2010 Ağustos Anneleri

Gözünaydın canım, darısı bizlerin başına inşallah.

Karnım biraz büyüsün karın destek yastıklarından alacam çok rahatlatır diye düşünüyorum.

canım çok sevindim.. hayırlı olsun.. Allah sağlıcakla devam ettrirsin hamileliğini.

Arkadaşlar ben geldim dedim hemen arkasına da kaçtım:) Şaka şaka 18:00 de işten çıkıyorum dünde çok yoğundum giremedim hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara selamlar....
SAT:20 Kasım muhtemel doğum tarihim 27 Ağustos görünüyor bu 2.bebeğim 15 aylık bir oğlum var
yani tecrüben var hemde yakınzaman tecrübesi.... Bende uzun zamandır hatta ilk bebeğimdede Kasım 2009 annelerini takip ediyordum ama fazla mesajlaşma sansım olmuyordu inşallah bu sefer 40 haftaızı hep beraber geçiririz.....

teşekkür ederim canım allah hepimizin bebişlerini korusun.sen kaç haftalık hamilesin?

ben de 11+4 üm canım.. çarşamba günü randevum var 12. haftam dolmuş olacak hatta 13. haftama başlamış olacağım. inş. ben de hayırlı haberler alırım okadar çok korkuyorum ki.

arkadaşlar ben az uyumaya gidiyorum bugün doktora çok erken gıttım.daha sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın anneler hoşçakalın

selam kızlar ben de dönebildim duş kahvaltı derken bu saat oldu bir kahve muhabbeti olmuş doktorum 1-2 fincan türk kahvesi içebilirsin ama nescafe filtre kahve içme demişti

ben de 11+4 üm canım.. çarşamba günü randevum var 12. haftam dolmuş olacak hatta 13. haftama başlamış olacağım. inş. ben de hayırlı haberler alırım okadar çok korkuyorum ki.

Özlemcim korkma canım Allah'ın izniyle her şey süper olacak. ben de her hastaneye yaklaşınca korku basıyor sonra onu görünce duyunca 1 hafta ayaklarım yere basmıyor :)

hiç korkma canım allah koruyor bebişleri içini ferah tut sen carsamba gunude yazısalım merak ederım ben umarım çok ıyıdır bebısın allah yardımcın olsun

Müdürüm dolanmaya başladı ben gidiyim öğleden sonra çıkacak o dışarı o zaman gelirim bol bol konuşuruz. Öptüm sizi

Özlemcim korkma canım Allah'ın izniyle her şey süper olacak. ben de her hastaneye yaklaşınca korku basıyor sonra onu görünce duyunca 1 hafta ayaklarım yere basmıyor :)

inş. cnm inş. ayy biliyor musun hani uzanıyorsun doktor kontrol etsin diye doktor nasılsın diyor.. ben cevap verirken bile ağlamaklı oluyorum bu nasıl bişi yaa :)

slm bende ağustos da anne olacağım kısmetse,10 yıl aradan sonra ikinci kez anne olmak süpriz oldu kabullenmekse çok zor oldu git geller çok yaşadım ama sonunda dünyaya getirmeye karar verdim hayırlısı...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım,İnşallah heerkesin tahlilleri iyi çıkar senin bebişin kaç haftalık benimki şuan 12 hafta 4 günlük

10 hafta 5 günlük ama bu bebeğin büyüklüğüne göre ... Sat'a göre daha büyük. Sen de bir takip cetveli hazırlasana arkadaşım. tickerfactory sitesinden istediğin gibi hazırla en son çıkan http... png ile biten yeri profil düzenledeki cetvel bölümüne yapıştır.

slm bende ağustos da anne olacağım kısmetse,10 yıl aradan sonra ikinci kez anne olmak süpriz oldu kabullenmekse çok zor oldu git geller çok yaşadım ama sonunda dünyaya getirmeye karar verdim hayırlısı...

Hayırlı olsun walla ben halen şoktayım, göbişim dışında ki oda zaten vardı şimdi dolu dolu, herhangi bir bulantım v.s. olmadığından hamile olduğumu anlayamıyorum. 2'li testi bekliyorum büyümüş halini görürsem belki havaya girerim. Doğurup kucağıma alsam bile şapşal şapşal bakacam herhalde. Ben nasıl yıkayacağımı düşünüyorum kaymasın elimden diye korkuyorummmm

Ersasu ya çok üzüldüm ya geçmiş olsun cnm,veren Allah alan da Allah,inş en kısa zamanda kendini toparlarsın cnm

merhaba annişler akşamki geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

ebrucum bende nasıl yıkıycağımı bide genzine süt su kaçtığında napıcağımı kara kara düşünüyorum panik yaparım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…