slm kızlar ben bugun doktora gıttım ve 2lı tarama testımı verdım sonuclar pazartesı cıkacakmıs ama ense kalınlıgına bakıldı cok sukur ıyı cıktı.2,5cm yukarıdaysa down sendrmu var dıyorlarmış umarım kan degerlerımde ıyı cıkar nasılsınız anneler bugun neler yapıyosunuz?
slm kızlar ben bugun doktora gıttım ve 2lı tarama testımı verdım sonuclar pazartesı cıkacakmıs ama ense kalınlıgına bakıldı cok sukur ıyı cıktı.2,5cm yukarıdaysa down sendrmu var dıyorlarmış umarım kan degerlerımde ıyı cıkar nasılsınız anneler bugun neler yapıyosunuz?
Gözünaydın canım, darısı bizlerin başına inşallah.
teşekkür ederim canım allah hepimizin bebişlerini korusun.sen kaç haftalık hamilesin?
ben de 11+4 üm canım.. çarşamba günü randevum var 12. haftam dolmuş olacak hatta 13. haftama başlamış olacağım. inş. ben de hayırlı haberler alırım okadar çok korkuyorum ki.
ben de 11+4 üm canım.. çarşamba günü randevum var 12. haftam dolmuş olacak hatta 13. haftama başlamış olacağım. inş. ben de hayırlı haberler alırım okadar çok korkuyorum ki.
Özlemcim korkma canım Allah'ın izniyle her şey süper olacak. ben de her hastaneye yaklaşınca korku basıyor sonra onu görünce duyunca 1 hafta ayaklarım yere basmıyor :)
teşekkür ederim canım,İnşallah heerkesin tahlilleri iyi çıkar senin bebişin kaç haftalık benimki şuan 12 hafta 4 günlük
slm bende ağustos da anne olacağım kısmetse,10 yıl aradan sonra ikinci kez anne olmak süpriz oldu kabullenmekse çok zor oldu git geller çok yaşadım ama sonunda dünyaya getirmeye karar verdim hayırlısı...
Müdürüm dolanmaya başladı ben gidiyim öğleden sonra çıkacak o dışarı o zaman gelirim bol bol konuşuruz. Öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?