz ay zaman ne çabuk geçiyor dün gibi daha kese göründü görünmedi muhabbeti yapıyorduk. Çok mutlu oluyorum bu gelişmeleri görünce ve yaşayınca
belki de... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bazen canım çok istiyor salatalık yiyorum... içimden geçiyor senin dediğin ben şimdi bunu yersem bebeğimin cildi güzel olur diye cık cık cık bana yaa onun teni gibi başka ten yok ki zaten miiss misss ::)))
hahaha ewet belkı etkıler.. annemde aywa ye gamzelı olsun dıyorr :)) gercekmı kı bunlar yoksa hurafemı :)) mesela cok sakız cıgnersen geveze olurmusss
günaydın canım hoşgeldin :) dimi ben de çok mutlu oluorm duyunca bunları... :)))
sporda birisi ile tanışmıştım ve hiç doğum çatlağı falan yoktu, yabancıydı. Kakao yağı kullandığını "palmer's cacao butter" tavsiye etmişti. Şimdi türkiyede de var. Karın Çatlak Kremi | E-hamile.com badem yağı da kullanabilirsiniz kardeşim kullanmıştı çatlağı yok ama bıngıl bir karnı var. Bu bıngıl karnı sezeryandan sonra kaslar kesildiğinden toplamak imkansız gibi, karın gerdirme yapılması lazım. Arkadaşım yaptırdı , silikon da taktırdı super oldu. Ama iyice zayıflamak lazım.
ayyy kızlar şuna bir bakın aman Allahım neler yapmışlarehehehe
bu aleti alsak artık 7/24 bebeğimizin sesi kulaklarımızda.. hii ne süper olur...
Angel Sounds | E-hamile.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?