2010 Ağustos Anneleri

ya ben bırde sızllerden fıkır alamk ıstıyorum bu göbek basen w.s catlak olusmasın dıye bı krem fılan kullananız warmı? bn sımıdeden baslamak ıstıyorum engellemk ıcın. badem yagı ıcın cok ıyı dıolar oda tüylenme yapıyormuss :S sonra wazelın dıyolar oda cok yaglı yapıs yapış ben hıc sewmem? dusnuyorum sımdı baska bır alternatıff bılenınız duyanınız warmı ?

ben en son doktora gittiğimde 8 haftalık demiştim.tam 8 haftalık değil 7-8 arası gibi demişti.ama benim hesaplarıma göre de daha büyük olması lazım.emin olma konusuna gelince o dönem yeni taşındığımız için çalışma yapamamıştık.bi kere denedik o da tuttu.o yüzden biliyorum.

maşallah maşallah canım güldürdün beni... kaydirigubbakcemile3

canım ben bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.. onun da nemlendirme özelliği var biliyorsun :)))

bende badem yağını duydum fakat bende de tüylenme problemi var. 3 . aydan sonra normal vücut kremlerininde zararı olmuyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem ama..

Kızlar günaydınlar hepinize,

Gördüğüm kadarıyla herşey yolunda aman maşşalah size göbişler büyiycekmiş de kremlere başlıycaz ay zaman ne çabuk geçiyor dün gibi daha kese göründü görünmedi muhabbeti yapıyorduk. Çok mutlu oluyorum bu gelişmeleri görünce ve yaşayınca

hımm ewet oda olabılırr :) hem bebegede etkı eder belkım içerdenhihoyyyt :)) masaj yapar raht raht uyusun dıee hahaha

belki de... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bazen canım çok istiyor salatalık yiyorum... içimden geçiyor senin dediğin ben şimdi bunu yersem bebeğimin cildi güzel olur diye cık cık cık bana yaa onun teni gibi başka ten yok ki zaten miiss misss ::)))

bende badem yağını duydum fakat bende de tüylenme problemi var. 3 . aydan sonra normal vücut kremlerininde zararı olmuyor diyorlar ne kadar doğrudur bilmem ama..

ewet badem yagının etkısı kesındır cunku kasıma fılan suruyordum cıksın hemen dıe, sacıma maske yapıyordum badem yagıyla fılan onun ıcın onu eledım tamamen..vücut kremlerıde anca cılde yetecek akdar nem werır catlakları oneleycek akdar degıldır. daha yaglı yada yogun olsa daha ıyı ..

günaydın canım hoşgeldin :) dimi ben de çok mutlu oluorm duyunca bunları... :)))

hahaha ewet belkı etkıler.. annemde aywa ye gamzelı olsun dıyorr :)) gercekmı kı bunlar yoksa hurafemı :)) mesela cok sakız cıgnersen geveze olurmusss

hahaha ewet belkı etkıler.. annemde aywa ye gamzelı olsun dıyorr :)) gercekmı kı bunlar yoksa hurafemı :)) mesela cok sakız cıgnersen geveze olurmusss

anaaaam gerçekte mi ben çok severim sakız çiğnemeyi bundan sonra çiğnemeyeyim ozaman :roflol:

sporda birisi ile tanışmıştım ve hiç doğum çatlağı falan yoktu, yabancıydı. Kakao yağı kullandığını "palmer's cacao butter" tavsiye etmişti. Şimdi türkiyede de var. Karın Çatlak Kremi | E-hamile.com badem yağı da kullanabilirsiniz kardeşim kullanmıştı çatlağı yok ama bıngıl bir karnı var. Bu bıngıl karnı sezeryandan sonra kaslar kesildiğinden toplamak imkansız gibi, karın gerdirme yapılması lazım. Arkadaşım yaptırdı , silikon da taktırdı super oldu. Ama iyice zayıflamak lazım.

ayyy kızlar şuna bir bakın aman Allahım neler yapmışlar ehehehe
bu aleti alsak artık 7/24 bebeğimizin sesi kulaklarımızda.. hii ne süper olur...

Angel Sounds | E-hamile.com

slm kızlar ben bugun doktora gıttım ve 2lı tarama testımı verdım sonuclar pazartesı cıkacakmıs ama ense kalınlıgına bakıldı cok sukur ıyı cıktı.2,5cm yukarıdaysa down sendrmu var dıyorlarmış umarım kan degerlerımde ıyı cıkar nasılsınız anneler bugun neler yapıyosunuz?

ayyy kızlar şuna bir bakın aman Allahım neler yapmışlar ehehehe
bu aleti alsak artık 7/24 bebeğimizin sesi kulaklarımızda.. hii ne süper olur...

Angel Sounds | E-hamile.com

Çok güzel bir ürün ben de inceledim, üstelik kayıd yapıp bebek doğduğunda ona dinletirsek gaz sancılarına falan iyi geliyormuş, rahatlatıyormuş bebişi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…